Sunday 6 November 2011

Gutter Instalacija

Žljebovi ili različite vrste drenažnih sustava zaštite naše domove i stvari od toga da bude potopljena. One također sprječavaju gomilanje kanalizacije i prljavštine i zaštititi od oštećenja krova. Oluk instalacija u velikoj mjeri obavljaju profesionalci, a čak možete to učiniti sami. Svi materijali i pribor trebate za instalaciju kišu oluk na svoje mjesto lako su dostupne na kuće centrima, lumberyards ili ovim materijalima može biti čak i prevozi opskrbu krovne tvrtke.
Gutter Upute za instaliranje
Savjetujem vam da koristite aluminijski oluka kao oni su najpopularniji u SAD-u i održavanje besplatno. Vi ne morate brinuti o hrđe, oni zahtijevaju slikarstvo jednom u tri godine. Oni su veliki kupiti. Imati pogledati kako instalirati oluke?
Napravite Rough Karta za vaše oluka instalaciju: Prije nego napravite bilo kakve kupnje žlijeb materijali, imaju kratak ideju ili napraviti grubu kartu od svog doma i oluk sustav koji želite instalirati, možete čak i uzeti pomoć od njega učiniti sami oluk instalaciju setove. Izračunajte duljinu žlijeb i broja downspouts potrebnih za vaš sustav oluka. Zabilježite svih tih materijala prije kupovine iz hardverskog trgovini. Check out neki stražari oluk kiše.
Izmjerite Duljina: Ako je duljina Vašeg oluk trčanje manje od 35 metara, najviša točka u bijegu treba biti na jednom kraju. To bi trebao biti nagnut prema dolje u downspout. Uvjerite se da je visoka točka palac dolje od vrha fascije. If dužina staze je više od 35 stopa, visoka točka se nalazi u centru u bijegu. Čak iu tom slučaju visoke točke će biti smještene palac dolje od fascije. Preporučuje se da nagib be ¼ inch za svakih 10 metara oluka trčanje.
Instalacija downspouts: Iskoristite ¼ inča palube vijcima za pričvršćivanje downspouts poslovnice. priložite ih na kraju u kuću, a ne na krajnjem kraju staze.
Oluk Vješalice: oluka vješalice su priključeni na svaki pojas 24. inch uz pomoć palube vijka. Oni su instalirani oko 1 inch od kraja krova. Ostavite prostora na krajevima za oluka kape i osigurati da ste održavaju pravilan kut.
Oluk Korneri: Ako niste u prilogu downspouts na uglovima i ako vaš kutovi ne nalaze se na kraju staze, pokriti tih prostora sa mostom obuhvaća. Oluk pokriva spriječiti curenje vode, sprječava nepotrebno oštećenje i produžuje vijek trajanja oluka.
Cut Žljebovi: Koristite pila za metal i izrezati dijelove oluka, tako da se može stati između downspout utičnicu i na kraju vašeg krova. Stavite poklopac i izrezati odjeljak u utičnicu za downspout i mjesto žlijeb na vješalicu. Pazite da je vaš oluk sections početi od sredine downspout otvaranja.
Priložiti sve: Spojite žlijeb dijela od tla. Koristite poseban priključak, a ti dijelovi će odgovarati gore, bez gnjavaže čineći ih staviti na žlijeb sekcija.
Drenažne cijevi: Izrežite komad drenažne cijevi za vaše downspouts. ga stane između zajedničkog downspout lakat i na zid. Stavite laktove na cijevi i to break na izlazu koristeći vješalica odvodnje cijevi. Cut još jedan komad drenaže cijevi i to stati na zid i objesiti ga jednom metara iznad tla. Pričvrstite jedan vješalica za odvodnju cijevi ovdje, izrezati odgovarajuće dužine cijevi, pričvrstiti ga sipati vodu daleko od svog doma.
Gutter Instaliranje troškova
Prosječni američki kuće ima oko od 120-125 metara od kiše oluka, ovisno o broju linija krova. Vas će se plaćati oko US $ 3 do US $ 5 po linearnom stopala se netko instalirati oluka na svoje mjesto. Trošak također može ići do US $ 300 do US $ 600 za 130 metara i US $ 800 do US $ 1,250 za 250 metara. Ako instalirate oluk sami vjerojatno će potrošiti manje novca, materijal će koštati oko US $ 100, ali ti bi uštedjeti puno na naknade za montažu.
Pročitajte više na:; Instaliranje Kiša Žljebovi - Kako instalirati kiša Žljebovi; Kiša oluka popravak; Kiša Gutter Čišćenje, nadam se ovaj članak na oluk instalacija je dali ste s nekoliko korisnih bodova o tome kako uštedjeti novac i instalirati svoj vlastiti oluk za držati tvoj krov sigurno.

No comments:

Post a Comment