Tuesday, 29 November 2011

Fall Wedding Boje 2010

Kada netko misli da pada vjenčanje, prva boja za vjenčanje dekoracije koja dolazi na um je narančasta. Fall wedding themes uvijek su bili planirani s ovim svijetle boje. Ali sada, baš kao i način na koji ljudi su se promijenili način na koji su njihove svadbe, odnosno kreće iz crkve vjenčanja na plaži i temu vjenčanja, njihov izbor boja je prošao kroz mora promijeniti previše. Dakle, ako planirate pada vjenčanje i pitate koji su najpopularniji fall wedding boja 2010, a zatim u nastavku su u bijesu bojama fall svadba vas.
Najbolji Fall Wedding boje 2010
Prema raznim časopisima planiranje vjenčanja, najpopularniji wedding boja za jesen ove godine su ljubičasta, crvena, čokolada, Lime Green, šljive i zlata. Dakle, možete stvoriti kombinacije boja koristeći bilo koji od ovih boja za jesen vjenčanje.
Crveno i crno, ako želite dodati dramatičan dodir na svoj pada vjenčanje, onda možete koristiti ovu kombinaciju boja. Crvena i crna su i tamne boje, a ako pravilno kombinirati u dekoraciji jesen vjenčanje, posudit će ga vrlo jedinstven izgled.
Čokolada i svijetlo ljubičaste, za one od vas koji želite posuditi ženski dodir za vaše vjenčanje, dobro bi bilo da koristite pasti shema wedding boja izrađena od kontrastne svijetlo ljubičaste i čokolade. Sparivati ​​te boje s padom vjenčanje cvijeća svijetlo ljubičaste boje, kao što su Calla ljiljane i ruže kako bi se poboljšala izgled mjesto održavanja vjenčanja.
Zlato i bijela, bijelo je svečane tradicijske boje pa ga kombinirati sa zlatom stvaranje modernih suvremenih pasti shema wedding boji. Da bi dcor više raskošnih i fin, dodati malo od bronce i hrđe na dcor kao dobro. Make vjenčanje centerpieces s čistim bijelim ružama i dodati malo zlata na vjenčanje pozivnice to kompletan izgled. Možete pročitati više na vjenčanje boje za 2010.
Lime Green, bijela i pastelnim tonovima; Pad wedding boje 2010 koji nikada ne može poći po zlu zajedno limeta zelena, bijela i mnoštvo pastelnih nijansi kao što su limun žute, svjetlo roza i lavande. Pitajte bilo nevjesta i ona jednostavno bi ljubav ideju pastelno dcor. Dakle, ako želite stvoriti soft romantičnu atmosferu u vaše vjenčanje, koristite ovu kombinaciju boja za jesen uređenje.
Lime Green i Blue, Iako je boja kombinacija stvoren sa zelenim i plavim možda ne čini savršenim izborom u početku, ali kada vam staviti te boje zajedno, morat ćete vidjeti nevjerojatan rezultat u to povjerovati. Za dodavanje glamur na svoj dekoracije jesen vjenčanje, dodati malo srebra i zlata na svjetlo zelena-plava kombinacija. Također, koristiti puno svježeg zelenog lišća u vašem centerpieces jesen vjenčanje s ova boja kombinacija. Možete pročitati više na pada wedding centerpieces s podružnicama.
Ostali popularan Fall Wedding Boje 2010; Ljubičasta i narančasta, ružičastoj i tamnocrveni, čokolada smeđa i srebro, Ljubičasta i zlato, čokolada i naranča, Lime zeleno i svijetlo ljubičaste, šljiva, bijele i srebrne, Lime zeleni i crni, bijela i ljubičasta; Orange, limeta zelene i tamne zelene, roza i ljubičasta, čokolada, bijela i zlatna, a to je u kratkim o trendy bojama pada wedding 2010. Pri planiranju vaše vjenčanje pomoću ovih kombinacije boja, pazite da dekor, haljinama, cvijeće koji planirate s tim bojama su lako dostupni. Ako imate temu pad vjenčanje u umu, vidjeli koji boja kombinacija najbolje ide s njom. Konačno, zašto ne biti malo kreativan i maštovit sebe i povući se u nekoliko od tih boja zajedno kako bi stvorili neke nove i jedinstvene vjenčanje teme boja sebe?

No comments:

Post a Comment