Saturday 5 November 2011

Grubo Hair Liječenje

Upravljanje i kroćenje grubo kosa nije samo izazov, ali također može biti prilično frustrirajuće i zastrašujuće. Gruba dlaka je sklona isušivanju i lom i može učiniti život stvarno dosadan za osobu. The teksture od kose, bila ona svilenkasto mekom ili grubo ovisi o veličini i oblik kose folikula. Genetika određuje veličinu i oblik kose folikula te je prošao kroz niz gena. Oni od nas bori s grubom hair have rezultate pitanja u vezi suha, gruba hair tretman kao što su kako ukrotiti, kako da biste dobili Internet rasti, kakav proizvoda će odgovarati za kosu, itd. Let's imaju pogled na neke od tih upite! Pročitajte više na grubo kovrčavu kosu.
Kako se postupa grubo Hair
While šamponiranje gruba dlaka, treba masaža šampon i na korijen kose i omogućuju pjeniti pronaći svoje tečaj do kraja. Također se treba primijeniti uređaj, koji pomaže zagladimo kose vlakana i spriječiti ih od isušivanja i razbijanje. Klima bi trebala biti primijenjena na pola puta pa nadalje sve do kose savjete. Shampooing sranje sve prirodnim uljima i sadržaj vlage iz kose, uzrokujući Internet to postati čak i više suhu i neposlušnu. Moisturizers treba primijeniti na kosu obnavljanje izgubljenog prirodnim uljima. S grubom kose, jednostavno pravilo koje treba slijediti je redovno vlaži i kondicioniranje kose. Osim toga, s grubim hair izbjegavajte korištenje kose četkom, umjesto toga koristite češalj stimulirati oslobađanje prirodnih ulja na kožu. Također izbjegavajte sušenje blow grubo hair, jer to uzrokuje the hair teksture postati još grubi. Pročitajte više na suhu kovrčavu kosu.
Kako to Grow Grubo duge kose
For grubo kosa raste, mora se smanjiti nečije kose redovito, barem jednom mjesečno. Podrezivanje će se riješiti u Splitu završava i nad-obrađeno završava da će uzrokovati kose postati neposlušnu. Ona također ne čini daleko sa slijepim daje kose zdraviji izgled, te će također poboljšati ukupni zdravlje hair. Štoviše, svaki puta kada izađe, to je važno zaštititi kosu od sunca i vjetra. Toplina iz sunca i vjetra puše uzrokovati kosu da se osuši dalje, split i break. Dakle, važno je da pokriju glavu s maramom ili tkaninu dok je jedna otvorenom. Pročitajte više o tome kako voditi brigu o kovrčavu kosu.
Kako odabrati Proizvodi za Grubo Hair
Televizija bombardira naše umove s toliko reklame proizvoda za njegu kose, da ne ostavlja naš um pretrpan. Mi jednostavno čini se da se još više zbunjeni! Tako što vrste proizvoda trebamo dobiti za suhu, neposlušnu, grubo kose? Dok odabirom proizvodi hair briga za grubu kosu, provjeriti grubo proizvodi hair liječenje visoko u prirodnom moisturizers, koji će stanje jednog kosu i to moisturize. Pročitajte više o shea maslac za kosu, pa čak i kremasta ili organski šampon. Ovi šamponi zagladimo vlakna kose i dati mu sjaj. Debeli krema moisturizers odgovarajuće količine vitamina su također dobre za grubu kosu. Izbjeći uporabu proizvoda s kemikalijama ili alkohola i držati daleko od brenšere i ispravljanje pegle, jer oštetiti kosu teksture čak i više. Osim toga, izbjegavajte gelovi i kosa sprejeve kao što su suha kosa.
Pročitajte više na:; Best Šampon za kovrčavu kosu, najbolju uređaji za suhu kosu, slatka frizura za kovrčavu kosu, propisnu Njega kose rutinu sastoji podmazivanje, šamponiranje, hidratantna, uređaj, itd. treba provoditi redovito. Što je to rekao ne treba zaboraviti na važnost hrane i vode unos. Bilo koja vrsta grubo hair tretman treba nadopuniti uz pravilnu prehranu i vodu. Iako se ne može postići svilenkastu, odskočiti frizuru, svakako mogu dobiti nečiji neposlušnu, grubo kose da izgleda ljepše!

No comments:

Post a Comment