Tuesday 29 November 2011

Fall Wedding Boje 2010

Kada netko misli da pada vjenčanje, prva boja za vjenčanje dekoracije koja dolazi na um je narančasta. Fall wedding themes uvijek su bili planirani s ovim svijetle boje. Ali sada, baš kao i način na koji ljudi su se promijenili način na koji su njihove svadbe, odnosno kreće iz crkve vjenčanja na plaži i temu vjenčanja, njihov izbor boja je prošao kroz mora promijeniti previše. Dakle, ako planirate pada vjenčanje i pitate koji su najpopularniji fall wedding boja 2010, a zatim u nastavku su u bijesu bojama fall svadba vas.
Najbolji Fall Wedding boje 2010
Prema raznim časopisima planiranje vjenčanja, najpopularniji wedding boja za jesen ove godine su ljubičasta, crvena, čokolada, Lime Green, šljive i zlata. Dakle, možete stvoriti kombinacije boja koristeći bilo koji od ovih boja za jesen vjenčanje.
Crveno i crno, ako želite dodati dramatičan dodir na svoj pada vjenčanje, onda možete koristiti ovu kombinaciju boja. Crvena i crna su i tamne boje, a ako pravilno kombinirati u dekoraciji jesen vjenčanje, posudit će ga vrlo jedinstven izgled.
Čokolada i svijetlo ljubičaste, za one od vas koji želite posuditi ženski dodir za vaše vjenčanje, dobro bi bilo da koristite pasti shema wedding boja izrađena od kontrastne svijetlo ljubičaste i čokolade. Sparivati ​​te boje s padom vjenčanje cvijeća svijetlo ljubičaste boje, kao što su Calla ljiljane i ruže kako bi se poboljšala izgled mjesto održavanja vjenčanja.
Zlato i bijela, bijelo je svečane tradicijske boje pa ga kombinirati sa zlatom stvaranje modernih suvremenih pasti shema wedding boji. Da bi dcor više raskošnih i fin, dodati malo od bronce i hrđe na dcor kao dobro. Make vjenčanje centerpieces s čistim bijelim ružama i dodati malo zlata na vjenčanje pozivnice to kompletan izgled. Možete pročitati više na vjenčanje boje za 2010.
Lime Green, bijela i pastelnim tonovima; Pad wedding boje 2010 koji nikada ne može poći po zlu zajedno limeta zelena, bijela i mnoštvo pastelnih nijansi kao što su limun žute, svjetlo roza i lavande. Pitajte bilo nevjesta i ona jednostavno bi ljubav ideju pastelno dcor. Dakle, ako želite stvoriti soft romantičnu atmosferu u vaše vjenčanje, koristite ovu kombinaciju boja za jesen uređenje.
Lime Green i Blue, Iako je boja kombinacija stvoren sa zelenim i plavim možda ne čini savršenim izborom u početku, ali kada vam staviti te boje zajedno, morat ćete vidjeti nevjerojatan rezultat u to povjerovati. Za dodavanje glamur na svoj dekoracije jesen vjenčanje, dodati malo srebra i zlata na svjetlo zelena-plava kombinacija. Također, koristiti puno svježeg zelenog lišća u vašem centerpieces jesen vjenčanje s ova boja kombinacija. Možete pročitati više na pada wedding centerpieces s podružnicama.
Ostali popularan Fall Wedding Boje 2010; Ljubičasta i narančasta, ružičastoj i tamnocrveni, čokolada smeđa i srebro, Ljubičasta i zlato, čokolada i naranča, Lime zeleno i svijetlo ljubičaste, šljiva, bijele i srebrne, Lime zeleni i crni, bijela i ljubičasta; Orange, limeta zelene i tamne zelene, roza i ljubičasta, čokolada, bijela i zlatna, a to je u kratkim o trendy bojama pada wedding 2010. Pri planiranju vaše vjenčanje pomoću ovih kombinacije boja, pazite da dekor, haljinama, cvijeće koji planirate s tim bojama su lako dostupni. Ako imate temu pad vjenčanje u umu, vidjeli koji boja kombinacija najbolje ide s njom. Konačno, zašto ne biti malo kreativan i maštovit sebe i povući se u nekoliko od tih boja zajedno kako bi stvorili neke nove i jedinstvene vjenčanje teme boja sebe?

No comments:

Post a Comment