Tuesday 22 November 2011

Kako se za raspršivanje boje Car

Bilo je dugo vremena imaš vaš automobil oslikana i sada ste u raspoloženje dati ga lijep i atraktivan izgled. Ali pogodite što? Vi ste zabrinuti za svoj džep. Nije li to? Pa zadržati svoje brige po strani i biti spremni da boja vašeg automobila sebe. Da to je moguće. No, mora postojati mnoga pitanja u vašem umu kao što su kako boja u spreju automobil, što su stvari potrebne za to, hoće li to imati dobar završiti, da li ću biti u mogućnosti dati profesionalan izgled, što ako sam razmažen moj auto, i tako dalje ... Ja mogu reći ti to, postoji opasnost u svemu i ako ste zabrinuti kako se za raspršivanje boje automobila sebe, onda ne brinite, mi smo tu da vam pomogne.
Da biste riješili trag ili mali patch je normalna stvar i može se obaviti s lakoćom, nego boja u spreju cijeli automobil je vrsta riskantan i težak posao. Morate imati savršenstvo i puno strpljenja za obavljanje ovaj posao. Ali jedna stvar je sigurno, nakon završenog vaš posao automobil slikarstvo, ishod će biti dobar i ćete uštedjeti snopove novca. Dakle, bez gubit više vremena, neka je doći na posao.
Stvari Potrebno za slikarstvo
Za sprej slikarstvo-a-car, morate imati sljedeće stvari. Prođite kroz slikanje automobil vodič da biste dobili pojedinosti o stvarima potrebno. , Dobro i dobro prozračenom garaža. To bi trebao biti dovoljno velik za vaš automobil biti tamo tijekom procesa slikanja. , Početi s procesom trebate kupiti nekoliko listova sandpapers. Trebate kupiti tri različita tipa sandpapers koji će biti od 600 borbenost, 1500 i 2000 pijesak pijesak. These sandpapers će pomoći u uklanjanju prethodnom boje i nesavršenosti na automobilu. , Bočice boje željenu boju, auto vosak i fitilj. , Dobro kit će vam pomoći da popraviti udubljenja i ogrebotine. Također će vam dati dobre završnu površinu. Ti bi trebao nositi maske dok sprej slikarstvo kao što vam štedi od udisanja boje. ; Kako pljusak Paint auto?
Za raspršivanje boje automobila trebate slijediti upute dane u nastavku. Ali neka mi reći jednu stvar slika automobil nije posao koji će dobiti više u nekoliko sati, može potrajati više od tjedan dana za Vaš automobil izaći iz garaže. ; Pa prva stvar za početak je autopraonica. Ovo će ukloniti prašinu i druge mrlje iz automobila, te će vam pomoći da nositi s procesom. Ostavite ga da se osuąi za pola sata. ; Sada početi s 600 borbenost papirom i uklonite stari auto boje. Ovaj proces može potrajati mnogo vremena. Nakon završetka automobil sa 600 borbenost brusnim papirom, početi s 1500 borbenost i 2000 borbenost šmirgl papir za glatko i finije izgledaju. ; Nakon dovršite šmirgl papir rad na vašem automobilu tražiti dents i nesavršenosti. Ako pronađete bilo koji zatim koristite kit to ispraviti. Stavite kit na svim defektnih mjesta i čine je glatkom. ; Sada svoje vrijeme za pokrivanje svih mjesta na kojima ne želite slikati, kao što su čaše, zrcala, interijer, itd. Morate biti vrlo oprezni u maskiranje svaki prostor kao što može pokvariti izgled vašeg automobila ako je boja dolazi preko ogledala ili stakla. ; Nakon maskiranje u automobilu, nositi svoju masku i početi s fitilj sprej. Spray kaput od fitilj i pustiti da suha za nekoliko sati. Slijedite upute automobil za detalje slikarstvo. ; Sada dolazi sprej boje. Uzmi željenu boju boja u sprej pištolj i početi raditi prvi sloj. Budite vrlo oprezni u ravnomjerno prskanje boje. Cover cijeli automobil i ostavite pola sata. Nakon toga, početi s drugom kaput. Pljusak ravnomjerno, tako da ne mogu teško gledati slikano na nekim mjestima u odnosu na druge. To može izgledati kao krpa i da će pokvariti izgled automobila. ; Nakon drugog kaput ostaviti auto u garaži za nekoliko dana da suho ispravno. Ako ste odabrali boje koja sugerira Vam slikati više od 2 nanosa onda to učiniti i ostavite ga za sušenje nakon su kaputi učinili. ; Sada nakon sušenja, početi s autom voskom za pravilno završnu obradu i sjajan izgled. Sada vaš automobil spreman pogoditi cestama. , Pitanja kao što su kako boja u spreju auto hauba, ili kako se boja u spreju automobil stan crni će imati isti postupak dao gore. Dakle, nakon duge čekati i puno napornog rada, ovdje dolazi vaš slatko srce s novim i glamuroznim izgled i jeftin cijenu oznaku kao dobro.

No comments:

Post a Comment