Monday, 14 November 2011

Domaći filtraciju vode

Vode filteri su mora ove dane kao pitke vode koja dolazi kroz slavine ne jamči da će biti sigurna za piće. Industrijskog onečišćenja, onečišćenje i neprikladan za pohranu glavni su razlozi za izradu filtera za vodu tako čest u domovima. One su dizajnirane na način da uklonite sve neželjene čestice iz vode, čime je sigurno da pije.
Postoji nekoliko tipova vode filteri koje rade različitim metodama. Neki rade pomoću određenih kemijskih ili bioloških procesa, dok drugi koriste fizičke prepreke kako bi se uklonili nečistoće. Međutim, čist i bolje kušanja vode ne dolaze s bučne cijenu! Komercijalni vode filteri over su po cijeni i stoga, ne može se pruža mnogo. Druga alternativa je to flaširana voda, no to previše, je prilično skupo. Kako o domaćim filtera za vodu? Morate se pitate kako napraviti jedan! Stoga, svi oni koji osjećaju da je cijena od komercijalnih vode purifiers je teška na džepovima, možete ići na domaće filtera za vodu za sigurno i bolje degustacija vode.
Domaći vode filteri
Domaći vode purifiers imaju nekoliko prednosti u odnosu na komercijalne filtera za vodu. Oni su jednostavne napraviti i lako održavati. Vaša domaći vode filter možete izvršiti pomoću jednostavnih kućanski predmeti, međutim, možete također mogao koristiti predgotovljenih dijelova prodaju po distributera. Postoje različite vrste domaće vode filteri možete izabrati iz. Najbolji dio je da oni rade baš kao i komercijalni one i jamstvo sigurne i ukusne vode. Dakle, ovdje su domaće vode filter upute koje trebate slijediti, ako namjeravate napraviti jedan sami!
Kako napraviti Domaći Filteri Water
Najvažniji dio u domaćoj vode filteri je izbor stambenih konfiguracije. Možete birati iz jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trostruki filtracijski sustavi. Kada su vam učinili sa sustavom filtracije je sljedeća stvar za uzeti u obzir, je vrsta filtera. Odaberite iz različitih opcija filtera za vodu, kao što su, granulirani aktivirani ugljen, srebro sterasyl keramika i karbon blok. Svaki od njih ima svoje pro i kontra, ipak, granulirani aktivni ugljen je najčešći, a najmanje skuplji od svih. Nakon što ste dobili željeni filtriranje sustava i stambene konfiguraciju, samo slip cilindricni filter u kućište konfiguracije pažljivo. Učvrstite stanovanja na countertop ili god mjesto ste odabrali za montažu. Kuka vode linije filtar sustava za vodovod i svoje domaće filter za vodu sve je postavljen da se koristi! Pročitajte više na filtriranje vode.
Drugi tip domaće pročišćivač vode je prijenosni jedan, koristeüi zajednižki kućanskih predmeta. Materijali potrebni da bi ovaj tip filtar pitke vode tako su lako dostupne i jeftine. Ovo je kako to ide o tome!
Stvari Obavezno:; Trebat će vam 2 litre plastičnih boca vode, zajedno s poklopcem. To će služiti kao kućište za sustav filtracije. Možete koristiti plastične slame kao izljeva. Sada dolazi sustavom filtracije. Pamuk udaranje, fine i velike šljunka, fino i krupnim pijeskom, aparat za filter i granula aktivnog ugljena može se koristiti kao sustav filtracije.
Upute:; Odrežite dno plastične boce. Invert preostalog dijela u bocu i stavite pamuk udaranje u njemu. To će oblik obloge od filtracijskog sustava. Zatim dolazi sloj aktivnog ugljena, slijedi slojem finozrni pijeska, krupnim pijeskom, fina i krupni šljunak svaki. Ponovite slojeva u istim redoslijedom dok ne dođete do vrha boce. Sada, top sustav filtracije uz kavu filter. Fix jedan slame u poklopac bocu kroz rupu, na takav način da sjedi pola puta kroz otvor. Ovaj dio kućišta će sjediti na jar ili krigla, koja će prikupljati filtrirane vode. Stavite ga na takav način da se slama kraju stambenog nalazi unutar posude. Ulijte vodu kroz filter kavu. Ona će raditi kroz razne slojeve sustav filtracije, ostavljajući iza sebe sve nečistoće. Nečistoće sedimenta u slojevima i čiste vode protječe kroz slamu žlijeb u jar. Pročitajte više o kući sustavima za filtriranje vode.
To je sve o domaćim filtera za vodu. Kave filter i drvenog ugljena granula treba biti zamijenjena periodično! Možete stvoriti različite domaći vode filter dizajna koristeći svoju maštu i kreativnost! Nadamo se da ćete naći ove informacije korisne!

No comments:

Post a Comment