Friday 4 November 2011

Rujna Wedding Boje

Čuj! Veselo otkucaji su pealing,; Soft i drago glazbe buja,; veselo u noći vjetra krade,; slatko zvuk vjenčanje zvona. Eliza Cook
Vjenčanje je najvažniji dan u životu svaku ženu. Uzeti zavjet boraveći s čovjekom svojih snova zauvijek, je poput san došao istiniti za svaku ženu. Sve žele na ovaj dan, jest čine ga posebnim, da bi ga sjećanju. Najnovija modni, boju sezone, najbolje od svega je što oni bi ljubav da imati na ovaj poseban dan. To je rujan i za mnoge, vjenčanje zvona su zvonjenja. Najvažnija stvar da djevojčice su sada zauzet radiš je obličje za boju koja će ići s ove sezone. Ovdje su neke rujan wedding boja ideje koji možete koristiti kako bi vaše vjenčanje sjećanju i šareni jedan.
Rujna Wedding boje za 2010
Vrućim ljetnim danima su preko, i rujnu je ovdje. Ugodan večer, svijetle, jarke pada boje posvuda, toplim danima i prohladno večeri, stabla počinju prolio njihove lišće. Najbolji mjesec vjenčati nakon proljeće. Za sve one koji su vezanje čvor ove jeseni, ovdje su neke velike rujan wedding boju ideja koje možete pokušati ističe kao vaše vjenčanje temu. Koristeći boju svaki mjesec poput proljeće wedding boje ili ljeto wedding boja ili zimi wedding boja, kao vaše vjenčanje teme, je nešto što mnogi djevojke ljubav učiniti.
The Dark Ones; Kada govorimo o dobru rujan wedding boje za 2010 prva stvar koja dolazi onima um, su tamne i zemljani tonovi, boju koja ćete primijetiti u svakom vjenčanja u rujnu. Dok planiranje za Vaše vjenčanje ovaj rujan, pobrinite da imate puno tih boja. Čokolada smeđa i kadulje zelena, su vrlo popularne i tako su rđa i tamnocrvena. Kombinacija wedding boja šumskih zelene boje i zlato, će izgledaju stvarno prilično na toplim rujna ljeta. Žutomrk i svijetlosiva su iu ovom rujnu. Također možete kombinirati neke od tamne boje i dobiti nešto veliko. Možete kombinirati koralja i kadulje i napraviti nešto novo i trendy. Također možete kombinirati zlato i tirkiz ili tirkizna i čokoladu smeđe i učiniti vaše vjenčanje više boja i svijetle i sjećanju.
Bold i Lijepa; Podebljano boje poput dragulj tonova su popularne kao obje rano kao krajem rujna wedding bojama. Možete kombinirati ovu boju s bilo narančaste, važan boja ovog mjeseca, ili s grogotovac ili možda violet ili kraljevski plave. Možete koristiti tih boja za djeveruša haljine. Oni bi izgledaju lijep protiv prekrasnom jesenski dan.
Orange; Kao što sam već spomenuo iznad tog narančasta važan boja ove sezone. Tako za rujan wedding boju, također možete ići za theme naranče vjenčanje. Boja bundeve narančaste, pomiješana s zelena ili smeđa, izgleda elegantno, osobito na toplim jesen jutro. Ako tražite tropske osjećaju, onda idi za narančasta s aqua ili fuksija. Također možete imati kombinaciju breskve nijanse narančaste s puno tamnih zelje i mornaricu blues koje spadaju wedding boje.
Royal Purple; Tražite kraljevsku svadbu? Onda predlažem da idete za ljubičastu boju pada wedding temu. The buketi vjenčanja može imati hladu ovu boju, ili možda bridesmaids mogu nositi neke hladovina svijetlo ljubičaste. Ako tražite za mekši izgled, zatim biste trebali ići za upaljač nijanse purpurne, i kombinirati ih s mekom zelenila ili možda boju jeseni. Oni su neke dobre rujna wedding boju ideje. Također možete kombinirati ovu boju s bojom šampanjca ili možda mekanom žutom.
Crvena je Boja sezone; Krep crvena ili cimet crvene ili možda tango crvene, će ići velike ove sezone. Dakle ako tražite rujna wedding boje, također imate tih boja kao opciju. Ali neki ljudi ne stvarno žele ići s crvenim. Ali to nije problem kao postoji nekoliko druge opcije koje možete isprobati imati nezaboravan vjenčanje.
Gold; Ništa poput boje zlato na prekrasnoj jesenski dan. Možete imati razne stavke u vjenčanja poput vjenčanje cvijeća ili stolnjaci, u ovoj boji. Jesen je vrijeme kada priroda promjene u prekrasnu nijansu naranče i zlatnim. Pa što bolje nego vlasništvo vjenčanje s boju temu ovo sviđa.
To su neke od popularnih boja za rujan vjenčanje. Ako želite, također možete dodati tvoja najdraža boja na popis kasni ili početkom rujna wedding bojama i koristiti da za vaše vjenčanje. Vjenčanje je vrijeme kad žena (kao i čovjek), početak na novom putu. Dakle, važno je da na svečanosti se posebno za njih. I pravilan theme vjenčanja, po sezonama, je odlična ideja.

No comments:

Post a Comment