Sunday 20 November 2011

Bazen Mačevanje Ideje

Bazen u kući je nebeski objekt koji se može iskorištavati no mjeri. Osim što je u modi, bazen se može uživati ​​do besvjesti. Međutim, da bi bazen sigurno, potreban vam je krupan ogradu i više istaknut good bazen ograde ideje. The ograde je sastavni dio ima bazen u svom domu. Pošto sam već vidio moj prijatelj borbe s ogradom-manje bazenu, dajem neke razloge da zašto bi ste ogradu oko bazena. , Čuva životinje, koje su u potrazi na piće ili mjesto za cool off. Pa, nakon malo umočiti, to je loš vijest za vas jer ga ne možete otići tamo. ; Zaboravite o životinjama, postoje susjedi i pesky ljudi vani, koji su spremni party i su također spremni vrata srušiti vaš bazen. , Prljavštine i smeća, nezvan par na pool party, nekako uvijek nađe svoj put u vodu. ; Znatiželjnih očiju je nešto napadne prilično romantično privatnosti bazena. Pa, PAL, ako želite opustiti uz palube na mirnom večer razgovor sa svojim supružnikom, dobiti ogradom. Što više, dobiti ideje bazen ograde. ; Neka nas dijeli bazen mačevanje ideje u dva dijela, jedan normalan bazen i dvije one koji uživaju podići iznad tla (čitaj: one koji su podigli iznad razine tla).
Normalno bazen Mačevanje Ideje
Neki bazen mačevanje ideje mogu biti jako jednostavne, kao što su drveni, od kovanog željeza, plastike, itd. Ali ako je ograda za dobar razlog zaštite bazen zašto ne bi to najbolje, i da je jedna kreativna? Evo nekoliko ideja:, stakla i željeza, u normalnim slučajevima ih cuvati jer je bivši mogu popucati potonje, ali, dok ste na to, zašto ne bi savez i primirje za zaštitu perimetra bazen. Jedan od najboljih načina da se stavi ogradu oko kuće je da od kovanog dizajn željezne ograde uz pomoć jednostavnih željezo i šipke za zavarivanje. Zatim napraviti fixtures, tako da možete dodati postrožena stakla iznutra i kordon off cijelo područje. Oprez: ako se bazen u dvorištu, tada to ne bi bilo velik ideja imati staklo jer je podložna baseball and nogometne lopte s ulice i održavati pukotine koje se mogu pogoršati to fragmentiranje. ; Neraskidivu ideja je betonski zid. To može biti razvrstan pod jeftinim bazen mačevanje ideje jer ne izgleda jako zgodan jednom instaliran, plus to ni ne cijene puno. Bonus točke ide na njegovu trajnost jer će sigurno trajati do vidiš unuke. , Imam da bi se stari trik drvene ograde. Real ispričavam se zbog nedostatka entuzijazma za nove ideje, ali drvenom ogradom je najviše konvolucija opcija sa samo pro i bez mane. Pro su vidljivi, jednostavan za instalaciju, džep prijateljski, izdržljivi i dobro, klasično boja-moći. ; Plastična vinil privatnosti ograda je najisplativije jednom. Podizanje to je jednostavan zadatak, kao i sve što trebate učiniti je koristiti malo betona podići metal podržava, a zatim staviti plastične vinil na njih. , Kao osobni stav, ja bih preporučio željezna zavjesa sperma stakla i betonske ograde. Za nadogradnju vašeg bazena dodatno možete imati pogled na neke ideje bazen palube i bazen linijski brodovi.
Iznad Ground Pool Mačevanje Ideje
Drugi tip ograde je, naravno, ograde iznad tla bazeni. Sada je to ograda izgrađena za različite namjene - sigurnost. Ugledni opasnost koja je s kojima se suočavaju korisnici bazen klizi na mokrom podu i opadanje, jao, to može biti bolno. Osim odraslih mladi djeca often uroniti u bazen, koja nema vrlo plitkim dnom (za razliku od u prizemlju bazena) i može biti zastrašujuće iskustvo. Stoga je voda ograda je također važan vode sigurnosna mjera. Ovdje su neke ideje. , Plastike ograde je najbolja opcija za povišen palube, čak i nakon pada mekoću od plastike bi ublažiti udarac od pada i razina ozljede će biti minimalan. , Drugi izbor je drvene ograde jer prikazuje iste značajke kao što su plastična. ; Treći izbor je od kovanog željeza ograda sa staklom kupiti slobodni pad može biti bolan. , Postoji mnogo više ograde ideje za bazene koje možete koristiti pozivajući se na fence dizajna i ukrasne ograde ideje. Nadam se da ćete naći bazen ograda ideje snalažljiv. Srecno.

No comments:

Post a Comment