Sunday 6 November 2011

Konjska muva odbijajući

Kada sam počeo pisati članak o konjska muva repelenata, nisam mogao pomoći, ali pitam se koliko mnogo vrsta muha ima u svijetu. Kad sam ga googled, odgovor iziđe procjene o 240.000 vrsta komaraca, krijesnice, dragonflies, i druge identificirane / neidentificiranim muha, od kojih, postoji 3.000 vrsta samo horseflies. To je zapanjujući broj koji vjerojatno ima veze s prirodnim konjska muva izrada repelenata, ali samo osjetio kao dijeljenje ove informacije sa svima vama.
Za sada, neka je držati zabava konjska muva činjenice na stranu i koncentrirati se na konju letjeti odbojan receptima. Postoji svibanj biti više razloga za svoju potragu za domaće konjska muva repelenata: za ljude, za pse, ili za konje. Bez obzira na to potrebno, mi smo sastaviti popis od prirodnih, kvalitetnih i iskusan konjska muva odbojnog receptima.
Domaći konjska muva odbijajući
Pest je kontrola bitna bez obzira koji dio svijeta živite u. Kako biste održali svoje obitelji zdrav i siguran od horseflies ili bilo koji drugi kukci i bube, koje je potrebno poduzeti potrebne mjere predostrožnosti. A kada imate podatke dostupne za izradu vaš dom bez horseflies, zašto ne koristiti ga? S tim na umu, neka se na posao i napraviti neke prirodne repelente konj letjeti.
Konjska muva odbijajući # 1; Nabavite sastojci: 2 šalice bijelog octa, 1 žlica ulja eukaliptusa, a 1 šalica hladne vode. ; Uzmite zdjelu i miješati sve sastojke zajedno. Ulijte u sprej bocu. , Tresti bocu ispravno prije nego što ga prskanje na konjska muva svaki put. ; Oprez: sprej ne radi na jelen mušica. , Konjska muva odbijajući # 2; Nabavite sastojci: 6 kape kože tako meka, 1 šalica bijelog octa i nekoliko kapi tekućeg sapuna. , Izmiješati sve sastojke u maloj zdjeli i sipati u bočici. , Tresti bocu ispravno i primijeniti na konjima 'nogama. ; Konjska muva odbijajući # 3; Nabavite sastojke: 1 čaša octa i baby ulja, 1 žlica jelo i sapuna koža tako meka, 1 šalica vode, i ¼ šalice Pine-Sol. ; Uzmi sve sastojke i pomiješati ga u zdjelu. Zatim sipati u sprej bocu. , Tresti bocu ispravno prije nego što sprej na konjima. ; Sprej će zadržati muhe i komarce daleko, plus držati kaput sjajna. , Konjska muva odbijajući # 4; Nabavite Sastojci: 1 kašika ulja čajevca i 1 šalicu vode. ; Sipati sastojke u sprej bocu i tresti ispravno. ; Primijenite ovaj sprej oko okolicu i na konjima, kao dobro. ; Konjska muva odbijajući # 5.; dobiti Sastojci: 1 šalica bijelog vinskog octa i vode, 2 kapi ulja lavande, čaj stablo ulje, sandalovina ulje, i tekući sapun jelo. ; Izmiješati sve sastojke i sipati u sprej bocu, to tresti ispravno. , Izravno se primjenjuju na konjima da biste dobili osloboditi od horseflies. , Konjska muva odbijajući # 6; Nabavite Sastojci: 1 čaša bijelog vina ocat i jak hladno čaja, protisnuti češnjak, methedrine i Dettol. ; Izmiješati sve sastojke zajedno i sipati u sprej bocu, ona tresti ispravno. ; Pokušajte zgaziti češnjak kao fino što je više moguće, može začepiti raspršivač. : "Ovo konjska muva repelenata su korisna kako bi horseflies u zaljevu, umjesto posezanja za bilo konjska muva ugriza i liječenje. Ako želite miješati hrpa konjska muva odbijajući na ljude, kombiniraju 1 žlica ulja čajevca i 4 žlice tekućine vazelin. Neka se okrenuti teško, a zatim ga primijeniti oko ušiju. S tim repelenata konj letjeti Vas i Vašu konja će biti slobodan iz tih dosadnih muha.

No comments:

Post a Comment