Friday 25 November 2011

Eterično ulje Diffuser

Prvo pitanje koje pogađa naš um nakon saslušanja eteričnih ulja difuzora, što su eterična ulja? Ulje koje je izvađen iz voća, lišća, barks i cvijeće drveća naziva eterično ulje. Na primjer, ulja izlučena iz ruža, majčina dušica, jasmin, muškatni oraščić, limuna, jasmina i sandalovine su neke od eteričnih ulja koje po svojoj prirodi. Tih ulja koriste za mentalnu i fizičku aliments jer svoje ljekovite vrijednosti i terapijski. Neke od bolesti, poput kožnih bolesti pluća i problemi se liječe ili koristi pomoću eteričnih ulja.
Eterična ulja su neizostavni dio aromaterapije. Nadam se da se mora znati kako se aromaterapija radi? U ovoj terapiji eteričnog ulja je difuzno u zrak uz pomoć eteričnog ulja difuzor. Aroma raširena u zraku daje smirujuća i umirujuće djelovanje. Mnogi aromaterapija recepte za depresije i stresa su na raspolaganju da pruža osjećaj udobnosti i utjehu uma. Postoje mnoge aromaterapiji eterično ulje difuzorima dostupni na tržištu. Ali, prije kupnje, morate provjeriti eteričnog ulja difuzor gostiju glede specifikacija, sigurnost i provjerite da li odgovara Vašim zahtjevima ili ne. Nakon nekoliko popularnih eterična ulja difuzorima.
Best Eterično ulje Diffuser
Nebulizers, eterično ulje difuzor raspršivač pomaže u raspršivanju molekula. A raspršivač prvi razbija eterično ulje u odvojene i manje molekule i onda ih raspršuje u atmosferi. Raspršivač tretmani su bili uspješni u liječenju nekih bolesti dišnog sustava s obzirom na ovaj mehanizam djelovanja. Prema aromaterapija, ove molekule su bogate u terapijskim vrijednostima i lako apsorbira u plućima. Neki nebulizers može koristiti jednostavan staklenih boca ili bocu koja daje izgled Boston boca, koja je okruglog oblika.
Electric Heat Diffuser, električni topline ulje koristi difuzor topline kao i slika, kao što su ventilator difuzorom, nježno i polako zagrijati ulje i širenju aromu i miris u sobi. This difuzor pokriva veće područje te je učinkovit u difuziju aroma ulja visoke gustoće.
Diffuser Fan; Kao što ime sugerira, ventilator se koristi u ovom difuzoru kako bi rastjerala eteričnih ulja u okoliš. Ulje se čuva u upijajući jastučić ili ladicu u difuzora. Ladicu s uljem čuva u jedinici i električne energije isporučuje. Ventilator puše off miris u prostoriju, ali područje difuzije zavisi od veličine ventilatora.
Svijeća Diffuser; Nježna topline koje je čaj svjetla ili svijeća difuznog miris u okolinu. Svijeća difuzor je sastavljena od keramike ili metala, u većini slučajeva. This difuzor aromaterapija svijeće ima zaseban prostor za svijeće i malu ladicu ili lonac u kojem se ulje čuva se u vrlo malim količinama. Funkcija tog difuzora je malo sličan aromaterapiji uljnih plamenika.
Glina Pot Diffuser; Zemljani lonac Difuzori su vrlo slične terakota loncima. Oni dolaze u različitim oblicima i veličinama, na primjer, u piramidi. This difuzor ima mali otvora kroz koji se eterično ulje je dodano i otvaranje zatvoren je pluto. Ulje difundira u sobi prožima kroz lonac. Količina ulja određuje intenzitet arome.
Lampa prstenova; svjetiljka prstenovi su postavljeni u svjetlo žarulja i izrađeni su od terakote. Usne da ide sve okolo, ima eteričnog ulja koja se prenosi u okolinu kada se grije na žarulju.
Osim ovih eteričnih ulja distributeri, postoji eterično ulje trska diffusers koje se mogu staviti na vlastite koristeći eterična ulja koji pružaju suptilne arome po vašem izboru. The difuzori su naširoko koristi danas, jer je aromaterapija pogodnosti koje su dobro poznate.

No comments:

Post a Comment