Thursday 3 November 2011

Prirodne njegu lica

Zašto mi osjećamo da uzimajući zdrav, užaren kože je stvar prošlosti? Nisu mi dopušteno da imaju podatna izgleda kože? Odgovori na ova pitanja je definitivno da, ali malo od nas zapravo čine ga točku da ide za to. Zauzet način života, rada i škola pritisaka, stres zbog rokova na stotine kruže oko nas čini vrlo teško rukovati produktivan rutinu njege kože. Međutim, rješenje leži u načinu na koji živimo. Nema potrebe za nas da ide dodatni milju samo za postizanje mlađi gleda koži. A ispuniti želju za prirodnim njegu lica režima je pravo ispred nas. Samo slijedite zdrave kože savjete i home lijekova navedenih u članku za povoljno, prirodne njegu lica za muškarce i žene.
Prirodne Njega lica Savjeti
You must've vidio na televiziji i pročitati u brojnim časopisima o ljepoti nakon strog režim njegu kože. No, to je zapravo posao i pomoći vam uzeti njegu Vaše kože, naravno? Postoji nekoliko osnovnih njegu kože lica savjeta koji bi trebao biti korišten za okrenuti leđa rukama vremena. ; Piti 10-12 čaša vode i sudjelovati u redovite vježbe. Ako imate suhu kožu, pobrinite se da redovito moisturize i hidrat to. ; Čistite svoje lice dva puta dnevno; kupiti prirodni proizvodi za njegu kože koji odgovara vašem tipu kože. ; Ako pušite, probajte smanjiti i / zatvoriti ili u cijelosti. ; Pića kao što je čaj, kava i alkohol bi trebao biti smanjen u potrošnji. , Jedite puno svježeg voća i povrće kao što postoje određene namirnice dobre za skin. , Pokušajte izbjeći što je u ned koliko je god moguće, uvijek se primjenjuju sun screen s visokim SPF. , Nikada ne trljajte kožu energično. Uvijek koristite nježne masiranjem potezima. ; Nadoknaditi na vaše spavanje. , Jednom tjedno, pare lice kako bi ga odčepiti pore i osloboditi od prljavštine, ulja, i onečišćenja. ; Prirodne Njega lica recepti
Da biste koristili najbolje prirodne proizvode njege lica, boravak daleko od opora kemikalije koje se mogu naći u trgovini kupio moisturizers, masti, losioni, itd. Provjerite naljepnicu i pročitati sastojke ispravno prije nego što ih kupiti. Ali ako želite spasiti nešto novca i pripremiti svoj vlastiti vrlo, jeftin prirodnih proizvoda za njegu lica, a zatim se pogled na sljedeće recepte.
Recept # 1: Uzmite kriška ananasa i zgnječiti potpuno u zdjelu. Dodajte neke naranče ili sok od limuna i pšenično brašno na njega. Izmiješati sve pravilno dok ne dobiješ glatko tijesto. Nanesite na vlažiti lice i vrat za oko 15-20 minuta. Isperite mlakom vodom, osušite i primijeniti ovlaživač. Pročitajte više o prirodnim hidratantna krema za lice.
Recept # 2: U zdjelu, tukli jedan bjelanjak dok se ne počne da se zapjeni. Stavite u zdjelu u zamrzivač najmanje 10-15 minuta. Dodajte čajnu žličicu soka od limuna i naribati rajčice u njemu. Nanesite ovu smjesu na kožu i ostavite oko pola sata. Isperite mlakom vodom, osušite i primijeniti ovlaživač. Slijedite ovu rutinu za oko mjesec dana i pronaći svoj kože postaje mekan.
Recept # 3: Take jedna žlica of honey i miješati with white jedan jaje. Dodajte neke ribani krumpir u zdjelu i miksati everything potpuno. Nanesite glatko tijesto na vaše lice i vrat za oko 20-25 minuta. Pustiti da se osuši, a zatim ga operite s hladnom vodom, osušite i primijeniti ovlaživač.
Recept # 4: U miješalica, miješati 5 jagode s jednim žlica kaolin i sok od naranče. Napravite glatko tijesto i primjenjuju se na licu i vratu. Ostavite masku na oko pola sata ili dok se ne osuši. Kao što isperite lice i vrat, pročišćavati maska ​​u kružnim pokretima. Isperite mlakom vodom, osušite i primijeniti ovlaživač.
Recipe # 5: Uzmite zdjelu, miješati u jednom naribani paradajz, jedna žlica praha sandalovina, i pola žlice kaolin. Sipati ruža vode u njemu i pripremiti glatko tijesto. Nanesite na lice i ostavite oko 25 minuta. Perite lice mlakom vodom i vidjeti da ste koža je stegnuo malo.
Za više informacija o prirodnim njegu lica, idite na:; Početna lijek za njegu kože, lica ovlaživač prirodne; Nakon redovite prirodni rutinske njege lica u kombinaciji sa pio puno vode, vježbe, i štiti koža od prodora sunca, uskoro bi trebao početi uočiti pozitivni rezultati. Da bi se postigla svoj cilj za zdraviji kože, stvarni putovanje počinje s tobom.

No comments:

Post a Comment