Saturday 26 November 2011

Stalna Press

Naborana majice su prava noćna mora kojoj progoni svaki ured-pješak, pogotovo kad on ili ona mora dobiti spremni ići na posao. Žurno glačanje košulje, nakon doručka u tren oka, žustar u auto postaje dnevnu rutinu, ali onda bi mogli zaglaviti u prometu previše, a nakon što je strpljivo sirena za ono što se čini kao sat u prometu, da konačno doći do Vašeg odredišta za važan poslovni sastanak, samo da bi pronašli nabore cijelom košulje. Svi vaši napori propasti kada se manje od svoje najbolje na tako presudno dan. Pa, zahvaljujući bora besplatne majice, možete se spasiti iz takve nevolje. Ikada pitali kako se naborani besplatno košulje i odjeća se dogoditi da se, eh .. bez nabora? Njegova zasluga u procesu koji se zove stalno tiska.
Što je Stalni tisak?
Stalna pritisnite je kemijski proces u kojem tkanine kemijski tretirane kako bi se spriječilo bore iz oblikovanja na sve, tako drži na svojim oblikom. Kao što je učinak tog liječenja je dugotrajna, kemikalije u njoj su vrlo jaki, ostavljajući tkanina oslabila i skloni kidanje. Dakle, debeli ili kvalitetne tkanine su preferirani za takav tretman. Kemikalije koje se koriste u trajnom tiska obično najjednostavnije oblike alkohola, uglavnom metanol. Tijekom sredine 19. stoljeća, vjerska sekta se zove Shakers proizveden pamuk koji kemijski tretirana dati bez nabora izgled. Kasnije, znanstvenik i izumitelj zove Ruth Benerito napravio neke značajne doprinose u tekstilnoj industriji u razvoju moderne proces trajnog tisak na temelju methanal (formaldehid). Nakon nekoliko godina, a neke više tehnološki napredak kasnije to kemijski je zamijenio DMDHEU za liječenje odjeću kako bi dobili bez nabora učinak. Kada je nano-tehnologija je došao na sliku, ona je također bio korišten u tekstilnoj industriji riješiti bora problem. U ovom tehnologijom, maleni molekule se priključiti na tkaninu za razliku od formaldehida tretman gdje se kemikalija obložene na tkaninu, što dovodi do clogging od pore tkanine. Nano tehnološki proces stalnog pritisnite predstavlja manji zdravstveni rizik od ranijih stalnih pritisnite metode.
Stalna press također naziva pranje odjeće metodom. Sve te odjeću koja su označene kao stalni tisak su namijenjeni za trajnu pritisnite kosu.
Stalna Press Ciklus
Morate imati primijetio je stalni pritisnite tipku na mašine za pranje rublja danas. Ako oprati svoju odjeću u stalni tisku pranje, ti bi primijetiti da agitacija razinu u ciklusa pranja manje od redovite opere, što dovodi do minimalne ili bez bora. U centrifugiranje, vlaga je dodao da odjeću kako bi održali svoje vlage i smanjiti bore. After pranja, ohladiti ciklus ispiranja slijedi. No, ovu značajku može razlikovati u neki novi stroj za pranje rublja modela. Temperatura potrebne za trajno pritisnite ciklus pranja je hladan i nakon pranja je učinio, to set za trajno pritisnite sušenje. Idi za stalni pritisnite kosu samo ako ste stalno pranje pritisnite tkanine ili sintetičku odjeću. Stalni pritisnite ciklus u kosu posebno je napravljen da se odupre bore u čovjeku vlakana. Počinje s normalnim temperaturnim ali hladi na kraju ciklusa.
Tekstilna industrija prešla je dalek put od tkanje i predenje, sa metodama kao što su stalni pritisnite okolo, tu su idući u ugodniji i praktičniji tkanine za nas za korištenje. Budući da pranje odjeće na pranje rublja dan je jedva dreaded zadatak više, mislim da vaše jutro blues posebno u pogledu naborana haljine su više.

No comments:

Post a Comment