Friday 25 November 2011

Recept losion za tijelo

Zamislite senzualnu mekoću vaša koža osjeća nakon primjene losione za tijelo izrađeni od prirodnih losion za tijelo recept. Mislite da je majka priroda je obdarila sve njezine blagodati na vašoj koži. Domaći losion za tijelo recept je jedinstvena formula dostaviti sve prirodne elemente za vašu kožu. Recept losion za tijelo ima sve prirodnim sastojcima i eteričnim uljima koja se čuvati vašu kožu moisturized, hydrated i gibak.
Postoji dovoljno Losion za tijelo recepata za različite tipove kože. Desno od osjetljivu kožu na masnu kožu, širok raspon losion za tijelo receptima možete pripremiti kod kuće. To uključuje domaće losione, kreme i koža također domaći usne balzama. Ovdje sam došao gore sa nekoliko recepata losion za tijelo koje možete pripremiti kod kuće, ovisno o vašem tipu kože. Pročitajte više na domaće losion recept.
Losion za tijelo recept za suhu kožu
Suha koža ima tendenciju da chap i ispucati. Možete pokušati ove recepte napraviti losion za tijelo za sebe. Nanesite na cijelo tijelo, posebno na suhim područjima kao što su palme, nogama, laktovima, koljenima, itd. Kliknite za čitanje na losion za suhu kožu
Sastojci; kakao maslaca ¼ šalice, Lanolin 1 žličica; Naribani beewax ½ oz; Bademovo ulje ¾ šalice, ružina vodica ½ šalice, ružino ulje 1 žličica, vitamin E kapsule 1; Priprema; Mix bademovo ulje, lanolin, beewax and kakao maslaca u posudu . Rastopiti tih sastojaka na niske topline. ; Držite plamen nisko dok se sve ove sastojke otopiti u potpunosti. Sada ostavite da se ohladi za neko vrijeme. , A sada uzeti zasebnu zdjelu i miksati ruža vode, aloe vera gel, kapsula vitamina E i ružino ulje. ; Blend ovu smjesu s bademovim uljem smjesu dok glatku tekućine se formira. ; Podesite debljina losion za tijelo dodavanjem ruža vode i bademovo ulje. ; Transfer to hermetičan bocu i spremite ga na hladnom i suhom mjestu. , Losion za tijelo recept za masnu kožu
Recept losion za tijelo za masnu kožu je potpuno drugačija od suhe kože. Uvijek mislimo moisturizers i ulja, već i za masnu kožu, u receptu tijelo losion je formuliran sa sastojcima koji drže kožu hydrated bez donošenja masnu osjećati. Pročitajte ovaj masnu njegu kože.
Sastojci; Alge 1tsp; Stipsa ¼ žličice; Želatin pomiješati ½ šalice tekućine, vitamina C 1 tableta (500 mg), multi-vitamin tableta 2; Priprema; Za pripremu ovog recepta losion za tijelo vam je potreban mikser za miješanje želatina, multivitamin tableta, vitamina C, glicerin i alge. ; Nakon sastojci potpuno uklopljena, dodajte alum. ; Sada mješavina jednom napokon dobili glatku smjesu. Možete dodati još neke glicerin poboljšati njegovu teksturu. ; Čuvajte losion na hermetičan kontejner. Uvijek pohraniti na hladno mjesto ili čak možete rashladiti povećati svoj rok trajanja. , Losion za tijelo recept za osjetljivu kožu
Osjetljiva koža je sklona aknama, prištićima, osip, pa čak i sun tan. Dakle ovdje je čista prirodna recept za losion za tijelo za vas. Pokušajte ovo kod kuće i pohraniti ga pravilno i primijeniti kad god želite. Također bi željeli čitati o calamine losion za akne.
Sastojci; Kakao maslac 1tsp; Lanilin 2 / 3 šalice; slatko bademovo ulje 3tsp; 6 kapi boraks; Eterična ulja 5-6 kapi; vode 1 žličica, Priprema, u staklenoj tavi, pomiješati lanolin, slatko bademovo ulje i kakao maslac. Otopite sastojke grijanjem pod niskim plamena. , A sada zagrijavanje vode u zasebnu zdjelu i miješajte dok se potpuno boraks je otopljen u vodi. , Dodati dvije smjese u posudu. Te će promatrati ulja okreće bijele boje. , Umutiti i pomiješati sa žicom dok se smjesa postane kremasta mekana. ; Ostaviti da se potpuno ohladi prije nego što prenesete na hermetičan boca. Dobiti neke dodatne savjete o masaže losione i kreme. , Kada dobijete kompletnu njegu kože regimen iz ove recepte losion za tijelo, zašto onda ulagati na kemijske proizvode? Ako ste zaista svjesni svoje kože, onda saznati neko vrijeme da bi idealan recept losion za tijelo za vas. Vjerujte mi, ove domaće prirodne losione za tijelo su prekrasni.

No comments:

Post a Comment