Tuesday 15 November 2011

Električni bojler problemi

Nitko od nas bi željeli da jednog lijepog dana smo dobili gore i ići na kupanje i shvatiti nakon uključivanja špine da nema tople vode! Jednim kap hladne vode chill teče kroz vaše kralježnice, a vi apsolutno zgrožen. Pa, postoji način kako bi se situacija malo podnošljiv, uzimajući to znati nešto o mogućim rješenjima za razloga zašto se bojler je otišao kaput, možete spasiti puno boli. Pogledajmo kako se nositi s problemima bojler električni.
Rješavanje problema Električni bojler
Problem 1, prvi i najčešći među bojler problema je nepostojanje odgovarajuće grijanje. To se može pripisati raznim čimbenicima. Od neispravan pilot kontrola ventila termostat za grijanje druge elemente. If grijanja elementi nisu pravilnog oblika, električne energije neće doći do njih, što je rezultiralo nema vode grijanja. Ako vam je ventil pilot kontrolu u kvaru, to će trebati zamijeniti. Tada termostat također mora biti provjeren za kvar. Ako je potrebno učiniti da, to bi trebalo biti učinjeno uz uzimanje svih sigurnosnih mjera i uklanjanje žice koja vodi do grijaći element. Za provjeru trenutne, ondje će biti izložen 2 vijka koji moraju biti provjereni pomoću vodi na ohma ili mjerač jakosti struje. Slomljena ili pogrešne element će biti potvrđena bez struje.
Problem 2; Sljedeći problema bojler je da je voda u boji hrđe. Prividna razlog mogao biti da je korozija u unutarnjoj strani stakla postrojilo spremnika. Drugim slučajevima postoji mogućnost da se anoda štap u vašem bojler nije u vrlo dobrom stanju. That štap morat će se poduzeti njegu. Smrdljiv voda, još jedan od problema bojler je također uzrokovano ovaj zapušteni anode. Pročitajte više na rješavanju problema električni bojler.
Problem 3; Čudna grintav i zvuk iz grijač je čest problem u popis električnog problema bojler. Krivac je opet grijača. Što će se dogoditi jest da postoji izgraditi razmjera materijala na električna grijača.
Problem 4; Pa, ako mislite da sve te stvari su u redu, onda možda ti bi trebao provjeriti osigurače i cijeli električni postaviti. Tko zna, to može biti samo problem s prekidača koji vodi na električni bojler problema. Ako je trenutno prolazi kroz pravilno aparat, zatim za izradu provjerili da je sve u redu, samo isključite grijač i zatim ga uključite.
Normalno, ovi su problemi s uobičajenim grijači vode koje imaju spremnika. Sada dozvoljava uzeti pogledati što je to slučaj s tankless električnih grijača vode. Pročitajte više na tenk vs tankless bojler.
Tankless električni bojler problemi
Prije nego što prelazak na tankless problema bojler, važno je napomenuti da takav bojler je vrlo različit od konvencionalnih električnih grijalica za vodu. Ukratko, morate biti spremni da budu spremni na susret malo poteškoća u održavanju i popravak tankless bojler. Takav bojler ima mehanizam za grijanje vode izravno kao što ide kroz cjevovod. To je, bez oslanjanja na skladište. Jedan od glavnih oglede s obzirom na tankless grijanje vode da je cijela jedinica mora biti ispran povremeno za dobivanje osloboditi od mineralnih naslaga koje se akumuliraju u kotlovima. Kao što ne postoji za pohranu, nema problema za dobivanje vode zapušten i težak zbog degeneracije anoda. Pročitajte više o; bojler Popravak savjeta za rješavanje problema, rješavanje problema Hot bojler problema, sve u svemu, konvencionalni električni bojler problemi su znatno više od tankless bojler problema. Dakle, ovih dana mnogi ljudi su se opredjeljuju za ovo drugo.
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Nema zagrijavanja uz grijač problema u aukciji!

No comments:

Post a Comment