Thursday 27 October 2011

Daisy Flower činjenice

Normalno svi nas imaju jednu cvijet, koje smo vrlo osobito vole. Tu može biti različite razloge za iste. Neki od nas identificiraju s obilježjima cvijet, stoga cvijet postaje omiljeni cvijet. Za druge to može biti o bojama, ljepotom, itd. Daisy cvijeće su vrlo popularne među ogroman presjek ljudi.
Iako je u posljednjih nekoliko godina, prodaju cvijeća je kratkotrajna, prodaja tratinčica cvijeće je u porastu. To se može pripisati činjenici da tratinčica cvijeće su jednostavne i elegantne, a oni donose ljepotu vrtova, oni su u. U isto vrijeme, tratinčice također prenijeti razveseliti i bujnost in pik. Stoga, oni također imaju postali popularni kao darove kao cvijeće biti uzgaja u vrtovima. Ima mnogo zanimljivih Daisy cvijet činjenice, koje su ulovljene moju pažnju. Mogu li pretpostaviti, koju su također u potrazi za neke činjenice tratinčica cvijeće? Pa, bez gubit bilo koje vrijeme, ovdje su ...
Daisy Flower činjenice
Ja sam stavio činjenice o Daisy cvijeće pod par kategorijama, što čini zanimljiv čitanje. Čitajte na tratinčica cvijet vrste.
Gdje je Daisy Flower dobiti svoje ime
Riječ 'daisy' ima porijeklo Anglo-saksonski. On je došao iz Anglo-saksonski riječi daes eage. Doslovnom smislu tih riječi je 'dan oka'. Tako zvao, kao tratinčica otvorenim u zoru, upravo u vrijeme, kada dan je oko početi. Vi svibanj ištanje pročitati na gerbere tratinčicama.
Daisy Flower značenje
Ljepota i Daisy cvijeća leži u činjenici, da nema negativno značenje je priključen na cvijet. Predstavlja čistoće i nevinosti. Bez grijeh niti krivnja, tratinčice, rekao je da savršen simbola nevinosti. Vrlo često se koriste tratinčice, kada osoba želi priznati svoje besmrtan ljubav. Iako je ovo umjetnost pomoću tratinčica da prizna ljubav stara, to tratinčice, da hvatanje jezik ljubavi najbolje sa svojim elegantnim tišina. Ranije Daisy iz Maiden je bio viđen kao častan čin kao čin ljubavi. Tratinčice hvatanje čistoće um, srce i dušu, puno bolje nego bilo koji drugi cvijeća. Dakle, tratinčice su također rekao da se krajnji simbol unutarnje svetosti. Kliknite za čitanje na cvijetu značenja.
Osim tih romantičnih značenja priključen na Daisy cvijeće, postoje i druge tratinčica cvijeća značenja kao dobro. Daisy cvijet označava zavrsio tajni, a također nagovještava imajući to skrivena. Dakle, može se reći, da tratinčica simbolizira istinu kao dobro. On svibanj, međutim, predstavljaju skrivenu istinu, istina, to je daleko od svih očiju. Kada Daisy je dat u javnost na drugu osobu, to stoji za prijenos tajnog od darovatelja na prijemnik.
Trivia o Daisy cvijeće; Obično jedan cvijet ivančica ima žuti centra i okružena bijelim laticama. Međutim, to može imati latice drugih boja, kao što su roza ili ruža, kao dobro. , Tratinčice su zapravo nije samo jedan cvijet. One su sastavljene od dva cvijeta, naime diska cvetova i provozajte se poput bijele ray cvetova. To je aranžman ovog florets, koji daje izgled jedan cvijet. ; Daisy biljka je višegodišnja biljka, koja ima zimzeleno ostavlja, koji formiraju bazalni pramen. ; Biljka raste u bespomoćan modi. ; Daisies može biti propagira bilo podjela u proljeće ili sjetvom sjemena ili u proljeće ili kasnu jesen. Vi svibanj ištanje to čitanje na brigu o gerber tratinčice. ; Daisy Listovi su jestivi, pa se često koristi u salatama, Pročitajte više o; Popis cvijet Imena i značenja cvijeća, cvijet značenja - Popis cvijeće i njihova značenja, Značenje boja cvijeća, a nakon čitanja tratinčica cvijet činjenice, se ne smatra da je tratinčica doista napraviti za zanimljiv cvijet? Čak i ako nemate vrt nazvati svoju vlastitu, da ne bi trebali biti razočarani. Možete napraviti vlastiti vrt cvijet sjetvom Daisy sjemena u cvjetnjaka ili u loncima, kao i, tako da vas pozdravim na ispucati od zora, kada se o tome da započnete dan.

No comments:

Post a Comment