Tuesday 22 November 2011

Moljac infestacija in Kuhinja

Jedan od vrlo zajedničke štetočina koji nalaze u pantries i kuhinjama naših domova su ostava moljaca. These zapravo su imenovani kao indijski obrok Moth i nalaze se u bilo koju vrstu hrane materijal oko kuće ili od vune i pamuka. Ostava moljci obično nasrtati suha hrana kao što je riža, žitarice, brašno, keksi i začina. There are other types of pantry moths which are named as Angoumois Grain Moth and the Mediterranean Flour Moth.
This moljac zaraze in ostava i drugim područjima oko kuće javljaju zbog netaknute ili neočišćeni uglovima, koji su okidač za njihov opstanak. Neke druge mjestima gdje takve infestations može pojaviti su u cvjetnih aranžmana s biljnim ležaj sjemena, u hrani skladištenje područjima i u five područjima hrane skladištenje. Moljci množe veoma brzo te je stoga, otkrivanje moljac infestacije i uzimajući osloboditi od njega što je prije moguće, uvijek je korisno. Da bismo Vam pomogli riješiti takav opasne moljac infekcije u kuhinji hranu i smočnica, imamo neke savjete u nastavku, pa pogledajte!
Moljac kontrola u Špajz
Razlog je obično promatrana moljca zaraza u spremište, jer, nema puno koristi u sobi, osim skladištenja. Zbog miran i nesmetano okruženju, ovi moljaca polažu jaja i reproduciraju u caterpillars i zatim odraslih. Njihova licinka pozornica je najistaknutiji identificirati iu ovoj fazi, oni hrane na neiskorištenih hrane stuffs, pamuk, sjemenke, itd. moljac identifikaciju u špajz je vrlo očito kao možete vidjeti, veliki smeđe ostava months zaglavi na strop ili zidnih površina. Larve zaraza je malo uznemiruje odrediti kao oni su transparentne jaja i ne jasno vidljive golim okom. Infested materijal se vidi više ili manje webbed zajedno.
Uzimajući osloboditi od moljac zaraze in Kuhinja, kako bi dobili osloboditi od moljac zaraze in ostava nakon što ga identificira, budite sigurni da ste upali u svim područjima u kući gdje se zaraze. , Jednom kada ste pronašli sve kutku i uglovima od ovih moljaca, ukloniti sve stavke i materijala predstaviti oko tog područja, kako bi se jasno mjesto u potpunosti. ; Koristite feromonskih moljac zamku oko infestacije te ih krenuo vidjeti sve ove moljaca dobiti privlači njihove ljepljive groblja. Some feromoni su specifične za određene moljaca i na taj način, trebali biste bili sigurni da odaberete prave. ; Usisavanje sve površine kao što su zidovi, police, stropovi, pločnici, itd oko ostava također pomaže dobili osloboditi od ovih zloglasne ostava moljaca. , Drugi način ubijajući ih je da se sprej opustošen područjima sa svjetlom ocat za ispiranje. U tu svrhu, dodati malo bijelog octa u sprej bocu, kaput i bris ili primijeniti izravno na zagađenih koloniju. Također možete koristiti moljca repelenata za istu svrhu. , Jednom području cijele ove zaraze je očišćen od njih, pažljivo obrišite ga čistom krpom i komad ili neka antiseptik i dezinficijens higijenski. Možete spriječiti povratak takvih zaraze slijedeći dalje daje savjete. , Sprečavanje Moth zaraza in Kuhinja, budući da ima više šanse od zaraze in hrane stavke, provjerite da li ju se stavi u zamrzivač na nekoliko dana, ako ste sumnju na bilo koju ličinki u hrani. To je ubiti bilo jaja / ličinke koje su već prisutne u hrani. ; Čuvati u hermetičan kontejnere, nakon što izvadite hranu iz zamrzivača. Da bi se osigurala više zaštite i borba protiv štetočina, možete dodati neke lovora ove hermetičan kontejnere s hranom. Također možete postavljati neke lovora na policama u vašem ostava, kako bi bili sigurni da nema ličinki u špajz. ; Ne dopustite da vam namirnica sjediti za dulje vremensko razdoblje, već ih zamijeniti kad god je to moguće. I pažljivo ispitati paketa hrane prije nego što ih kupuju. ; Kupnja feromonske zamke od supermarketa koji imaju feromonski Umetni & ljepljive površine. Uloga tih klopki je privući muške moljaca koji se potom zapeti na trap i onda umrijeti. ; Uz navedene savjete da biste dobili osloboditi i spriječiti moljac zaraza u spremište, sigurno možete zaštititi svoj dom od tih štetočina koje mogu uzrokovati puno bola. Umjesto dopuštajući im da rastu u kuću, provjerite da li možete spriječiti njihov rast u kući sama.

No comments:

Post a Comment