Friday 25 November 2011

Škriljevac Tile Kupaonica

Prirodni kamen pločice bili su uvijek u modi, jer predviđaju da robusnosti koji je potreban za kupaonice. Oni su mrlja otporan i trajan istovremeno Plus, oni su dostupni u širokoj paleti vrsta i završi. Koji je razlog zašto škriljevca pločica kupaonice dizajni su dobivanjem popularnost iz dana u dan. Škriljevac je vrlo izdržljiv prirodni materijal dostupan na vas, kada je u pitanju potraga prirodnog kamena pločica kupatilo. Zbog svoje izdržljivosti i elegancije, to je visoko preporučeno tip pločica za kupaonice i drugih kućanskih korištenja. Više o kupaonicu ukrašavanja.
Škriljevac Tile Kupaonica Ideje
Škriljevac pločica roba imaju inherentnu karakteristika što ih čini vrlo popularnim. Kao što sam rekao ranije, škriljevca podnice je izuzetno izdržljiv opciju za kupaonice i za cijelu kuću, kao činjenica. Uz dugovječnost, škriljevac pločice također su protuklizni. Škriljevac pločice imati dobre kvalitete sposobnost upijanja vode što ih čini dobije neka vrsta stare i rustikalni izgled, što je najviše tražili nakon tražiti suvremene uređenje doma ovih dana. Škriljevac pločice svakako povećati estetska vrijednost u kupaonicu i može napraviti kuću sve više jedinstvena. Te pločice mogu koristiti za interijera kao i eksterijera u kupaonicu. Ovaj fenomen čini ih zaista prikladan izbor za vas kao vlasnika.
Škriljevac pločice mogu se ugraditi na raznim mjestima u kupaonicu, ali oni su više odgovarajući za pokrivanje krovova i podova. Međutim, možete ih koristiti za kupaonicu zidove, tuševi, kade, counter vrhovima i zapravo sve površine u kupaonici, koje želja za. Po mom mišljenju, trebali odgovarati podnice škriljevca pločica škriljevca kupaonica sa zidovima i kupaonica ispraznost ili umivaonik (ovisno o tome što je zgodan). Možete odabrati najbolji uzorak škriljevca iz širokog spektra boja i dizajna koji su dostupni crijep. Oni su relativno jeftin, što je razlog zašto su dokazati da se odličan izbor za uske proračun projekta kupaonica pregradnja previše.
Škriljevac Tile Kupaonica Design
Slično kao i sva druge skupe kupaonicu podnice opcije, škriljevac pločice dostupne su u širokom rasponu oblika, veličina, uzoraka i boja. Možete odabrati bilo koji od popularnih oblika škriljevca pločice, za taj san kupatilo škriljevca od tvoje. Neke od najpopularnijih oblika uključuju - polje pločica (pločica i svestrani s priloženom razmaka), zaobljena ruba škriljevac pločice, REX pločica (s dvije zaobljenim rubovima), kvadrant crijep (konveksne crijep s ostakljenim pruge), univerzalni crijep (dva ostakljena završiti s trga od ruba), bullnose crijep (kvadrant crijep metkom kraja) i mitered crijep koji je također jedan kvadrant pločica, ali to dolazi s mitered kraja. Više o kupaonica dizajna.
Uz oblika, također je potrebno uzeti u obzir uzorak škriljevca pločice. Postoje četiri glavne obrasce, koji također može biti pozvan kao crijep završi, u kojima se te pločice su dostupne. Ovi uzorci su - clefted škriljevca pločice (dimenzija sirovina i prirodnih završiti), polirane škriljevac pločice (blještao škriljevca that podsjeća na mramor), brusio škriljevac pločice (škriljevac koji je napravio glatka i ravna brušenjem) i brušenog škriljevca pločica, što je nešto slično na clefted škriljevca pločice, ali to je mekan hrptova. Iako ste odabrali pločica uzoraka, koju će sigurno imati iznenađujući niz u boji uzorak svake pločice, jer ne postoje dvije škriljevca pločice izgledaju točno slični jedni druge.
Pročitajte više na:; Škriljevac crijep instalacije, kako čist škriljevac etaže; Prije nego što odaberete uzorak i oblik pločice za kupaonicu škriljevca pločica, vrlo je važno stvoriti savršeni izgled vašeg plana na papir na kockice, kako kako bi se jednostavno za vas da se odgovarajuće mjere. Također, koristite pogodan supstrat i vodi malter za pločice koje ste odabrali. Odlučite se za kvalitetan škriljevca pločice za brtvljenje, bilo da je visok sjaj, niska sheen ili ne sheen (ovisno o završetku pločice). Na kraju, podlijevanja škriljevac pločice je također važno zadatak koji trebate obaviti za povećanje izdržljivosti vaših kupaonica pločica škriljevca.
Pa onda, to je sve što sam vam reći o škriljevca pločice kupaonica. Nakon što ste odabrali željeni uzorak škriljevca pločice, ja bih predlažemo da uzmete stručnu pomoć da ih instalirate u Vašu kupaonicu. To je sigurnije i lakše opcija koje su Vam dostupne.

No comments:

Post a Comment