Wednesday 30 November 2011

Opleten Traka za glavu

Pletena glavu je vrlo popularan frizuru koja vam daje definiran izgled. Bez obzira da li želite zadržati svoj šiške besplatno niti vezati ih, a opleten glavu frizuru na prednjoj izgleda stilom. To će držati vaše brave leđa i držati ih od pada na vaše lice. Mlada svjež izgled je ono što možete dobiti dodavanje opleten headband na svoju frizuru. Možete imati zasebne glave na kosu ili samo imati tvoj glavu od svoje pletenice kose. So možda se pitate kako jedna pletenica glavu. Ovdje je korak po korak postupak isti koji možete slijediti.
Pletena Traka za glavu upute; Bilo da je jednostavna pletenica pletenica ili francuski glavu, to je sigurno izgledati lijepo. Ovdje se nalaze upute za glavu sa jednostavnim tehnikama hair pletenice.
1. korak; Pokreni ovaj pletenica frizuru Pročešljao kosu i što je zaplet-free. Provjerite jesu li svi čvorovi su pustili i kosa je glatka. Bit ćete raditi na kosi na cijelom dijelu oko jedno uho.
2. korak, uzmi dio kosu od ispred jednog uha, recimo lijevo uho. Ako želite dati glavu, izgled gotove bend, uzeti odjeljak iz iza vašeg uha. Dionica mora 2 inča širok i najmanje 3 inča u duljinu (dužina znači udaljenost od uha prema tjemenu), nakon krivulja glave.
Korak 3; Uzmi ostatak kose, čak i da iz tanka crta, unatrag i kravatu na poleđini glavu. Comb brave samo u prednjem dijelu je napravio u koraku 2, pažljivo ih preuzeti na jednoj strani glave. To je najbolje primijeniti neke gel na ove brave kako držati ih u mjestu i izbjeći svaki poremećaj dok radite na ovaj sladak pletenica hairstyle za djevojčice.
Korak 4; podijelite ovog odjeljka u tri dijela i početi ih pletenice u jednostavne pletenicu. da ga labav ili uske našeg izbora. Kada dođete do kraja ovog dijela, morate uzeti ga se iza drugog uho, s krunom. Provjerite je li glavu počiva samo oko 1 do 1 ½ cm unatrag od tanke. Ponovo provjerite sve dlaka s kose pravilno uzima unatrag. Pročitajte više na kosu pletenice uputama.
Korak 5; Sada osigurati opleten odjeljak iza pravo kose. Prvo može osigurati pletenice sa gumenom trakom podudaranje s Vašim boju kose, a zatim osigurati cijeli opleten odjeljak u ostatak vaše kose.
Korak 6, koristite igle Bobby za ugurati-u slobodnu dlaku oko pletenicu. Poprskajte pletenica glavu sa sušilom za sprej da ga zadrži na mjestu. A pleten glavu od vaše kose je spremna i postoji pravo na svoje mane!
Pročitajte više na:, kako pletenica Hair, kako pletenica kose; Kako napraviti vrpci Headbands, možete imati dvostruko pletena glavu samo nakon navedenih uputa. Pravedan dodati još jedan odjeljak pored jednog napravio u koraku 2 i slijedite iste upute za pletenice kose i da ih osigura. Što je više, možete pronaći mnogo sorti slatka headbands in opleten stilu na tržištu. Možete odabrati jedan oblik one izrađene od konca, traka, tiskane tkanine ili čak i da od sintetičke kose, kako bi se podudaraju s vašim boju kose. Također možete dobiti plastičnu headband željene širine i oko 3 trake željene boje. Zamotati these vrpce formiraju pletenica oko plastične bend. S ovim idejama, budite spremni nositi da kosa pribor, a izgleda veličanstven.

No comments:

Post a Comment