Tuesday 29 November 2011

Garaža Povećanja

Ako ste vlasnik automobila bez garaže, te da moraju biti upoznati s agoniju braving snijega na smrzavanje ujutro, dok hoda prema vašem automobilu, samo pronaći vrata matirano sa snijegom. Dok ste bore da se unutar zamrzavanje interijeri automobila i uključite sustav paljenja je trom motor jednostavno odbija surađivati. Zbrinjavanje vaš automobil postaje mora, ako živite u područjima ekstremnih vremenskih. Čak i na drugi način, zaštita automobila od vragolast tinejdžera u susjedstvu će biti dobra ideja. Tako, garaža dodaci su neophodna je za gotovo sve vlasnike vozila. Više o garaža pohranu.
Garaža Zbrajanje Ideje
Jednom ste se odlučili na izgradnju garaža Osim toga, sljedeći korak je da se brine za razne ideje za garažna dopune. Iako je glavna svrha garaža da bi se kući automobil, ona može poslužiti niz drugih svrhe. Možete ga koristiti za spremanje različitih vrtnog alata i opreme kao što su kosilice koje obuhvaćaju znatan prostor u kući. Također ga možete koristiti kao dodatni dnevni prostor izgradnju kata na njemu. Garaža dodaci također se mogu koristiti za stanovanje čamaca, dječjom bicikle, igračke itd. Ako instalirate radnog stola u garaži te će biti u mogućnosti da biste dovršili učiniti-to-sami projekti u garaži. Uz garažu se također može poslužiti kao dobro mjesto za postavljanje vaš dom ured. Više o garaža skladištenja ideje.
Garaža Zbrajanje dizajni
Garaža dizajn Osim prvenstveno će ovisiti o svrhu za koju bi se korištenje garažno mjesto. Iako možda namjeravate koristiti isključivo za parkiranje automobila, to ne bi bilo velik ideja za izgradnju neprivlačan okvir pored lijepo izgrađene kuće. Neovisno o cilju garaža toga, estetske ima važnu ulogu u dizajnu garaža toga. Veličina garaže je najvažniji čimbenik koji treba uzeti u obzir prilikom projektiranja garaža. Idealno, ne biste trebali proširiti veličinu garaže više od dvije trećine ukupne frontalne veličini vašeg doma. Ako imate planova za gradnju ogroman garaža opremljena sa svim komunalije, onda je preporučeno da ga graditi iza svoje kuće, gdje neće biti vidljive. Dok dodavanjem kata Vasih, skrb moraju poduzeti da ga završava dobro ispod krov svog doma. Prije vam pristup opće izvođač, biste trebali biti spremni s grubim skice i nacrtima garaže plana. Vi svibanj također iznajmiti arhitekta za ovaj posao. Više o garaža pretvorbe ideje.
Garažno Zbrajanje Građevinarstvo
Ukoliko ste strastveni učiniti-to-yourselfer s sklonost za gradnju, tada možete uzeti u obzir radi taj posao sami. No, provjerite da li posjeduju potrebne sposobnosti za to radno mjesto. Vi svibanj također pristupa općenito izvođača koji može završiti dio garaža dodatak za vas. Obično, izvođači radova se pobrinuti za izgradnju okvira, drywall, šindre, izolacija, garažna vrata, prozora i sl. Dakle, vi ste s lijeve temelja, ploča, struja, kat brtvljenje i slika koja se može postići uz pomoć radnik. Ako odlučite povjeriti posao izvođaču, dobiti pravilan garažu procjena Osim od njega trošak. Intervju par izvođača prije finaliziranja posla s jednim. Više o trošku izgraditi garaža.
Garaža dopune jednostavno otvoriti punokrvnost mogućnosti iskoristiti raspoloživ prostor. Ovaj dodatak dom može brinuti o svim vašim prostor vezanih woes. Nemojte zaboraviti da opremiti svoje garaže s ormar, ormar i druge bitne namještaj za dodatnu udobnost i funkcionalnost.

No comments:

Post a Comment