Wednesday 5 October 2011

Bušenje od nehrđajućeg čelika

Ako planirate instalirati inox sudoper ili novi steel stalak, zatim bušenje od nehrđajućeg čelika je vještina koja će doći u ruci. Bušenje od nehrđajućeg čelika je izrazito drugačiji od bušenje kroz drvo ili zid. To zahtijeva znatnu količinu stručnosti koje možete dobiti samo kroz iskustvo. Ako ste posebice vrsta osobe koja voli da poduzme malim projektima home poboljšanje, onda morate znati kako to svrdlo od nehrđajućeg čelika. U ovom članku ću dati opće upute o bušenja sigurno kroz nehrđajućeg čelika.
Savjeti za bušenje od nehrđajućeg čelika
Upute za bušenje kroz nehrđajućeg čelika koje sam se Ovdje dani jednostavna i ravno naprijed slijediti. Oni su generički upute za bilo kakav posao uključujući bušenje inox sudopera ili bušenje inox limova. Prije nego što sam početi, neka mi vam dati popis alata i materijala koji će vam trebati da biste dobili posao ispunjavanja. Bez odgovarajuće opreme, bušenje od nehrđajućeg čelika može biti messed up posao! Ovdje su stvari koje će zahtijevati:, električna bušilica s promjenjivim brzinama; Clamp, obilježač, Hammer, ulje, C Clamp, rukavice, zastitne naocale, naušnjaci, svrdla za nehrđajući čelik, Debljina trake, metalne File, grube tkanine, Consult vašem lokalnom hardvera skladištar za najbolji svrdlo za bušenje od nehrđajućeg čelika. Nemojmo govoriti o stvarnim postupak sada.
Obujmice s radnoj površini za tvrtku Držite; Prva stvar za učiniti je uklještenje your bušenje površini čvrsto koristeći C spona ili proljeće akciju spojnica. To je vrlo važno jer na drugi način, vaš bušenje površine će se kretati i vibrirati previše pri bušenju. To može dovesti do propale gore rupu i biti poništiti cijelog projekta. To je razlog zašto Obujmica za bušenje površini čvrsto na mjestu prije nego što počnete. Uvjerite se da je područje koje se bušenja u je lako dostupna.
Označite bušenje Target & sakrilo s trakom oko, sljedeća stvar za učiniti je, naravno, vršiti mjerenja i odlučiti gdje točno namjeravate drill - rupa ili rupe. Napravite označavanje pomoću obojenih marker na mjestu koje namjeravate izbušiti rupu. Mark ciljani na 'X' mode i nastaviti s maskiranje područja oko njega s debelim trake, kako bi se spriječilo oštećenje. Prije nego što započnete s sljedeći dio postupka, pobrinite se da ste nosio vaše zaštitne naočale, zaštitne rukavice i naušnjaci.
Napravite mali Dent sa Centrom Punch, Kada postavite svrdlo na ravnu površinu i početi bušenja, ona ima tendenciju da lutaju ili slajd daleko od cilja. Da biste spriječili da, morate čekić trag ili depresije u položaju svrdlo cilj koristeći centar bušiti. To sprječava svrdla od lutanja a bušenja. Provjerite jeste li bušiti pravo u cilj položaj, pomoću čekića sa središtem bušiti.
Idi na dva početku malo s manje bitni način; Slijedeći dio uključuje postavljanje stroja snage bušilica i popravljajući u svrdlo. Promjer svrdla mora proporcionalni veličini rupe koju namjeravate napraviti. Međutim, to je dobra praksa napraviti manju rupu s manjim svrdla prvi, a zatim ga slijedi s većim jedan. Odaberite svrdlo polovice veličine otvora promjera. Ulijte malo ulja u depresiju na cilj, koji je izradio centar bušenja.
Započnite bušenje s točno postavljanje vrh svrdla u ciljani položaj i držeći ga točno devedeset stupnjeva s površine. Hit okidač električna bušilica i polako oblikovati kroz metalni stvoriti rupu. Nemojte previše pritiskati ili na svrdlo može zagrijati i pocrniti. Nanesite neprekidan i umjerenim pritiskom dok polako bušenja rupa. If primijetite zagrijavanja, dok za bušenje posao je u tijeku, zaustavljanje i izlije ulje za podmazivanje. Pazite da vam ne dirati bušenje površinu, kao što je dužan da zagrije!
Zatim ga pratiti s bušenja s većim malo na isti način. Ako sve ide dobro i svoju ruku je postojan, na pravim kutom i imate pravo primijeniti tlak, posao bi trebao biti gotov u tren oka!
Clean Up & Datoteka grube rubove; Nakon rupe napravio, počistiti nered masnu nakon metal ohladi dovoljno. Uklonite sve grube rubove pomoću metalne datoteke. Pritom se opet možda želite masku na područje oko. Uz podnošenje učinili, vaš cilj je ostvaren.
Pročitajte više na:; Oštrenje svrdla upute; Bušenje keramičkih pločica, Nadati se ovih savjeta o bušenja od nehrđajućeg čelika vam pomaže u svoj prvi projekt bušenja. Čitanje o stvarima i zapravo radiš njih su dvije različite stvari. Riječi nisu zamjena za djelovanje. Možete samo dobiti shvatiti kako to svrdlo nehrđajućeg čelika kada se zapravo početi doing it! To je zato što je potrebno vrijeme svladati rukovanje električna bušilica. Budite oprezni i metodičke i sve će biti u redu!

No comments:

Post a Comment