Sunday 6 November 2011

Contrast Ratio za LCD TV

Kada netko kupi LCD TV on izgleda na mnogo različitih čimbenika na TV kao što je veličina ekrana i njegovo rješavanje. Kontrast za LCD TV nije nešto što je posebno gledao za, ali to u konačnici ne igra ulogu u određivanju kvalitete slike na tom televizoru.
Na području potrošačke elektronike je napredovala mnogo tijekom godina, te LCD televizore i plazma televizori svima izbor televizora danas. Ovih TV setovi ne dolaze jeftini i trošak puno novca, pa ljudi očekuju samo najbolje performanse i video kvaliteta od njih. Kontrast za LCD TV određuje koliko različitih boja na zaslonu će izgledati jedni protiv drugih, kao i ukupnu kvalitetu ekrana je jako ovisna o ovaj faktor.
Contrast Ratio za LCD TV objasnio
Kontrast omjer je postavka koja je oko u televizora od vremena boje TVs su uvedene na tržište. HDTV se ovaj koncept na novu razinu, a jedan je u mogućnosti vidjeti najsvjetlije boje na zaslonu s kristalno čistim jasnoće. Kontrast omjer određuje sposobnost televizor za prikaz najsvjetlije boje na ekranu i najtamnije boje na zaslonu, u isto vrijeme. Kako izgledaju te boje u kontrastu i relativnosti međusobno određuje omjer kontrasta za LCD TV.
Različiti proizvođači su se različiti pristupi izjavljuje svojim omjer kontrasta za LCD TV, a to jako ovisi o sobi uvjetima i uvjetima osvjetljenja u prostoriji u kojoj TV će biti pregledani. Idealna kontrast omjera za LCD televizori mjeri u idealno osvijetljenih prostorija gdje se svjetlost iz TV ne bi odrazili na sve, i sve svjetlosti koju emitira TV potpuno se apsorbira u sobi. Prikazuje se uvjetima statičkih omjer kontrasta i dinamički kontrast u sliku. Kad proizvođači LCD televizora govoriti o dinamički omjer kontrasta za LCD TV (ili idealan omjer kontrasta), oni pričaju o uvjetima idealnog sobi kao što je spomenuto gore. S druge strane, statička omjer kontrasta za LCD TV govori o omjer kontrasta uzimanjem fluctuating soba uvjeta u obzir kao dobro. To također poznat kao ANSI kontrast.
Različiti omjer kontrasta za LCD TV
Različite LCD televizori dostupni na tržištu će imati različite omjere kontrasta i to čini veliku razliku u kvaliteti slike. Veći omjer kontrasta ne znači nužno i bolju kvalitetu slike, kao i najsvjetlije i najmračnije elemenata u bilo koji LCD TV su različite jedna od druge.
Omjer kontrasta za LCD televizori sve veći i veći, no što to zapravo znači. To nije neuobičajeno vidjeti kontrast omjera od 150.000: 1 za LCD televizore danas. Plazma televizori nisu održana natrag u tom pogledu bilo, njihov omjer kontrasta, čak može ići i do 3.000.000: 1. Usprkos tih velikih brojeva, morate se sjetiti da je veći omjer kontrasta i dalje ne prevesti u bolju kvalitetu slike. Neki proizvođači jednostavno pokušavaju prevariti svojim klijentima tvrdeći visokim kontrastom omjera bez provođenja odgovarajuće test na njih, i bez obzira radilo se između dinamičkog kontrasta i statički kontrast. To ostavlja lakovjeran i neznanju kupaca u kandži vrlo tvrdio omjer kontrasta za LCD televizore.
Također pogledajte sljedeće:; Kako LCD TV rada, LCD projekcijski TV Rješavanje problema, što je dinamički kontrast, kontrast omjeri su vrlo važne značajke za ugodno gledanje, a to poboljšava svjetlinu slike i detalje slike znatno as well. TV sa vrlo niskim stupnjem kontrasta omjera bi pokazati slabije kvalitete slike, kao i crnci i bijelci će se pojaviti slično u izgledu. Kad kupujete TV, f te bi trebao platiti zatvoriti pozornost na omjer kontrasta za LCD televizore, i statički i dinamički.

No comments:

Post a Comment