Saturday 26 November 2011

Vanjski tuš Enclosure dizajni

Vanjski tuš sigurno će izbjeći nevolje morate poduzeti kako bi se skitati mokro bazen goste prema kupaonicu unutar kuće. Također će vam imati velik vanjski kupanje iskustvo na bilo kojem sezone iz toplih sunčanih dana hlađenja zime i od ugodne kišnih dana u tamu noći. Dakle, najbolja stvar koju možete učiniti je da se dobro planirana vanjski tuš za svoju kuću. Neka to bude u blizini bazena, u vrtu ili u blizini vrt površina kuće. Nakon što ste dobili to, onda možete probati različite jedinstvene dizajne vanjski tuš ograde za dekoriranje tuš dalje više.
Vanjski tuš Kućište Ideje
Vi svakako možete postaviti vanjski tuš izvan svoje kuće, jednom kada se svjesni o vanjskim tušem enclosure ideje. Postoji nekoliko osnovnih stvari kao što je izbor lokacije tuš, ograde materijal i vanjski tuš ograde dizajn. Prije svega, mjesto za tuš. Odaberite sunčanom stranicama vaš krajolik i pobrinite da jugu je okrenut, jer će biti u svjetlu tijekom dana. Također je potrebno da biste bili sigurni da pod tušem Razdjelnik koji ste odabrali je otvorena na tri strane, barem dok niste u njoj. To je razlog zašto izbjegavati zgrade vanjski tuš na zatvorenom kutu vašeg stana i na bilo sjenovito mjesto Vaše nekretnine. Također trebate skrbiti o stvari poput tuš odvodnju i ventilacija. Na kraju, pobrinite se da pod tušem kućište otvoreno nebo i nigdje utječe / neodoljiv ukupne vanjsko uređenje i krajolika dizajn Vašeg stanovanja.
Dizajn za vanjski tuš Enclosure
Nakon što ste zeroed dolje na lokaciji vanjski tuš ograde, onda je vrijeme za vas da utvrdi, da li želite prilagođeno tuš pokrova ili konfekcijski tuš ograde. Pa, možete koristiti prilagođene vanjski tuš enclosures sa svoje vlastite kreativnosti i zahtjevima. Na primjer: Ti ne nužno morati odlučiti za tipične kvadratnog ili pravokutnog tuš ograde, ali također možete odabrati okruglog ili ovalnog oblika, izdužena i zakrivljena tuš enclosures jer oni izgledaju više jedinstvena. Umjesto da određene vrste materijala kućišta, možete se odlučiti za jednostavan nadzemne nadstrešnica s vodonepropusnim običaj tuš zavjese i tuš glava, što je prilično jeftin. , Nakon što odredimo oblik kućišta, onda je vrijeme da se utvrdi materijal koji ćete koristiti za vanjski tuš enclosure dizajna. Neki od najpopularnijih enclosure materijali su staklo, kamenje i drvo. Sve ove tri materijali daju prirodna i neku vrstu zapušten izgled na tuš i odličan način da ukrasite ih dalje više, s vlastitim kreativnost. ; Morate planirati ostatkom tuš pribor ovisno o temi koju ste odabrali na vanjski tuš dizajn. To znači da, morate odabrati ručnik kuka, sapun jela, toaletni papir nositelji i svi ostali pribor izrađene od istog materijala. , Također je potrebno da biste bili sigurni da vanjski tuš kućište ukrašeno u relativno podudaranje okruženju. Primjerice, drvene palube, šljunak ili kameni podovi, pijesak putova obložene promašaj kristalima ili oblutaka, itd. svakako će izgledati dramatično i poziva. , Ako tražite poolside vanjski tuš ograde planove, možete poprilično otvoreniji istomišljenika i odlučiti za tuševi bez kućištima ili obična custom zavjesu ili stakla kućištima. These kućišta su prilično sportskog duha i pružit će vam priliku da se okupa u potpuno otvoren tuš na otvorenom! , Cedar, tikovine, od nehrđajućeg čelika mrežaste, platno, mahagonija, najlon uže, staklo, kedar rešetke, zasada, i sl. mogu se koristiti kao vanjski materijal tuš ograde. Također možete koristiti rešetka i vina raznih zimzelene biljke i napraviti prirodni tuš kućišta. These rešetka mogu rasti s odvodnju vode u tuš sama. To je jedinstven i okoliš vanjski tuš enclosure ideji o dizajnu. , Zajedno s tuš ograde i okolici, također je potrebno da bude sasvim zamišljen dok odabirom vanjski tuš pod nogama. učiniti s drva, kamena ili bilo kojeg drugog materijala, ali budite sigurni da je udobna i otporna na klizanje, kao i trulež otporan. Možete koristiti vapnenca, Bluestone, mlinski kamen, kao i od tikovine kao trajan opcije tuš podnice. Dobro, to je sve što sam morao reći o vanjskim tušem enclosure dizajna. Sada kada znate kako izgraditi vanjski tuš, što čekate? Idi i napraviti sami!

No comments:

Post a Comment