Sunday 27 November 2011

Arm Tattoo Designs

Tattoo što je bila umjetnost zna da čovjek još u antičko doba. Uz otkriće Ötzi, led čovjek od Alpa, postalo je jasno da je tetoviranje bilo popularno i tisuću godina unatrag. Kasnije, tetoviranje prevladalo samo in hipi kulture i bio je gledao dolje na drugi. Međutim, ponovno popularnost u 20. stoljeća, a danas svatko, uključujući slavne osobe to pučani nalaze se različiti sportski tetovaža dizajne na svom tijelu. Danas, tetovaže su na različitim dijelovima tijela. Među ostalim, mnogi ljudi su skloni da imaju tetovaže su na svojim rukama. Ukoliko ste prvi sat i odlučili da imaju tetovažu napravio na svoju ruku, ovdje su neke ideje na najbolji tetovaža dizajne.
Arm Tattoo Designs za muškarce i žene; Ovo su neki od najpopularnijih dizajna se koristi za ručni zglob i gornji dio ruke tetovaže.
Ned Tattoo, Sunce je jedan od simbolički tetovaža dizajn naći i danas, kao sunce je obožavali u gotovo svim mjestima na svijetu u antičko doba. To stoji za snagu, vitalnost, vodstvo, hrabrost, odgovornost, snaga, itd. tribal tetovaže ned obliku odličan plemenskih tetovaža dizajne ruke za muškarce i žene. No, sunca tetovaža su sve popularnija ruka tattoo dizajna za dečke. Pročitajte više na suncu tetovaža značenja.
Dragon Tattoo; Ako želite atraktivan, ali većim tetovaža, zmaj tetovaže su samo za vas. Zmaj je također zalaže za moći i snage, kao što je prikazan kao zaštitnik nekoliko stvari u različitim narodnim književnostima. Kineski ili japanski zmaj tetovaže napraviti odličan gornji dizajne tetovaža ruke. Ako ste u potrazi za puni tetovaža dizajne ruku, onda također možete odlučiti za zmaj tetovaže.
Narukvica Tetovaže, narukvica tetovaže na zglob također su jedan od najboljih ruka tetovaža dizajne za dečke i djevojke. Različite narukvica tattoo dizajna uključuju cvijeća i vina, skripta, Celtic čvorova, itd. Također, apstraktna umjetnost je također prednost zbog izrade narukvica tetovažama.
Butterfly Flower Tetovaže, Butterfly tetovaže su preferiraju žene mnogo za svoju ljepotu i privlačnost. Leptir tetovaža se zalaže za slobodan duh, metamorfoza, preobrazba, reinkarnaciju, i sl. Isto tako, gotovo sve poznate vrste cvijeća nosi različita značenja. Dakle, leptir cvijeta tetovaže su jedan od najboljih ruka tattoo dizajna za žene.
Križ tetovaže, križ je vjerski simbol kršćanstva i odani kršćani vole sport ovaj simbol kao tetovaža dizajn. Na antičko doba križ također je istaknuti simbol u egipatskoj i Asteka kulture. Možete imati redovite križ, ili Azteka ili egipatski križ upisan na svoje tijelo kao tetovaža dizajn. Križ tattoo se može staviti na zglob ili nadlaktici, ovisno o veličini. Pročitajte više na mali križ tetovaže.
Osim ovih, srca tetovaže, nautički zvijezda tetovaže, cvijet tetovaže, vino tetovaže i Zodiac tetovaže su neke druge ideje ruka tetovaža dizajne za muškarce i žene. Osim ovih, jedan čak mogu koristiti vlastitu kreativnost i dolazi do s jedinstvenim tetovaža dizajne napraviti na mišicom.
Pročitajte više na:; ruke Tattoos za djevojke, ruke Tetovaže za dečke: "Ovo su neke od popularnih ruke tetovaža dizajne naći i danas. Na kraju, treba se sjetiti da je u korporativnom svijetu, tetovaža na ruku ne smije biti dopušteno ili se može gledao dolje na. Stoga, treba staviti puno mislio i uzeti u obzir svoje struke prije tetoviranja. Srecno.

No comments:

Post a Comment