Friday 11 November 2011

Kuća sočan Biljke

Kakav misli počeo penetrating svoj um kada ste prvi čuli pojam succulent kuću biljke? Siguran sam da to mora biti nešto jako sočan. To je upravo ono sočno znači, nešto puno soka ili punjene s vlagom i to je jedna od karakteristika succulent plana. To je jedan od najučinkovitijih vrsta biljaka kuće koji zadržava vodu, kao što su kaktusi, u svojim mesnat lišće, korijenje i džepove. Oni su vrlo dobro zatvoreni ukrasnog bilja koje zahtijevaju minimalno održavanje i njegu. Ove biljke dolaze u različitim oblicima, veličinama, bojama i vrstama. Ove biljke vrlo lako preživjeti u pustinji i su prilagodljivi klimatskih promjena kao dobro. Oni mogu čak i tolerirati vrlo visoke temperature tijekom dana i niskim temperaturama noću.
Sukulentnih biljaka širiti, to jest, oni prenose s jedne generacije na drugu, ako već imate, ne morate ići u vrtić ponovno dobiti još jednu za sebe. Samo uzeti komad njega i pažljivo presaditi nje slijedeći metode za sadnju i time, možete rasti mnoge iz samo jedan biljka. Te jednostavnosti i čini ga izvrsnim houseplant, kao i ured biljka. Neki od uobičajenih vrsta sočne kuće biljke su navedene u nastavku.
Zajednički sočno Kuća Bilje, Jade bilja - Crassula Ovata: Jade biljka je također zove 'novac stablo ". Ove biljke ima hrpa debeo listovi koji su tamne boje s prekrasnim malim cvjetovima koje cvjetaju pogotovo u proljeće. Tijekom zime, žad treba vodu samo jednom mjesečno, ali u ljeti, to treba vodu nakon svaka dva tjedna. Jade bi trebao biti samo pruned u proljeće. ; Kika Palm - Beaucarnearecuvata: To izgleda slično kao palma, ali je kraći u visinu. Ne nema svoj korijen i na prozorske, a to bi trebalo biti posađeno na udaljenosti od nekoliko metara. Ljeti, to zahtijeva vodu nakon svaka tri tjedna i jedan ili dva puta u zimama. Lišće raste više od 2 noge unutra i više od 20 metara if posađeno na otvorenom. ; Aloe - Aloe: Najpoznatiji tip aloa verom aloe vera, koja je popularna po svojoj ljekovita svojstva. To zahtijeva vode samo jednom tjedno i manjoj suncu u odnosu na Jade i ponytail dlana. Raste maksimalno do osam inča koji je prilično rukovanje za sobne biljke. To je bodljama slična kaktusu, ali nije uopće bodljikavo. ; Sočno Kuća Bilje njegu
Prije nego što smo razgovarati o tome kako briga za sukulentnih biljaka, neka nam prvi pokušati naučiti o sočno kući biljke identifikaciju. Da biste identificirali sočno kuća biljaka je vrlo jednostavna. Vidjeti ako je biljka slična kaktuse because kaktuse je također člana succulent obitelji. Imajte na umu da su svi sukulenti nisu kaktusi, ali svi kaktusi su sukulenti. Postrojenja također se mogu prepoznati po svojim debelim mesnat ostavlja koje zadržavaju vodu i imaju bodlje koje su uglavnom nije oštar i bodljikavo.
Kao što je rekao ranije, succulent kuća biljke zahtijevaju najmanje održavanje. Oni zahtijevaju vode povremeno i čak redovite rezidbe nije potrebna. No, najbitnije zahtjev ove biljke je sunčeva svjetlost, tako da bi trebao po mogućnosti biti u trijem ili oko prozora, gdje ga prima dovoljno sunčeve svjetlosti. There životni vijek je prilično dugo, a ponekad, oni self-feed, ako ne i pod uvjetom da s vodom za dugo vremena. Voda treba dati biljke jednom tlo je presušila u potpunosti jer višak vode može truleži korijena ili može stvoriti pogodno okruženje za gljivice uništiti svoje biljke.
Toliko prednosti i manje održavanje i brigu o sočno kuća biljaka čini ga jednim od favorita, ne samo vrtlara, ali i domaćice. Ako planira imati succulent vrsta kao primarni biljka vaš krajolik, onda će sigurno izgledati lijepo, spremite novac na vodu i naravno također će pridonijeti očuvanju ove dragocjene resurs!

No comments:

Post a Comment