Sunday 6 November 2011

Epoksi Betonski Paint

Što je potrebu slikarstvo betona površinu?, Ili kada do toga dođe, Koja je prednost korištenja epoksi betona boja za posao? Pitanje nije teško odgovoriti. Jeste li vidjeli naplavine na plaži ili jezero ili kotrlja stijeni na vaša priroda hoda. To nisu obojana ali ipak oni show off njihovu osobnost. Kako o neobojanu betonski zid ili podu? To samo izgleda kao ono što jest, betonsku površinu. Sivilo, siva i istinski daje nadahnuća. Svaka osoba koja je osjetljivo na boje i uzoraka može naći vrlo teško živjeti s tim, osim ako mu život ovisi o tome. Jednostavan rješenje je da ga slikati i da previše sa epoksidnim konkretnim bojom to izraditi Internet zadnji. To je tip boje koji može učiniti mnogo više nego samo priopćavanje površini betona ili podnice, osobnost.
Epoksi boja za beton
Slično drugim epoksi proizvoda, epoksi beton boja je također dvije komponente sustava: a smola i učvršćivač s bojom dodano dati smjesu coveted završiti. Zbog svoje prednosti epoksi konkretne rezultate teško slikati nad tradicionalnim boje se koriste za betonske površine. Kada se smola i učvršćivač komponente epoksi boje se miješaju, kemijskoj reakciji koja se javlja čini otporan na kiselinu, topline, rđa, kemikalije i koroziju. Ona također čini otporan na nosi zbog kolni i stopala prometu stvarajući čvrst i neprobojan sloj na površini. Ovaj kvalitet epoksi boje čini savršen izbor za mnoge. Primjena epoksi boja za beton u pravilu se mogu vidjeti u komercijalnim objektima, kao što su garaža, i show sobe, gdje je čistoća i ukupni sjajan izgled, desno od poda do stropa, puno stvari. Tih objekata stvarno ljubav na kvalitetu epoksi boje otpora gotovo sve vrste mrlja. Medicinska i ustanove za istraživanje i korist primjene ove boje na podu, nastalu jer epoksi boja za konkretni oblici na površini koja je besprijekorno od zidne do zida kojim se poriče mikroorganizme kao što su bakterije, plijesni, kvasac i virusa bilo skrovište. To ga čini vrlo lako dezinficirati i neutralizirati podu kao što je u operaciji kazalište ili stanica istraživački laboratorij.
Epoksi Beton Paint
Vrsta epoksi boje betona ovisi o funkciji na mjestu na kojem se primjenjuje. Za domove voda bazi epoksi boje koriste se i konkretna slika ideje usvojene za domove ostaje svježe za duže vrijeme. , S druge strane, industrijski objekti radije koristiti posve solidnu epoksidne podne obloge koje im daje stvarno tvrd kat na kojem se ne može odoljeti gotovo sve vrste oštećenja na njega. Postoji još jedna vrsta epoksi boja betona koji je pripremljen miješanjem komponenti epoxy s različitim kemijskim otapalima i najviše željena za laka komercijalna aplikacija.
Primjena betona Epoksi boja
Kao što je vaše Opći cilj je poboljšati izgled mjesto primjene ove boje, mora se voditi briga za pripremu površine kako bi se bojati. Vrlo je važno da takav Površina mora biti suha, inače, vlaga pobjegao iz nje će se izgraditi pod kaput od epoksi boje i na vrijeme ga uništiti. Ako je nedavno postavio betonski pod, jedan je planiranje za liječenje, onda on mora čekati najmanje 28 dana prije nastavka s zadatkom primjene betona epoxy boje na njega. Čak i tada, zadatak mora biti pokrenut tek nakon provjere curenje vlage iz betonskog poda i poduzimanje odgovarajuće korake kako bi pečat podu kako bi se spriječilo buduće probleme. Ako je netko uljepšavanja starog betonskog poda važno je da on mora obratiti pozornost na čišćenje poda i očistite mrlje masti naći na svakom katu garaža, prašine i ostalih nečistoća. Potrebno je također da popuni sve pukotine u njemu ispravno. Nakon što je temeljito pranje svih vrsta betona mrlje s poda, mora se pričekati da se osuši potpuno prije nanošenja epoksida beton boje. Ako postojeći betonski pod već je obojana onda kako to maknuti boje od betona mogu biti stvarno koristan.
Ostavljajući betonski pod neobojenu u modernom objektu će biti kao ostavljajući mane o tome. Pravilnom primjenom epoksi konkretne boje na njemu, možete to učiniti kompletan entitet. One moraju biti svjesni da kada primjenjuje, epoksi beton boje vrlo je teško ukloniti, stoga budite oprezni s bojom spajanja i dizajn obrazaca ste odabrali izvršiti. One moraju koristiti masku lice i održavati pravilnu ventilaciju as mjerama opreza, prije nastavka zadatak slikarstvo betonski pod ili zidove. Nadam se, informacije prezentirane u ovom članku je korisno.

No comments:

Post a Comment