Sunday 2 October 2011

Calla Lily tetovaže

Cvjetna tetovaže su dio tattoo svijetu, vjerojatno od umjetnosti tattooing je prvi otkrio. Oni bi za veliku žensku tetovaže. Iako cvijet tetovaže za žene su prihvaćeni u društvu jer je posljednjih nekoliko desetljeća. Više nego često ne, žene koje su prerasla lažnu tetovažu odlučiti za nešto prilično suptilno i odlučiti za cvjetnim tetovaža. Ne samo su cvijet tetovaže prilično i ženstvena, ali oni također imaju široku paletu, koja ih endeared da tetovaža ljubitelje.
To je vrlo lako promijeniti stil i cjelokupni izgled cvjetni tetovažu. Ovisno o osobe dobi, oni mogu biti mali i delikatna ili oni također mogu biti velika, podebljano, šarene i eklektičan. Osoba mogu odabrati imati jednu cvijet tetovirani ili imaju hrpa ili lanac cvijeća. Iako su cvijet tetovaže rekao je da se ženski tetovaža dizajne, oni su također popularna među menfolk. Cvijet tetovaže mogu biti ugrađeni s lubanjom i Crossbones tetovaže ili bodež, itd. havajski cvijet tetovaže napraviti za veliku cvjetnu tetovaže za muškarce. U ovom članku, mi ćemo čitati o jednom od najpopularnijih tetovaža cvijet, naime calla ljiljan tetovaže.
Calla Lily Tattoo Značenje
Cvijet calla ljiljan normalno označava čistoće, međutim, različitih kultura imaju različite značenja pričvršćena na cvijeće. U starom Egiptu, jedan calla ljiljan je gledali kao simbol plodnosti, dok je u srednjovjekovno vrijeme, on je stajao za nevinost. Najistaknutiji značenja pridaje jednoj Calla Lily je da od ljepote, gracioznosti, djevojačko skromnosti veličanstvene ljepote. Također može simboliziraju mržnju, ponos kao i prosperitet. Se također gleda kao simbol ponovnog rađanja. Calla ljiljan tetovaže postale su popularne među djevojčicama, kao što naglašava ženstvenost. Bijeli calla ljiljanima označavaju čistoće i slatkoće dok žute ljiljane stajati koketerija, laž i također flertovanja. Vi svibanj želite pročitati na Calla ljiljan značenje i simboliku Lily.
Calla Lily Tattoo Designs
Calla lily tetovaže napraviti za divno tattoo dizajna i oni su obično jednostavne i lijepe. Ljepota tih tetovaže leži u njihovoj jednostavnosti. Often calla ljiljan tetovaže su prikazan s bogate duboke zelene stabljike s obliku srca lišća. Mali Calla ljiljana tetovaža su mnogo manji u veličini u odnosu na standardne veličine Calla ljiljana tetovažama. Vi svibanj ištanje to čitanje na ljiljan cvijet tetovaže.
Ako tražite jednostavan tetovaža dizajn, a zatim možete se odlučiti za jednu ljiljan cvijet. Međutim, ako žele razraditi dizajn, onda možete imati hrpa od calla ljiljan cvijeća ili imati lanac calla ljiljan cvijeća napravio sa zapetljan cvjetnim dizajnom. U većini Calla ljiljan tattoo dizajna, vitke stabljike i listova cvijeta su izraženiji. Drugačiji ideja je da se uključuje delikatna vitica i napraviti tetovažu privlačnijim. Način da tetovaža više atraktivnih može biti na nekoliko tkati cvijeće zajedno u obliku keltskog čvor tetovaža. Ako ste vjerske ili imaju vjerovanje u religiji, onda možete odabrati da prikazati calla ljiljanima oko križa ili na ruke Djevice Marije.
Za više informacija, pročitajte na, lokvanj tetovaže, Tiger Lily tetoviranje, Stargazer Lily tetovaže, također imaju mogućnost bojanje cvijeća u različitim nijansama i uzorcima. Utišana boje može biti privlačan za neke ljude, a ne može biti drugih, koji bi htjeli da njihova tetovaža više jarke. Ljepota calla ljiljan tetovaže leži u činjenici, da su oni ne samo da nose žene, ali su također popularne među ljudima, zbog egzotičnog izgleda i duboko simboličko značenje povezanih s njima. U isto vrijeme, za neke to je dvosmislenost u smislu the Calla ljiljana, koja endears ovog cvijeta za ljubitelje tetovaža.

No comments:

Post a Comment