Saturday 26 November 2011

Fall Cvatnja Bulbs

Svi mi znamo o cvjetajući žarulja kao lijepe daffodils, ruže i tulipani that cvatu u proljeće. No, postoje mnoge cvijeće koje cvatu u jesen i oni se uzgajaju od jeseni cvjetnice bulbs. Pad cvjetnice bulbs su obično sadi u proljeće ili rano ljeto i oni cvatu u jesen. Neki pada cvijeće u sezoni su georgina, colchicums, ciklama i magija ljiljana. Broj pad cvjetnice bulbs su prilično ograničena jer je većina cvjetnih lukovica za jesen sadnju cvatu u proljeće i ljeto. Međutim, ako želite zadržati svoj cvjetnjak u potrazi boja sa svijetlim cvjetovima u jesen, morat ćete ih biljka s padom cvjetnice bulbs.
Cvjetnih lukovica za sadnju proljeće
Za dodavanje vizualni apel za vaš vrt u jesen, uz pobune svježeg cvjeta, morate unaprijed planirati. Najbolji način da se osigura da imaju lijepe jesen cvijeće, je biljka izbor pada cvjetnice bulbs tijekom proljeća ili ljeta. Neki od najboljih pada cvjetnice bulbs su ciklama, jesen šafran pa čak i neke hardier sorti ljiljanima. Najspektakularniji pada cvjetnica su Colchicum ili livadi šafran Crocus. Oni su vrlo grow u blizini tla i na veliku izdašnost. Cvjeta su lijepe ljubičasto i lavande u boji, a njihova veličina varira negdje od 2 cm do 8 cm u promjeru. Imaju višestruke latice i obliku zvijezde, a oni zahtijevaju dobro isušen tla s umjerenu količinu sunčeve svjetlosti rasti. Jedan šafran Crocus žarulja proizvodi veliki broj cvjetova. The šafran livadi šafran je jedan od najljepših ljubičasto cvijeće jesen.
Još jedan pad cvjetnice žarulja je cannas. Postoje mnoge vrste cannas koji mogu biti posađeno u proljeće, a najčešće od njih dolaze u bojama žuta, narančasta, crvena i roza. Some cannas su također prugasta i šarene raznolikost. Oni odrastaju na 5 do 6 metara u visinu i oni zahtijevaju dobro isušen tlu s puno sunca rasti. Niz ljiljana that cvjeta u ranu jesen u mjesecima kolovoz-rujan je beladona ljiljan. Ove biljke narasti do visine do 36 centimetara i proizvesti svijetle ružičastim dimnjak u obliku cvijeta s velikim laticama. Drugi niz ljiljana that cvijeća u jesen je calla ljiljan. This iznimno popularne cvijet cvjeta u mjeseca srpnja do listopada, te cvijeće su u obliku lijevka i rasti u bojama roza, žuta i bijela.
Ako tražite nešto egzotično, što će učiniti vaš vrt dolazi živ sa pobune boja, onda ne možete pogriješiti s paun orhideje. Oni se mogu cvatnje bulbs izgledaju vrlo slično gladiola i cvijeće su bijele boje sa Deep Purple centar. Biljka naraste do 3 metara u visinu i zahtijeva dobro isušen tla s djelomičnim suncu. Oni su vrlo mirisne i oni cvatu u bogatstvo. Other pada cvjetnice bulbs koje su popularne među vrtlara i krajobraznih umjetnici kvrgav begonije. Oni dolaze u mnogo različitih boja od briljantan fuksija na trijezan breskve. Ove biljke zahtijevaju bogata tla s umjerenim suncu da raste.
Neki drugi pasti cvjetnice lukovice koje možete biljka u proljeće ili rano ljeto su asters, goldenrod, vlasulje, različak, nevena, thunbergia, viole, pansies, zijevalica, i nasturtiums. Sadnja pada cvjetnice bulbs se ne razlikuju od rastućih proljeće ili ljeto cvjetnice bulbs. Adekvatna suncu, dobro drenirano tlo i pravilan gnojiva će proizvesti najviše zadivljujući gleda cvijeće tijekom pada u svom vrtu.

No comments:

Post a Comment