Saturday 12 November 2011

Prirodni frizura za crne žene

Svatko želi imati debele, sjajna, glatka i rukovanje kose. Ali većina afroameričke žene ne mogu ispuniti ovu želju od njih. Krivi svojim genima, kao i njihove kosa je prirodno kao što je to. Oni također imaju tendenciju da se vrlo suha, neposlušnu i vrlo podliježe. Zbog toga, mnogi od njih pribjegavaju raznim proizvodima za njegu kose i koristiti različite alate za styling kose. This česte i prekomjerne uporabe umjetnih proizvodi hair styling daljnjih oštećenja kose. Većina njih ide za česte hair ravnanje kada je u pitanju vlasništvo frizuru. Ali, ja bih reći da je prirodno kovrčava kosa izgleda jako lijepo i mogu postati Kruna pokušavajući iz različitih prirodnih frizura za crne žene. Umjesto trčanje iza umjetno i neprirodno kosu bolje je naučiti igrati sa prirodnom kosom. Prirodni frizura su jednostavni za održavanje, jeftiniji, i što je najvažnije vam izgledaju prirodno i intenzivan. Mislim da moraju biti ponosni na ono što su obdareni. I nakon svih kovrčava frizura nikada ne izlazi iz modi. Ispod dao su neke od prirodnih frizura za crne žene koje izgledaju svakako prekrasna i seksi if stilizirane pravilno.
Bočni kika, to je jedan od velikih prirodnih kovrčava frizura za crne žene. Nemate o proći kroz bilo koji strogi proces za ovu frizuru. Just operite kosu blagim zaglađivanje Šampon s uređajem i pustiti da se osuši na zraku. Pokušajte izbjeći sušila za kosu jer bi vaša kosa više suha i gruba. Nakon što vaša kosa potpuno suha primijeniti mala količina kose serumu ili ne ljepljive hair ulje i čine vaše kose zaplet besplatno. Sada siguran niske konjski rep na obje strane glave i vaše strane kika je spreman. This frizura je jako mnogo u ovih dana i odgovara gotovo bilo koju vrstu oblik lica.
Bandana frizuru, to je najbolji frizura za jedan od onih casual dana. To je prilično jeftin, kao banadanas se lako i jeftino dostupnih na tržištu u različitim izvedbama. Prvo što trebate kupiti jedan ili neke od tih banadanas. Postoje dva načina na koje možete sport banadanas. Možete ga odustati i koristiti ga kao kosu benda ili odustati ga u obliku trokuta i to tako da pokriva kosu. Možete eksperimentirati s njom na mnogo načina. Jedan od mojih prijedlog bi se vezati visoko kika sa šarenim scrunchy a potom zavežite banadana u stilu hair band. Ako imate loš dan hair zatim pokriti kosu banadana. Taj ćete način moći sakriti svoju kosu i izgledat će cool u isto vrijeme.
Hair Bands, ovo je jedan od najboljih prirodnih frizura za crne žene s kratkim frizurama. Postoji niz kosu bendova dostupni na tržište. Ako ste mladi možete eksperimentirati s raznim drugim kosu, kao što su šarene kopče, perle, sušilo za igle itd. Kao što je po prilici i vaše raspoloženje možete odabrati široki ili tanke kose bendova. Oni su dostupni u različitim materijalima, kao što, plastike, metala, i elastična tkanina, itd. Ako vam je kosa stvarno gust, a zatim idite za široke metala ili elastične hair bendova i ako imate tanku kosu možete eksperimentirati s tanku kosu bendova. Također možete pokušati različitim bendovima hair tkanina s nekim šljokicama i drugih osjetljivih dizajna. Ove frizure stvarno izgledaju slatko na tinejdžerice.
Otvori kose, ovo je jedan od najboljih prirodnih frizura za crne žene s dugim šišanje. Ništa ne može biti više nego moderan laskavu Vam prirodnu dugo kovrče kao oni su uvijek dio trenda. Operite kosu sa hidratantnim šamponom zajedno s uređajem. Ako su jako neposlušnu, primijeniti neke dlake ili kose serum ulje kako bi ih rukovanje i mekom. Neka se osuši na zraku i ostaviti dugo brave otvoren. Ako imate malo tvrdoglav kovrče a zatim slijedite gore navedene procedure u noći i kravatu kosu kad su malo mokri i otići u krevet. Ujutro ćete naći svoje kovrče malo ravno i rastegnut. Sada vaš prednji kosa će izgledati malo rukovanje i moderan. Da biste dodali glamura možete dobiti cijeli ili neki od kose pramenove boje.
Trajna frizura, također možete ići na tradicionalne African American frizura, kao što su, afro i dreadlocks itd. Oni koji imaju dugu kosu mogu ići u različite African American hair pletenice stilova, kao što su mikro pletenice, cornrows, i kutija pletenice i sl. Idite na profesionalni frizerski salon i dobiti pletenice učinio koja može trajati onoliko dugo koliko godišnje. Prednost ovog frizura je da nećete morati češlja kosu, a morate oprati ga samo povremeno. To je kao jedno vrijeme ulaganja, niska održavanje frizure i izgleda nekako jedinstven i fantastičan samo na afrički narod. Kao što je ovaj, postoje mnoge stalne frizura možete eksperimentirati. Na primjer, žene s kratkom i srednjem kose može ići za Bantu čvorova ili uviti izlasci koje se mogu nositi za nekoliko dana lako se održavaju.
To su neke od prirodnih frizura za crne žene, gdje se ne morate koristiti kemikalije, kao što je relaxers ili perms da bi im kosa izgleda moderan. Možete koristiti proizvode za kosu za prirodne African American kose i vijoriti svoju prirodnu izgled s ponosni i stil.

No comments:

Post a Comment