Sunday 20 November 2011

Urastao kose na noge

Jesu li urastao kose na noge you gnjavi? Pod normalnim uvjetima naša kosa raste iz folikula dlake se nalaze na našoj koži, ali ponekad, kosa može kovrčati vratiti i početi ponovno rasti u folikul. Ponekad novi rast kose i mogu zapeti ispod začepljen folikula kose. When kosa raste prema natrag ili postrance i dobiti ugrađen ispod kože, oni se spominju kao urastao kosu. Urastao kose može razviti na bilo kojem dijelu tijela. Kada vrh kosa postaje i ostaje unutar površine kože, urastao kose bumps se pojavljuju na koži. Ovo čak mogu dobiti okužen. Pitate se o uzrocima urastao kose na noge? Evo neke informacije o uzrocima i simptomima urastao kose na noge.
Urastao kose na nogama: uzroci
Kao što smo svi znali da naša kosa raste iz otvora u folikul dlake na koži, ali mnogo vremena, kosa može dobiti rezati ili lomiti kada koristimo metode za uklanjanje dlaka. Urastao kose na noge bi se moglo pripisati ozlijeđenih folikul dlake. Ponovljeni povlačenjem kože zbog depilacija ili brijanje može uzrokovati oštećenja folikula kose i dovesti u urastao kose na noge. Kao što je brijač cuts kroz kosu, kosa koja raste leđa mogu biti oštriji, a možda jednostavno sklupčati natrag u kožu. To također može biti popraćena upala. Ponekad, koža oko tog područja može pretvoriti u ružan crveni čekić. Other uklanjanja dlaka metode kao što su depilacija ili korištenja električni brijač može također uzrokovati urastao kose. Kao što ste voskom noge, folikul dlake je izvukao u kut. To bi moglo dovesti do trauma na folikul dlake. Od dlaka je izvukao u kut, on raste natrag u isti kut, kao rezultat bi to moglo rotor i natrag zapeti ispod kože. Simptomi zaražene urastao kose na noge uključuje crvenilo, svrab i upala. Urastao infekcije kose također može dovesti do formiranja gnoj-ispunjen bumps.
Urastao kose na noge: Liječenje
Pitate se kako da biste dobili osloboditi od urastao kose na noge? Since urastao kose na noge je nastala kada se koristi tehnika za uklanjanje dlaka na pogrešan način, najbolji način da se spriječi urastanje dlaka je koristiti najviše prikladnu metodu za uklanjanje dlaka.
Uklanjanje dlačica tehnike, ako spot mnogo urastao kose na svoje noge, vrijeme je da obratite pozornost na vaše tehnika za uklanjanje dlaka. Da li obrijati kosu često? Pa, kada se mjesto brijač previše blizu vaše kože, u neposrednoj blizini izrezati iz blade će ostaviti kosa vrh oštriji nego prije. Morate ispraviti vaše brijanje tehnika. Dok ste brijanje, pobrinite se da ne povući kožu ili ga se protežu čvrsto. Možda ćete završiti guranje baze obrijane kose u mahuna. Depilacija nogu i često može dovesti do urastao kose. Dakle, dopustiti kosa rasti ispravno. Nakon što je pravilan rast kose, šanse kose lom su smanjene. Također možete koristiti depilatory krema za uklanjanje dlaka. To eliminira šanse za ozljede na folikul dlake ili zaoštravanje kose vrha. Prije primjene depilatory vrhnje, pobrinite se da izvesti jedan patch test da provjerite za bilo kakve alergijske reakcije. Također možete pogledati laser tehnika za uklanjanje dlaka ili uklanjanje dlaka je elektroliza.
Upotrijebite piling pročišćavati, a najučinkovitiji urastao kose lijek je da se ljuštiti izvještačen područje. Since kose može dobiti zarobljeni u pore začepljen sa mrtve stanice kože, nečistoća i višak ulja mogu biti proizvedeni od strane mastan žlijezde, pa piling zahvaćena područja svakako pomaže. Svaki put kada se tuš, ribati noge vrlo nježno. Scrubs koje sadrže salicilni kiselina ili drugih hidroksi kiseline su općenito vrlo učinkovite u otvaranje pore i odvajanje prljavštine. Ako je vaša koža je vrlo osjetljiva, čak možete koristiti domaći exfoliating pročišćavati. Prije nego što pročišćavati područje, primjenjuju tople obloge omekšati na kožu.
Uklanjanje urastao kose; Za uklanjanje urastao dlake na nogama, najprije se morate prijaviti tople obloge za minutu. Ovo je omekšati kožu. Sterilizirano pinceta ili igle se onda može koristiti za uklanjanje ili dizanje kose koji je uvijen natrag u folikul. Pokušajte bez kose od naletjeti. Nakon što je kosa slobodan od čekić, operite područje i nanesite kremu antiseptik. If je urastao dlake čine se da zaraženo, savjetovanje s dermatologom za zaražene urastao kose tretman će biti prava stvar za napraviti.
Dakle, ovo je neke informacije o urastao kose tretman. Since urastao kose je vrlo vjerojatno da će biti uzrokovano zbog tjelesne postupcima uklanjanja dlaka, kao što su brijanje ili depilacija voskom, pobrinite se da koristite metodu da radi dobro za vas. Obratite pozornost na aspekt za njegu kože i ljuštiti vašu kožu redovito kako bi se izbjeglo urastao kose na noge.

No comments:

Post a Comment