Monday 28 November 2011

Lip piling

Usne su možda najljepši i atraktivan značajka vaše lice. Ako su oni pucanja, cijepanje ili ljuštenje, svakako izgubiti svoju privlačnost. Stoga, trebali biste poduzeti pravilnu njegu tvojih usana tako da oni ostane zdrava i izgledaju ugodan i preslatko. Možete voditi brigu o usnama by piling i vlaži ih na redovnoj osnovi. U ovom članku se fokusira svoje raspravu na usni piling. Postoji nekoliko pogodnosti usne piling. It sloughs udaljen mrtve stanice, a time i smanjuje hrapavost and pucanja. Redovni piling čini vaše usne punije, mekši i glađi, te omogućuje dubinski hidratizira. Imajte čitanje da biste dobili neke prijedloge o nekoliko jednostavan za napraviti i jednostavan za korištenje usne piling za muškarce kao i žene. Čitajte na koži piling i njegu usana.
Domaći piling usana
Recept 1: To je prirodni piling usana koje se mogu ljuštiti vaše usne u roku od nekoliko minuta. Možete to učiniti s nekim lako dostupne tvari. Oni su žličicu šećera (smeđeg šećera, ukoliko je dostupno) i 1 - 2 kapi maslinovog ulja. Kada ste dobili obje sastojke, stavite ih u malu zdjelu. Izmiješati ih dobro tako da se rezultat mješavina je zalijepiti kao dosljednost. Sada, primjenjuju ovu smjesu na tvojim usnama u malim kružnim pokretima s kažiprsta. Pobrinite se da to radite tiho i nježno, a ne ozlijediti vaše usne s vašim pokretima. Masaža you usne na predloženi način za oko 2 minute. Perite vaše usne i mlakom vodom. Nanesite balzam za usne ili vazelina na usnama kad su oni još uvijek mokra. Primjena krema i ulja na taj način sprječava suhoću za duži vremenski period. Pročitajte više o piling usana sa šećerom.
Recept 2: Jedan od najboljih usne piling možete izvršiti sa sastojcima poput sode bikarbone i vode. Prednost izrade usne piling s takvim obično na raspolaganju tvari je da možete učiniti bilo kada u udobnosti svog doma. Kako bi se ova usne piling, uzeti čajna žličica soda za pečenje i dodajte 1 do 2 kapi vode na njega. Pomiješajte sastojke i napraviti tijesto. Nanesite na tijesto ravnomjerno na usnama. Ostavite ga na za oko 2 minute. Uzmi mekom četkom, mokra njega i protrljati sloj paste s njom. Možda ćete posuti malo vode na tvojim usnama, ako trebate popustiti tijesto. Umasirajte kružnim pokretima za oko minutu. Kada završite, oprati s puno običnom vodom. Nanesite kvalitetan balzam za usne kao što je opisano u receptu 1.
Recept 3: Tu je još jedan primjer domaće usne piling. To je napravio sa crvena paprika i maslinovo ulje. Take 1-2 kapi maslinovog ulja i žličicu crvena paprika. Izmiješati ih dobro tako da je istrajan tijesto se formira. primijeniti ga na svoje usne i masaža s kažiprstom u nježnim kružnim pokretima. Masaža za oko 2 minute. Dok je radio na usnama na ovaj način, vi svibanj se dogoditi da proguta malo crvena paprika. To će okus vruće. Pokušajte ga tolerirati because crvena paprika smatra dobar za zdravlje vašeg usne u dugoj vožnji. Sada, ispiranje usne dobro s vodom. Moisturize vaše usne kao što je opisano gore u receptu 1.
Evo više na:; Ljuštiti Usne kod kuće; njegu kože lica, prolazeći iznad račun, naučili ste kako napraviti neke odlične spreman za korištenje usne exfoliators. Odaberite bilo koju od njih sukladno Vašim osobnih preferencija i raspoloživosti resursa. Koji god usne exfoliator odaberete, koristite da samo jednom u tri dana. To će spriječiti vaše usne od isušivanja. Također, slijedite zdrave prehrane da ostane zdrava i izgledati dobro uvijek.

No comments:

Post a Comment