Friday 14 October 2011

Butterfly Art Projekti za djecu

Hoće li biti zaprepašteni ako kažem da djeca vole umjetnost i obrt? Ne, zar ne? Svatko tko ima dijete će se složiti s ovim. Ja ne znam o čemu se radi leptira da ne samo privući djecu, ali odrasli previše. Danas, ima toliko leptir umjetničkih projekata za djecu kako je um jednostavno čuda. Postoje različite papir obrta, scrapbooking, slikanje, crtanje i aktivnosti inspiriran slikom leptira, a to nas dovodi do naše članka. Mi smo stavili zajedno nevjerojatna, prekrasna i jednostavno leptir art projekt za djecu. Sakupite svima oko, dobiti svoje materijale spremni, i započeti izradu lijepe obrta lako za djecu.
Butterfly Art Projekti za djecu
Djeca, osobito djevojčice, ljubav leptira. Oni imaju neke neobjašnjive fascinacije za njih, možda to je lijepe boje, njihov lepršava krila, i činjenica da se čini da se osmijeh svaki put kad vidi jedan. Zar ne bi bilo iznenađujuće ako im je pomogao napraviti kreativan i jednostavan projekata leptir umjetnost? Igranje s bojama i njihovim podvale, sljedeće leptir umjetničkih projekata za djecu će ih zadržati zauzet i iz nevolje za siguran.
Butterfly Art Projekti za djecu - Flying Butterfly
Materijale potrebne, 1 WC papir u roli (u radu bez), 5 komada plovila papiru; 6 do 8 stopa vuna, puno boje boja, pisač, škare, od kartona, ljepila; Smjerovi
Za našu djecu prvi umjetnost aktivnosti, mi ćemo napraviti šareni leteći leptir. Na 5 komada papira, crtanje različitim dijelovima leptir: prvi - tijelo, drugi - gornjem desnom krilu, treći - gornjem lijevom krilu, četvrti - dolje desno krilo, a peti - dolje lijevo krilo. Nakon što ste završili crtanje, korištenje živih boja da ga slikati. Koristiti boje poput ružičaste, plave, žuta, crvena, ili bilo koje druge boje vaše dijete voli. Kada se boja osuši, uzmite škarastim i izrezati ih u oblike. Stavite svaki rezanje papira i to trag na kartonu. Izrežite karton skladu s tim i ljepilo radu reznice na tijelo. Provjerite jesu li svi dijelovi utakmicu i su simetrične. Paint rolu toalet papira, kao i ljepila u sredini leptira tijela. Nakon što je ljepilo dries, vidi ako je potrebno trim bilo koju od strana ili trebate oblik krila ispravno. Uzmi dvije žice vune i umetnite ga preko role toalet papira. Pitajte dijete držati s jedne strane i možete držati s druge strane, povući iz alternativnog strane i vidi leptir leti s jednog kraja na drugi.
Butterfly Art Projekti za djecu - Butterfly Bookmark
Materijale potrebne, 24, 5 - 10 mm u boji beads, 50 cm presvučena žica memorije (leptir), 20 cm presvučena žica (bookmark), 15 mm šljokica kamena, ljepila; Smjerovi
Za našu djecu drugi obrt, mi smo idući u izraditi prekrasna oznaku u obliku leptira i ukrasite s perlicama. Mjesto novina u odnosu na radne stanice i mjesto su svi upotrijebljeni materijali u njemu. Uzmite veliki 50 cm obložene žice u ruku i stavite oko 12 boji beads kroz njega, ljepilo posljednja 2 zrna na vrhu. Ostavite 1 inch prostora od vrha 2 zrna, to twist prema lijevoj strani, a zatim ispod duge žice, i to vratiti gore. Provjerite je li pri donošenju krila, ti uzmi 5 zrna iznutra. To će napraviti svoj prvi lijevo krilo. Sada se dugo žice i petlja oko s desne strane, oko čvor, i dovedi ga natrag gore, ponovo s 5 perle u drugom krilu. Imajte na umu da su krila upletena čvrsto zajedno u sredini.
Kao što završiti, vidjet ćete da još uvijek ima žice preostalo. Umetnite ostatak 12 zrna sada i uviti dno dva krila, ali oni će biti manja od one na vrhu. Uzmite 5 zrna na svakoj strani i ljepila posljednja 2 zrna na dnu (slično na vrh). Uzmi 20 cm žice i ljepila ga na stražnjoj strani leptira. Stavite 15 mm šljokica kamena u sredini svog leptira i gotovi ste.
Butterfly Art Projekti za djecu - Butterfly Wings
Materijale potrebne, 1 guste boje papira, ½ inch elastična benda, kartona, ljepila Glitter olovke, makaze, Boja markeri, ljepilo, uputa
Za naš treći umjetnost i obrt projekt, mi smo idući u izraditi delikatna leptir krila. Uzmi debeli, boja papira i nacrtati leptira na njemu. Budite kreativni sa svojim crteža, možete vidjeti sve slike leptire za inspiraciju. Dovoljno je napraviti jedan set krila, umjesto 2 (2 velika krila na vrhu i 2 male dnu krila). Uzmite makaze i izrezati leptir vrlo pažljivo. Ljepilo rezanje na karton i izrezati ekstra rubove kao dobro. Uzmi marker staviti točkice na krilima (iznad ramena) i pod ruke. Punch rupe događa u tim točkice i umetnuti elastični benda kroz njih. Koristite blještavilo ljepilo olovke i boju markeri izvući kreativne dizajne na leptira. Nakon što je spreman, imati dijete ih testirati.
Sada, nisu bile te lako napraviti obrt? Sa samo nekoliko materijala koji se lako može naći u trgovinama, možete napraviti jeftin projekte leptir za djecu umjetnosti. Uživati ​​u ovim obiteljska zabava puta zajedno koji pomoći će vašim djeca postati više umjetnički.

No comments:

Post a Comment