Monday 21 November 2011

Podrum Ventilacijski

Pitate se o podrum pregradnja ideje? Većina nas koristiti naše podrumu kao damping zonu, ali samo malo napora na naš dio možete promijeniti ovo područje u livable prostora. Iako su prednosti pregradnja podruma su brojne i sigurno će uživati ​​dodatni prostor, ali postoje određene aspekte koje je potrebno poduzeti njegu. Podrum ventilacija je najvažniji aspekt koje trebate uzeti u obzir prilikom završne podrum kako bi se pretvoriti u upotrebljiv prostor.
Zajednička problem u podrumu je nedostatak ventilacije. Ustajalom zraku je razlog za zabrinutost, jer može dovesti do zdravstvenih problema. Nedostatak cirkulacije je također odgovorna za kalup i plijesni zaraze. Budući da podrum ne bi puno sunceve svjetlosti, vlaga potiče rast gljiva zove kalup. Morate obratiti pozornost na aspekt kalup i plijesni uklanjanje i spriječi ova gljiva iz zagađuju okoliš. Oni koji provode vrijeme u kalupu-opustošen podrumu možda pate od alergija ili respiratorne probleme. Since nedostatka ventilacije je uzrok svim problemima, poželjno je da obratite pozornost na aspekt podrumu ventilacije. Korištenje podrumu ventilacijskih sustava postaje izuzetno važna za održavanje podrum u dobrom stanju.
Podrum Ventilacija Zahtjevi
Podrum Ventilacija dizajn, ako vaša kuća u izgradnji, morate obratiti pozornost na ventilaciju podrum dizajn. Ako imate planira pretvoriti tvoj podrum u stambeni prostor u budućnosti, morate instalirati unutarnju kontrolu klime. Bilo bi bolje ako se uključi u podrumu u sustave kućnog grijanja i hlađenja. Unutarnje kontrole klime se sastoji od grijanja, ventilacije i klima sustava. Ovo je veliki podrum ventilacijski sustav koji će učiniti podrumu jedne livable mjesto. Također biste trebali razmisliti interijera podrumu hidroizolacija da se pozabave problemom vlage.
Odvlaživači Podrum, budući da je većina problema nastaju zbog viška vlage i nedostatka ventilacije, morate povećati cirkulaciju zraka i dobili osloboditi od vlage. Višak vlage uzrokuje ustajao zrak, prozor kondenzacije, plijesni i plijesni i potiče trulež. Kako bi se borila taj problem, možete koristiti kuću dehumidifier ili jet fanovima za ventilaciju podrumu. Odvlaživači se izbaci ustajali i nezdravi zrak prema van ili kroz krov ili jednu stranu svog doma pomoću ispušnih bušilice i proreze za zrak. Možete dobiti cijelu kuću dehumidifier sastavljen od strane stručne podrumu ili kupiti prijenosni dehumidifier. Cijelu kuću modeli su instalirani na određenom mjestu, ali prijenosni Odvlaživači mogu se koristiti u bilo kojem dijelu kuće.
Prilikom kupnje podrum dehumidifier, pobrinite se da kupite onaj koji obuhvaća izravne odvoda-off crijeva. Ukoliko nemate izravan odvoda-off crijeva, možda ćete morati provjeriti vodu svaki sada i onda. Odvodna cijev omogućuje da se automatski prikupljaju vode kapanje u sustav odvodnje. Such odvlaživači rade samostalno i to samo isključiti kada je vlažnost u podrumu do željene razine relativne vlažnosti. Vidjet ćete različite vrste sušila na tržištu. Možete kupiti toplinske pumpe, kemijski upijajući sušila, sušila domaći and odvlaživanje zraka ventilatora. Dok kupujete dehumidifier, pobrinite se da provjeriti učinkovitost rating ili faktor učinkovitosti.
Pročitajte više na:; Vodič za završnu jedan podrum; Home Dehumidification - Podrum Odvlaživači; Podrum Završni savjeti, Nadamo se da ćete naći informacije o podrumu ventilacije koristan. Ovisno o Vašem proračunu, možete koristiti podrumu ventilaciju navijača, odvlaživači ili zatvoreni klima sustava kontrole kako bi svom podrumu dobro prozračenom. Sada kada znate važnost podrum ventilacije, morate koristiti učinkovite podrumu Sustavi ventilacije. Recite bye do kalup i ustajao zrak!

No comments:

Post a Comment