Wednesday 9 November 2011

Vjenčanje Najava tekst

Vjenčanje je prekretnica za svakoga, to je ovom trenutku da zapamtite kroz svoj život. Koji je razlog zašto svi poduzeti napor sa svoje strane kako bi ovaj dan uistinu poseban. Neki parovi vole imati svečana proslava dok drugi više vole privatnoj ceremoniji. Bilo kako bilo, to ne postane moguće pozvati svaka osoba koja ti nešto znači, pa čak i ako ne uspijete, neki ljudi nisu u mogućnosti prisustvovati vjenčanju. Wedding najava je značilo za te ljude, možete organizirati mali party nakon vjenčanja za te ljude. Baš kao i pozivnica za vjenčanje, vjenčanje najava pozivnice su također potrebno. Sljedeće su wedding najava tekst etiketa slijedi wedding najava riječima.
Wedding Etiquette Najava tekst, pošaljite pozivnice najavu wedding tek nakon vjenčanja, ne prije. ; Format poziva wedding najava treba biti isti kao i da na vjenčanju pozivnice. ; Vjenčanja najave su uglavnom šalju roditelji mladenke, no par se može poslati zajedno. ; Ako ste samo najavljujući vjenčanje, spomenuti svoj novi dom adresu u najava kartice. , To su neke oblike riječi etiketa, sljedeće su wedding najava tekst primjera koji slijede iznad dati etiketa.
Wedding Najava tekst Ideje
Wedding Najava tekst # 1
Dva srcima pridružio u ljubavi; ujedinjeni zauvijek u ljubavi; s radošću i Sreća; Catherine Jones, i; Mike Ray; smo zadovoljstvom najavljuju; da su vjenčali; u privatnoj ceremoniji; na (Datum); iz (Time); na (mjesto).
Wedding Najava tekst # 2
Jer mi ljubav, a mi mislili da bi trebao znati, a mi ran off i dobio u braku, bez puno pokazati, Melisa Ray i, David Robinson, oženio, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
On iščašenje prsten na joj prst,; obećanje napravio za život ...; nam se pridruže kao dijelimo njihove radost; sada da oni muž i suprugu!; Na (Datum); iz (Time); na (Mesto).
Wedding Najava tekst # 3
(Groom ime) tražio joj ruku; i (Nevjesta ime) rekao da., Molimo Vas da nam se pridružite u proslavi njihove sreće!; Na (Datum); iz (Time); na (Mesto).
Wedding Najava tekst # 4
Kao što je dragocjeno što je ocean's; blaga, prejak za, svatko za mjerenje, dva srca,, pridružio zajedno, dijele; njihove živote zauvijek, Melisa Ray i, David Robinson, radosno najavljuju, njihov brak, koji se dogodio, na (datum ); iz (Time); na (Mesto).
Wedding Najava tekst # 5
Zajedno sa svojim roditeljima, Melisa Ray i, David Robinson, pozivamo vas da udio u svojoj ljubavi i sreće kao što su razmjena; zavjete braka i početak njihove; novi zajednički život, (datum); od (vrijeme); u ( Mjesto održavanja).
Wedding Najava tekst # 6
Gospodin i gospođa Michael Ray; Pozovite da se pridružiš proslavi nedavnog brak njihovih kćeri,; Melisa Ray; i; David Robinson; Koja dogodio 15. prosinca 2014 Pariz; Dođi tost s novonajavljeni srijeda par; na (Datum); iz (Time); na (mjesto).
Wedding Najava tekst # 7
Ljubav nije ljubav 'til vam ga dati daleko. . .
Mi, Melisa Ray i David Robinson,; će se vjenčati u, privatne ceremonije vjenčanja, na (datum); od (vrijeme); u (mjesto) Ti radosno su pozvani na neformalnom; otvoreni svatova, a nakon vjenčanja.
Vjenčanje Najava tekst # 8
Nosite kostim zabave; ili don vam omiljeni masku; na naš ples pod maskama recepcije,, to je sigurno da će jedan blast!; Pridružite nam se za post-wedding prijem, (datum); od (vrijeme); u (mjesto).
Wedding Najava tekst # 9
Želeći Božje volje za njihov život, i vjerujući da uključuje i međusobno, Melisa Ray i, David Robinson, zajedno sa svojim roditeljima, pozivamo vas da dijele svoju radost, kao što su oni ujedinjeni u Gospodina Isusa Krista, (datum), od (vrijeme); u (mjesto).
Vjenčanje Najava tekst # 10
Prerušiti se i pridružiti, Melisa Ray i, David Robinson, za, Masquerade loptu; proslaviti svoje vjenčanje, koji se dogodio, dana 15. prosinca u Pariz, Pridružite se (datum), iz (vrijeme), u (mjesto) .
Wedding Najava tekst # 11
Dva života, dva srca, sjedinjuju se u prijateljstvo, ujedinjeni u ljubavi zauvijek.; Je s radošću da smo,; Melisa Ray; i; David Robinson; Vas pozivamo da udio; u proslavi ljubavi, kao za malu post-svatove; na (Datum); iz (Time); na (mjesto ).
Informacije gore navedeni pokazuje vam kako pišu vjenčanje najava. Kao što vam je potrebno su primijetili, većina tih wedding pozivnice wordings su neformalni, to je uglavnom zato što razmišljam o kreativnim neformalnih wedding poziv tekst ili vjenčanje najava, je prilično teško. Možete napraviti promjene u iznad dati wedding najava tekst da ga pretvoriti u formalni poziv wedding ili vjenčanje pozivnice tekst za prijem samo, ako imate prijem stranke.

No comments:

Post a Comment