Thursday 3 November 2011

Wedding Pew lukovi

Crkva vjenčanje s prekrasnim svečanosti i velike wedding dekoracije je nešto što svaka mladenka snove. Svadba Pew mašne su važan dekorativni element za vjenčanje u crkvi. Pew mašne za vjenčanje su ne samo za klupe u crkvi, ona se također može koristiti na vjenčanje prijem za uređenje stolice, stubišta i tablica. Wedding klupu mašne dolaze u različitim bojama i materijalima tako da pristaje vaąim palete wedding boje. Materijali se koriste za klupu mašne za vjenčanja varira od saten, taft, baršun, čipka, til, organze, šifona s biserima, sitnim nakita i dragulja. Kada izaberete klupu mašne za vaše vjenčanje bi bili sigurni da su oni jedinstveni i odgovaraju na vjenčanju teme i dekoracije. Ovdje ćemo govoriti mašne klupu vjenčanju i kako wedding klupu sami mašne.
Izrada Pew lukovi za vjenčanja
Jeftini vjenčanje klupu mašne su teško naći, a to je vrlo teško naći nešto što vam se sviđa i koji također troškovi manji. Dakle, ako ste voljni kompromis i kupiti jeftini klupu mašne za vjenčanje, onda je najbolja ideja bi bilo da napravite svoj vlastiti klupu mašne. Izrada ukrasa wedding klupu poput klupu gudala nije teška zadaća na sve i ako skupiti sve vaše bridesmaids, kao i obitelj i prijatelji će vam pomoći da, onda ćete dobiti ih je napravio vrlo brzo. Wedding Pew lukove mogu biti napravljeni s različitim materijalima, ali najpopularnije su satenske vrpce i tila. Ovdje ćemo vas naučiti kako to izraditi klupu lukove for vjenčanja s saten trake.
Prvi korak u izradi Pew lukove with satinski vrpce je odabrati vrpce u boji po Vašem izboru. Također možete izabrati dva na tri različita boje dati lukove više raznolikosti. To je dobra ideja kombinirati tamne boje s mekim boje i dodati u srebro ili zlato naglascima. Sada za nastavak izrade mašne wedding klupu, uzeti 1 metar saten trakom i saviti ga na pola. Rezanja vrpce duž puta, tako da dobijete dvije jednake duljine komada. Sada se jedan od satena vrpce i napraviti luk od kojega ga drži vrpce na sredini i stvaranje dva jednaka nabora. Kravata dva jednaka nabora zajedno u čvor centru. Nakon što su osnovni luk, poduzeti druge vrpce i kravatu do sredine prvog Pew luk. Napravite drugi Pew luk k'o ranijim jedan i pustiti repovima staza out. Trim krajevi rep tako da izgleda čak i podesite luk da izgleda simetričnih. Uzmi 12 inča dugo dio fleksibilne žice i petlja pažljivo kroz leđa luka wedding Pew's čvor. Twist žice krajem tako da su krajevi pridružio zajedno. Žica može koristiti za kuka vjenčanja Pew luk na klupe.
Možete dress up lukove klupu wedding ih u kombinaciji s svile cvijeće ili svježe cvijeće i paprati. Cvjetovi koje se koriste u lukove wedding Pew treba kompliment boju lukove, dati off zapanjujući učinak. Također koristiti čipke dodaci, baršun i bisera za dramatičan učinak. Boje poput kombinacija slonovače s ljubičastim, roza, plave, žute i lavande raditi jako dobro u vjenčanje Pew pramcu dekoracije. Čineći wedding ukrasa kod kuće, možete obarati trošak vjenčanja znatno. Postoje mnoge wedding Pew ukras ideje i možete napraviti mnogo različitih dizajne u Pew lukove za vjenčanja iz jednostavnih do više okićen.

No comments:

Post a Comment