Wednesday 9 November 2011

Kako biti duhovit oko djevojke

David i Ivan su bili kolege. Davida je uvijek hit na faksu i bio je među najtraženije dečki na faksu. On je uvijek koristi biti okružen s djevojčicama i sve djevojke željela biti s njim na prom noći, koledž funkcije i druge proslave. Sve djevojke mu se divio. S druge pak strane, Ivan je bio previše pristojan momak, ali nekako nije bio u mogućnosti da molim djevojke. U stvari, njegova očajnički pokušava biti smiješan sa žalosnim vicevima, koristi za popišati djevojke off. Polako djevojke počeo ga je izbjegavati i Ivana sam postao veliki vic. Ako vam previše se suočavaju s istim problemom te su pitali o tome kako biti smiješno oko djevojke, a zatim pročitajte ovaj članak. To vam govori o tome kako biti smiješno oko djevojke bez zvučanje poput wannabe.
Kako biti Funny ispred djevojke?
Znati Djevojke Dobro, prije pokušaja pristupa djevojkama, pokušajte sada ih prvi. Ako ste na faksu i znam djevojke već, pokušajte da znaju što žele. Dobiti opće ideje o njihovoj pozadini, tako da možete doći do relevantnih šale. Na primjer, ako su toppers i inteligentna djevojčica onda uopće ne usuđuju ispucati onih očitih-sms viceve naprijed, to će biti veliki put isključiti za njih. U takvim slučajevima, morate doći do neke stvarne pametne šale koje će vam pomoći da nadvlada svoj sjaj.
Slow Start; Nemojte skočiti na luckast viceva odmah. Prvo, pokušati izgraditi odnos s njima. Nakon razgovora počne, kažu neki malo smiješni vicevi. Pokušajte vidjeti njihov odgovor i reći stvari skladu s tim. Ovo početne faze je vrlo važno. Ako mislite da oni reagiraju na svoj viceva pozitivno i naravno (Yes!), onda su stvarno uživati ​​u vašem poduzeću. Ako ne, njegov signal za vas da se pridružite drugu skupinu (sorry!).
No Offensive Vicevi, nikada ne čine djevojke neugodno rekavši nešto o njima ili njihovim obiteljskoj pozadini. Na primjer, bi se izbjeglo stvaranje urnebesna komedija viceva o liječnicima, ako neki djevojka je liječnik ili studira medicinu. To može joj uvrijediti. Ona je svibanj ili svibanj ne reći o tome, ali to je uvredljiv. Možete ići na takve šale nakon nekoliko sastanaka kada znaju da su samo šali i nemaju namjeru da naude svoje emocije.
Vic o sebi, a to je najbolji način da se djevojke smijati naglas. Koristiti neke neugodne i smiješne slučajeve iz svog života napraviti viceve. To također pokazuje djevojke koje su vrlo nepredvidljive, uzbudljiv i može nositi posramljujući situacija s sportski duh. To im pomaže da im bliže Vama. Osim toga možete razgovarati o neke smiješne duhoviti kratki izreke o dečki, oni su uvijek popularne kod djevojčica.
Ispričati priču, kaže Puko šala nije dovoljno, stvara pravo ozračje je vrlo važno. Ponekad situacije ili viceva su stvarno smiješan, ali ako vam se ne ispričati dobro, to postaje dosadno i tužno vic. Dakle, morate imati dobar osjećaj za timing i dobro pričanje priča sposobnosti. Učinite vaš pričanje priče smiješno i vidjeti da su uključeni u to. Taj način, možete imati djevojke pršti od smijeha i na hrom viceva.
Pripremite se unaprijed, samo razmišljam o tome kako biti smiješno oko žene vam se sviđa neće vam pomoći, ali morate da se s kreativnim viceva u neočekivano vrijeme. Ako ne možete prasak pametne improvizacija viceva onda držati neke smiješne citate i izreke na umu i koristiti ih na prikladan trenutke. Možete izravan da razgovor što odnosi na svoje pripreme i koristiti ga skladu s tim. Get znati što djevojke kao i ono što ih čini smijati i pripremiti viceva skladu s tim.
Budi ono što jesi, a to je jedan od ključnih aspekata ako se pitate kako biti smiješno oko žene vam se sviđa. Budite sigurni o sebi io svojim vicevima. Nemojte nikada pokušati biti pretencioznim kao djevojčice lako možete uhvatiti na tu, tako da uvijek budi ono što jesi i biti udoban u prisutnosti djevojaka. Ukoliko ste nervozni, vaše šale imaju tendenciju postati tužan i hromi, tako da se veseli i ispucati some čio šale.
Funny Govor tijela; Komedija govor tijela ima ogromnu moć, a to je više smiješan nego verbalne viceve. Ljudi lako mogu zaboraviti viceve ali ne smiješno pokrete tijela. Pa pokušati učiniti smiješno fizičke pokrete, dok pucanja viceva. Smiješno ples s pretjeranim pokretima će zadržati djevojke smijeha za dugo vremena.
Obrazac gore navedene savjete, znate kako biti smiješno oko djevojke. Možete ih koristiti ako se pitate kako se smiješno oko prijatelji. Ovi savjeti će vam pomoći privući pažnju žena, a njih upustiti u dobroj razgovore. A momak s dobrim smislom za humor uvijek je poželjna i cijenjena kod djevojčica, pa ići naprijed i imati srdačan smijeh.

No comments:

Post a Comment