Tuesday 29 November 2011

How koketirati s muškarcem u srednjoj školi

Iako, srednje škole je prilično rano biti razmišljanje o koketiranje i žele biti u odnos s dječak, ali srce želi ono srcu voli. U današnjem svijetu, bilo je slučajeva kada ljudi gledaju na koketiranje u dva različita načina: prihvatljiva faze dok raste ili uncool ponašanje. Međutim, koketiranje s momak je puki stil napraviti mu shvataju da djevojka je zainteresirana u njemu; možda više nego biti tek dobri prijatelji. Mislim postoji ništa krivo s razmišljanje ovako, ali neki roditelji svibanj imati druge rezervacije. Možda oni ne žele njihov draga djevojčice naučiti koketiranje savjete za djevojčice - kako koketirati s Gvido u srednjoj školi, što je posve razumljivo.
Ova razlika razumijevanja između mladih djeca i njihovi roditelji, o odgovarajućoj dobi koketirati će zadržati ide. Pa kako to možemo dilema više prihvatljiva i lagodan za roditelje? Uz prvo pravilo smo govorili o ranije, ima skrivene pravilo prije toga: govori da tvoja mama ili tata, tko god se osjećate ugodno s, o svojim osjećajima. Zasto? Jer trebate njihove emocionalne podršku kao dobro. Vrlo prvi put počnete kao dječak u vašem razredu ili susjedstvu, to je drugačiji osjećaj, nešto nikad niste osjetio ili iskusni prije. To je razlog zašto svoje roditelje ili možda odgovorne bazga sibling mogu vam pomoći. Osim toga, više komunicirati o onome što se događa pravo ili krivo u vašem ljubavnom životu, očekivanje bolje rezultate povećava.
Savjeti o tome kako Flirt s muškarcem u srednjoj školi
Sada kada smo važne upute, možemo ići dublje u teme i pogled na neke flert savjeta. As bezazleni kao flert u srednjoj školi, može se oh-tako slatka. Iako se ja ne imati mlađu sestru, ja bih sam volio razgovarati s njom o tome i njezinu pomoć na bilo koji mogući način. Iako Ja ne mogu promijeniti moja želja, to ne znači ne možete. Ako zadržite pronalaženje sebe žele razgovarati na ovaj dječak u razredu, osjećam kao doodling njegovo ime u svoju bilježnicu, ili zadržati šapće svojim prijateljima o njemu, onda dušo, imate zaljubljena u njega.
Opet bih istaknuti da, to potpuno redu. To je prirodna pozornica u životu i svatko trebao to iskustvo u najvećoj. Dakle, ako ste imati bilo kakve inhibitions o ovom, onda bih reći ne. Biti sretan da si malo onih sretnika djevojaka koje je dobio da se osjećaju kao što je ovaj. A što se za učenje kako flertovanje s Gvido u srednjoj školi preko teksta ili osobu, zašto ne idemo preko neke korisne savjete za flert tinejdžere.
Savjet # 1: Nosite čistu odjeću svakodnevnom i izgledaju prilično. Ali s prilično ne mislim nositi šminku ili bilo što. Ne, mislim tuš dnevno, češalj kosu, nanesite dezodorans, željeza svoju odjeću, a izgleda uredan. Trebate da se ugodno osjeća prije nego što može napraviti bilo tko vjerujem da ste. Iako je nosio šminku u ovoj ranoj dobi općenito nije prihvaćen od strane roditelja, ali možete pitati za dozvolu za sjajan balzam za usne. Dodajte pribor za odjeću poput isječaka, šarene scrunchies, headbands, naušnice, narukvice, i cipele.
Savjet # 2: Kada vidite ga školi ili na Mall, razgovarati s njim lijepo. Nemojte mu izbjeći i početi skrivajući iza svakog stup. On će poput da ste došli mu i napravio razgovor. I kad god nemate vremena zaustaviti i brbljanje, samo dajte mu najbolje osmijeh od tvoje i vala hello. No, ne uspiju uvijek odraditi posao do njega kad je sama ili na raspolaganju za razgovor. Dajte mu neke mogućnosti doći i govoriti s vama. A kad on, biti više povjerenja u sebe i činjenice da on ne voli tebe.
Savjet # 3: Želite naučiti kako koketirati s Gvido preko teksta? Dok se slanjem SMS poruke, držati jednostavne razgovore, a ne previše komplicirano. Nemojte razgovarati s njim samo o školi ili domaću zadaću, ali uvesti nešto o sebi, svojim hobijima i stvari. Postavljajte pitanja o njemu kao, doći do njega znati više. Tko zna, koristeći ove flert savjeta za texting, možete pronaći neke stvari koje su uobičajene između vas dvoje, kao što su sport, hranu, crtića, filmova, pjesama, ili glumaca.
Savjet # 4: Na naš zadnji savjet kako flertovanje s Gvido u srednjoj školi, želio bih razgovarati o nečemu vrlo bitan. Mnogo vremena sam vidio djevojčice, bez obzira na dob, sebe mijenja previše za dječaka. Vi ste jedinstveni pojedinca i nemaju potrebu da se mijenjaju za svakoga. Bilo da ste glup, pametna, tomboyish, ili dijete u srcu, ne postoji izgovor za odustajanje na sebe.
Ako je momak te voli, on će platiti više pozornosti i želite za vas. A ti ne će se čuditi ili postaviti pitanja, kakva su načini znati momak je flert. Na kraju, ne biti nešto što niste, a to je važan savjet kako da flertovanje s Gvido u srednjoj školi. Zapamtite, što više mijenjati nekoga, više će očekivati ​​od vas. Upućivanje male žrtve tu i tamo je u redu, ali gube svoj identitet nikada nije zadovoljavajuća.

No comments:

Post a Comment