Tuesday 1 November 2011

Self Motivacija na radu

Koncept self motivacije na poslu, je jednostavan - gurnuti sebe izvesti. Prvi korak ka samo motivacija je jednostavno, prihvatiti činjenicu da postoji veliki broj padova u životu. Putujemo kroz mnoge putovanja u životu kao dijete, roditelj, samca, kolega, zaposlenik superior i postoji sto odsto da postoje idući biti usponima i padovima. Ovih putovanja su kao jahanje na morski valovi, idete gore i imate doći dolje na ili neke druge točku, i to je točno gdje trebate self motivacija na radnom mjestu. Naći ćete nekoliko teorijskih primjera self motivacije na poslu. Samo potražite ljude koji su sretni, oni su prilično rijetke ali su sretni. Sada razlog da su sretni je da oni prihvatili nedostatke života, i su spremni ih lice i riješiti ih.
Nisam o da ti hraniti s nekim teorijom ili anti depresije literature, ali ovdje su neke stvarno dobri praktična self motivacija na posao rješenja koja funkcioniraju.
Self Motivacija u Workplace
Ovdje su neke praktične ideje koje ste implementirati za self motivacije na poslu.
Uređenja, kao ljudska bića smo napraviti formule i dodati 2 + 2 kao četiri. Vjerujemo da što ikada formula mi primjenjujemo, smo idući u moći pratiti formulu i čine ga rad. Ali vidite moji prijatelji, postoji nešto poznat kao sudbina da velika Gvido tamo gore odlučuje. Neki vjeruju da činjenica, neki ne. Zaključak, svijet ne 'idući u trčanje onako ga želite pokrenuti.
Evo što ono što možete učiniti, kada se probudite u jutro, napravite popis stvari koje trebate učiniti kroz cijeli dan. Također uključuju timings s in kojima ćete morati dovršiti stvari-to-učiniti. Drugo, imaju plan "B" spremni, jer ćete ga trebati. Plan 'B' treba biti malo kraći nego prvi jedan. Dakle, ako stvari postaju 2 + 2 jednak pet, trebali biste moći napraviti dovoljan kompromis i reći 'redu gospodine, 5 je'.
Učenje iz pogrešaka; U prošlosti, svibanj imati počinili neke pogreške vezi odlučivanje ili vrijeme planiranje ili planiranje resursa. Ako ste okrenuti takve situaciji, čine ga točku na popis dolje tvoj tumačenje tog grešku, na način koji počinje s tvrdnjom 'sam trebao have.instead KOSOVA.'. Ovaj uvelike vam pomaže da vagati vašu trenutnu opcije i uzeti pravu odluku. Velika prednost je u tome što će imati dobar pregled o tome što eventualno može poći po zlu ovdje. Ova vježba će također donijeti u mnogo samokontrole i spriječit ćete od succumbing napast i nehat.
Pravovremena SWOT Analiza; SWOT analiza je vrsta analize gdje jedan može analizirati 4 sastavni dijelovi izvedbe, naime, čvrstoća, slabost, prilike i prijetnje. SWOT analiza učinio na početku dana, tijekom faze planiranja služi da se efekt, jer se može predvidjeti dolazak dan snaga, slabosti, prilike i prijetnje. Pisanje dolje vjerojatno SWOT-a također će motivirati vas mentalno i vas oprezan vjerojatne negativne događaje dana. SWOT je vrlo popularna metoda kod većine samo motivacija tehnike.
Avoid odugovlačenje; Self motivaciju poslovnih potrebne be smo često because izbjegavao particular zadatka. Stavljajući od izvršenja, odnosno procrastinating je štetna. Dva su razloga za odugovlačenje, Prvi posao je težak i imate strah od odlaska u krivu, ili drugi posao je dosadan i dug, koji uključuje nekoliko sati. Tako je u takvim situacijama najbolje samouprave motivacija je ne odugovlačiti i neustrašivo rješavanju zadatka pri ruci odmah. Vjerovali, ili nije, takav pristup zasigurno će vas voditi na put uspjeha. U modernom svijetu odugovlačenje tendira da bude najveća prepreka za sebe motivacije na poslu.
Mossad Temperament, neustrašivost je Mossad temperament. U nekoliko samouprave motivacija savjeta koju su dužni pronaći nešto što ne kaže da prevladaju strah. Često na radnom mjestu možda biti neodlučan za napraviti zadatak zbog razinu težine, kao i mamuta količinu rada. Najbolji način da se prevaziđe ovaj strah je pisati sticky u ispred vas koji "kaže što mi može nauditi? Kad sam sam u pravu '. Vi svibanj također pripremiti neke druge takve obavijesti, jer će razvijati 'ništa izgubiti' temperamenta, koja je u stvari najviše apt samouprave motivacija stav.
Nadam se da je cilj izrade samouprave motivacija na radnom mjestu pokazalo se um booster za vas. Vi svibanj također imaju pogled na neke self motivacije knjiga kako bi se poboljšala pozitivno razmišljanje i da će spriječiti pada u stanje depresije. Na kraju kao što sam pojam sugerira 'self motivacija' je proces pronalaženja motivacije u sebi. Sjesti i razmišljati, o svojim snovima i težnjama da je najveća motivacija sebe na radnom mjestu. Srecno.

No comments:

Post a Comment