Saturday 19 November 2011

Pumice Rock činjenice

Pumice rock, koji se nazivaju kao "perolaka stijena 'je eruptivnih stijena koji se formira iz magme ili lave iz vulkana. Drugim riječima, to je Piroklastične, magmatske, vulkanska magma hladi, ima velike koncentracije silika. To je vezikularne teksturu kao rezultat plina zarobljeni u rastopiti u vrijeme magme ili lave očvršćavanja. Za razliku od drugih stijena, plavac mogu plutati na vodi, međutim, s vremenom dobiva preplavljen i ponori. Dakle, pumice stijena smatra kao šlag stakla jer ima sličan kemijski sastav od opsidijana (vulkanskog stakla) i dovoljno lagan da plutaju na vodi. Izraz pumice osnovi je izvedeno iz latinske riječi pumex, što znači pjene. Stijena je također poznat s raznim drugim imenima i pojam plavac općenito se odnosi na velike komade pumice. Međutim, pojam pumicite se koristi za opisivanje komada od jasena na male veličine zrna. Ovo je samo kratak uvid o plavac rock tipa, sada neka nam pokušati naučiti nešto više o pumice rock činjenicama.
Pumice Rock činjenice
Pumice Rock - Opis, normalno, stijena je svjetlo smeđe ili sivkasto u boji i puna rupa. Međutim, stijena ne postoji u raznim drugim bojama poput bijele, nijanse sive, crvenkasto crne, crne ili također mogu imati bend boja. Više lakši je boja, veći je iznos silika u njemu. Stijena može imati male linije na nju, zbog lava kretanje u vrijeme hlađenja.
Pumice Rock - stvaranje, pumice se formira eksplozivna vulkanske erupcije, koji sadrži bilo koju vrstu magme ili lave (andezit, bazalt, Dacit, Riolit). The stijena se odvija kada je plinski mjehurići zove vezikula dobiti zarobljeni u rastaljenom magma. Pritisak na magma smanjuje kada teče prema gore na područja nižeg tlaka, koja se čuva plinova zbijen. Daljnje smanjenje pritiska učvršćuje rastaljenog magme, zbog čega se zarobljeni mjehurići. Dakle, kada se magma hladi, molekula nemaju dovoljno vremena za oblik kristalne strukture i tako, završiti formiranje porozne staklo zove pumice. Druga metoda plavac stijena kada rastaljenih stijena pretvara vodu prodiru pare.
Pumice Rock - Koristi, Novčanom kaznom grained verzija plavac naziva pozzolan kada se kombinira s vapna koristi za lagani beton miješaju ili izolacijski niske gustoće betonskih blokova. Njegova drugu industrijsku primjenu je da se može koristiti za pranje traperice u pranju strojevi za dati a 'nosili look'. Dakle, pumice stijena koristi se kao abrazivni in poliranje, olovka bakropis, zub paste, sredstva za čišćenje ruku, kozmetički exfoliants, itd. Jedan od najčešćih koristi plavac rock je omekšati i izglađuju grubo, grubim noge piling i uklanjanje uginulih ili suhe kože ispod stopala. Pumice rock je naširoko koristi za uklanjanje viška dlaka iz nogu, ruku i drugih osjetljivih područja tijela. Međutim, prije nego koristeći Internet, osigurati da vaše kože je vlažna i malo sapunast, a kasnije ne zaboravite da koristite ovlaživač. Pročitajte više o pumice koristi.
Pročitajte više na:; plavac čišćenje; plavac za WC, pumice rock, za svoje korisna svojstva, koristi se i našao širom svijeta. Njegov najveći proizvođač je Italija, a slijedili su zemlje poput SAD, Arizoni, Kaliforniji, New Mexico i Oregon koje također dominiraju pozzolan and pumice proizvodnje. Nadam navedenih plavac rock informacija ili pumice rock činjenice moraju ste dobili pošteno ideju o tome kako korisno this magmatske stijene je i što su razne druge parametre vezane uz njega.

No comments:

Post a Comment