Friday 18 November 2011

Najbolje lice hidratantna krema za mješovitu kožu

Sljedeći put kada izabrati hidratantnu, ne idu po ono što može učiniti za vas, morate proučiti što su sastojci u njemu. Prirodni moisturizers su uvijek bolji izvor uzimajući kože rezultate brže. Kemijski proizvodi na bazi rade bez sumnje, ali neke od njih ne može odgovarati vašem tipu kože - to bi mogao pokrenuti reakciju. Najbolja stvar za učiniti je, posjetite dermatologa good analizirati vaše kože i predložiti lica kreme koje će raditi najbolje za vaš tip kože. Postoje i drugi načini da ide oko problema s kožom, kao što su domaće lica maske i paste, organski moisturizers; prirodnih biljnih proizvoda na bazi i tako dalje. Make it naviku koristiti dobar pročišćavati koži Piling tijekom tuš, i dobar moisturizer za dvostruki učinak. Ja to radim cijelo vrijeme da se izbjegnu problemi poput prištića, unakaziti, masna koža, suhoća i začepljene pore. Eksperimentirajte s najboljim lice krema za kombinaciju tipove kože, i odlučiti što radi za vas, a što ne.
Domaći lica moisturizers
Ako si izgubio računati na koliko moisturizers ste koristili, i još uvijek nisu pronašli savršenu jedan, onda domaći moisturizers su način da ide. Jednostavno sastojke koji se mogu naći u bilo koje hrane mart ili lokalnoj trgovini, može raditi čudesa za kožu probleme. Sve što trebate je dobar osjećaj za mjerenje ovih stavki, i naravno strpljenja za one koji ne vide neposredne rezultate. Sjeti se - vaše probleme kože, bilo da slatkorječivost, suhoća, akne i sl., može u rasponu od blago problematično da malo ekstremno. Izmišljotina je da redovito koristi, u pravu iznose, da vide vidljive rezultate, a isto tako može biti lice hidratantna krema za mješovitu kožu tipa.
Lijek za Extra masnu kožu i normalnu kožu
Što ćete trebati: A lijepo firm jabuka i malu bocu meda. ; Izrežite jabuke na dvije polovice dobiti dobar hvat dok rešetka. Provjerite jeste li ga naribajte na koži prvi strani. ; Dobili osloboditi od sjemena i zaliha. , Nakon što je Apple isjeckan u zdjelu, dodati na taj pet žlice meda. , Miješati se ova kaša dok se ne dostigne good dosljednost. , Primijenit će se zalijepiti na lice, i ostaviti na za 12 minuta. , Kada svoje vrijeme's up, to isprati s toplom vodom, onda cool, kako bi se zatvoriti pore. ; Što ćete trebati: Bademovo ulje i voda pročišćena. ; Popiti dvije žlice vode u maloj zdjeli, dodajte četiri kapi bademovo ulje i pomiješati ga gore. ; Uzmi ovu smjesu iz posude i to primijeniti na cijelo lice. , Trljati u lijepo, tako da je kože je upija. Učinite to redovito da bi vaše lice hydrated. , A ne mnogi ljudi shvatiti kad oni odbacivanje naranče i mango peels, da su oni daleko bacanje sanacijske sastojaka, koji zapravo mogu biti dva od najboljih moisturizers lica, koja se može koristiti kod kuće. Orange djeluje kao prirodni čistač, kao i prirodna hidratantna krema za lice, i kada se primjenjuju na pravi način, ona će vam pokazati trajne rezultate.
Domaći Orange lica Maska - Svi tipovi kože
Što ćete trebati: narančasta peels (mandarina), i mlijeko. (Vrhnje). ; Peel dobar pregršt malih mandarina naranče ili oko dvije velike. ; Pričekajte da se osuše se - ne smije biti vlage. , Nakon što su otišli suha, ispustite ih u mikser, dok je fino u prahu. ; Pobrinite se da imate jednaku količinu mlijeka u ruci, recimo oko pola šalice. Mix this prahu s mlijekom. , Promiješati it lijepo dok se ne dostigne krut kremasto završiti. ; Nanesite ga ravnomjerno cijelo lice, i pričekajte oko 25 - 30 minuta. , Kada je postavljen vremena, operite lice 'nježno' bez ribanja off maska ​​previše teško. To može oštetiti vašu kožu. , Ako je učinite naviku primijeniti ovu smjesu na lice, vidjet ćete značajnu promjenu u vašoj koži, u rutinu njege kože. To daje off sjaj i sjaja, čineći vas izgled čisto i dobro hydrated. Mango kada se koristi za lica vlaži može dokazati da bude jedan od najboljih lice hidratantna krema za mješovitu kožu tipa. Ona se može koristiti za liječenje začepljene pore i dati jedan koži lijep sjaj. Sve što trebate učiniti je miješati mango skinovi s jogurtom, tri velikodušan žlice meda i pola šalice zobi. Primijenite na svoje lice oko 30 minuta. On daje svoje lice zdravo, osvježeni, čist izgled.
Gdje dobiti sve prirodne Moisturizers
Postoje mjesta koja razonoditi na svoj organske i prirodne potrebe. Vi samo trebate znati gdje gledati za njih, te iskoristiti ono što imaju za ponuditi od najboljih kombinacija kože moisturizers.
Burt'sBees; Nudeći masivnim spektar proizvoda, koji imaju sastojke koji su sve prirodne temelje. Pogledajte kroz niz moisturizers za lice, podudaranje što oni imaju za vaš tip kože. Scrubs su također na raspolaganju, kojima možete Nanesite prije hidratantnu, stvarno dati vašoj koži vlagu da žudi za. Idi naprijed i priuštite si.
SaffronRouge, mnogi od nas željeli organskih proizvoda na bazi, da su svi od prirode najboljih tucked u jednu bocu. Ovdje je prilika da maziti lice s upravo to. Upuštati se u niz moisturizers koji su namijenjeni kombinacija tipova kože, koji će napuniti vaše kože, bez obzira na vlagu i vratiti ga izgubili.
Vlaži kožu je važno, jer dovodi do problema s kožom, koja se može pravi Downer. Također zapamtite da piju puno vode. U njoj se čuva vašu kožu hydrated, i možete imati koristi i na druge načine, kao dobro. Istražite razne vrste najbolje lice krema za kombinaciju tipove kože, i ići s pravom jedan. Kože lica je vaš drugi najveći imovine nakon vaše kose, voditi brigu o tome.

No comments:

Post a Comment