Sunday 30 October 2011

Wedding boja teme

Boje da je osoba odabere za svoje vjenčanje, ovise o nizu čimbenika kao što su mjesto vjenčanja, vrijeme godine vjenčanja planira, raspoloženje da par želi stvoriti i što je najvažnije, nevjesta i ženik osobni izbor u bojama. Reci vjenčanja planira u dvorani kojem već zavjese, tepisi i ostale dcor od određenu boju, zatim u takvom slučaju, ima smisla odaberite boje koje nadopunjuju ovu boju shemu. Također, ako vjenčanje planirana u određenoj sezoni poput jesen, očigledan izbor za vjenčanje boja teme bi biti narančaste. Dakle, sve one ljudi koji su zbunjeni nad izbor njihova vjenčanja teme i želite znati koje su najnoviji i najpopularniji wedding boja teme 2010, dao ispod je popis neke jedinstvene, suvremene wedding teme i bojama.
Jedinstvene vjenčanje teme boja
Žuta, narančasta i zelena, ako ste obličje za neki kreativni ljetni wedding boje za 2010, onda ništa ne može pobijediti svijetlo žuta, narančasta i zelena kombinacija. Koristiti ove boje u svojoj stolnjaci, vjenčanice, izbor cvijeća, pozivnice itd. Uz ovaj kombinacije boja, suncokreta izgledaju sve od sebe kako vidjeti da li možemo organizirati za njih previše. Vi svibanj pročitati više o suncokreta wedding temu. Žuti backdrop definitivno će posuditi vrlo topla i vesela izgled da vaše vjenčanje!
Crvena, crna, bijela i srebrna, a podebljano izgled stvorio tim tamne boje idealna je za zimske teme wedding boji. Bilo želite stvoriti romantičnu atmosferu u vaše vjenčanje ili želite posuditi dodir Božića njoj ili želite stvoriti elegantan Victorian izgled, kombinacija tih boja će stati račun savršeno. Ako ste malo kreativni, onda neki drugih wedding dekoracije i teme da možete stvoriti pomoću ovih podebljano bojama su Old Hollywood, Winter Wonderland i Las Vegas.
Pink; Pink koristi u kombinaciji s bojama poput siva, vapno zelena i lavande čini za moderne izgleda i zapanjujuća teme wedding boju za proljeće. Uz ove boje, dodati puno cvijeća u vaše vjenčanje, kao što su tulipani, daffodils, ljiljane i tratinčice. Neki popularni teme da možete stvoriti s tim bojama proljeće svadba 2010 su irski, trešnja procvjetati i leptir. Možete pročitati više o leptira wedding temu.
Naranče i Purple, neke od popularnih wedding boja teme za jesen koju je moguće stvoriti pomoću ove jarke boje su Harvest, Halloween, vina i života na selu. Možete pročitati više na jesen wedding themes. When jarko narančasta u kombinaciji sa kraljevskom Purple in vjenčanje dekor, to će posuditi ga vrlo blistav, jedinstveni izgled. Vi svibanj dodati malo rđe, tamnocrvene i smeđe čokolade da vaše vjenčanje dekor pored ljubičaste i narančaste dati ga više suvremenih i šareni izgled. Za neke više zanimljivih kombinacija boja, idite na wedding sheme boja.
Light Blue, Gold, bež, siva i Champagne, a sve ove boje kada je u kombinaciji kreativno može stvoriti bilo koji od popularne plaže vjenčanje boja teme kao što su havajski, Jamajke i Kariba. U stvari, ako ste zaista planirate imati vaše vjenčanje na plaži, ove boje mogu posuditi mjesto nevjerojatna izgled. Biste dovršili jedan dekor plaže vjenčanje, mjesto nekoliko školjke tu i tamo i dodati cvijeće poput tulipani i hortenzije. Možete pročitati više o tropski wedding temu.
Evo u nadi da iznad dati wedding boja teme dokazati koristan za vas kada ste iz planiranje vjenčanja. Jedan zadnji tip prije nego sam odjaviti - prilikom odlučivanja na temu i boju za vjenčanje, biti malo maštovit, držati tvoj voli i dislikes u obzir, pored practicalities poput lokaciju i sezona vjenčanja i nikada nećete ići krivo . Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment