Wednesday 9 November 2011

Ruž boje za kožu

Kupnja ruž je svakako dugotrajan zadatak. Možete vidjeti žena, puna zbunjenosti, s uzbuđen lica, ruke branje gore različitih nijansi, oči uvidom u bojama i usne kreće pitati za neke više nijansi! Pa, to je sasvim uobičajena scena na većini kozmetičkih dućana, gdje su žene neće dobiti umorna od flipping kroz CARDS ruž za usne hlad i težak na tester ruža za usne. Izabrati pravo ruž boje svakako je teška zadaća. Pogrešnu boja je dovoljno za propast vaš izgled. Najgori dio vježbe odabira usne boje, da ne možete isprobati jedan na usnama! To je razlog zašto mnogi ženki završiti kupnju nijansu koja ne može biti atraktivan i prilagođenje svoje ten. Kako bi riješio ovaj zbunjenost, evo popis usne boje za kožu.
Odabir ruž boje se zna da je lak zadatak za one koji imaju sajam kože, što je zapravo istina i do neke mjere. Ali zapamtite, iako je bilo kojoj boji odgovara vašoj koži, samo određenih tonova će poboljšati vaš izgled i da vaše usne izgledaju privlačnije. Vjerujte mi, neke nijanse može učiniti žena sa fer kože izgledaju stvarno glup ili čudne. Kako bi to izbjegli, samo držati čitanje ovaj članak i znati o prikladan ruž boje za kožu.
Najbolji ruž boje za kožu
Crveni ruž boje; podebljano boje izgledaju sjajno na kožu. Crveni ruž za sajam kože je popularan kombinirani koja izgleda jednostavno odlično. Oni reds s plavim nijansama će dati cvrčanje izgled za žene s sajam kože, posebno one koje imaju ružičast ili ružičaste kože. Deep šljiva crvene nijanse kao što je vino crvene s plavom ili mekanog prizvuk Berry su među najbolje ruž boje puti.
Pink Ruž boje, roza ruž boje su još jedan miljenik žena sajma. These lijepo kompliment svojoj koži i pravom ih istaknuti. Opet, roza ruža za usne s plavim nijansama izgledaju sjajno. Svjetlo sjajan roze su također dobar izbor za sajam kože. Ostale nijanse ružičaste poput ljuske, ledeni, neon, magenta, ruža, djeteline i đumbir može biti uključena. All the soft roza nijanse su one najbolje ići ako želite prodoran pogled. Pink hladu s nekim zlatno svjetlucanje je savršen izbor za one koji žele sjajan izgled. Slično Browns with treperave bronce ili bakra nijanse su lijep izbor za povremeni šminku. Evo vodič ruž boje za vas.
Brown Ruž boje; Brown ruž boje izgledaju elegantan on ženke imaju puti. Brown pomaže istaknuti usne bez njih izgledaju gizdav. To je zemljani ton i izgleda najbolje na formalnu ruho. Brown nijanse poput šljiva, marelica, prašnjavim, čokolada ili pastelnim izgleda lijepo. Za jednostavan izgled, možete otići na bež boji ruža za usne ili srednje smeđe boje s roza nijansa. Mocha smeđe ili tamnije smeđe boje ruž za usne su također dobar izbor za oblačenje večer savršen izgled. Pročitajte više o dugotrajnog ruž za usne.
Sjeti se da ne ide za blijedo smeđe sa žutim nijansama koje će vam izgleda glup. Također, ne pokupiti one reds s narančastim prigušeno koji nisu uopće pogodan ruž nijanse za sajam kože. Ostanite daleko od gizdav kesten nijanse koje će izgledati ekstremne na vašoj koži. Hot pinks također mora biti izbjegavati.
Također Pročitajte više na:, Crveni ruž Crnog žena, roza ruž maslinovog kože, roza ruž za afričke američkih žena, Evo još jedan trik odabrati ruž boje. Ukloni šminka iz tvojih usana, oprati ih i mazite ih suha. Provjerite hladu tvojih usana. Izaberite usne boje pripadaju iste boje obitelj kao da od boje tvojih usana. Samo ići za nekoliko nijanse upaljač ili tamnijim. Ne zaboravite da se ispita tester verziji ruž nijanse na listu bijelog papira. Ovo će vam pomoći znati o savršenu boju. Tako da nema više zbunjenosti, nema više rasipanje novca na pogrešne ruža za usne, pogodak dućan i odaberete pravo ruž za usne.

No comments:

Post a Comment