Saturday 29 October 2011

Manuka Med za Acne

Manuka med je stečena od pčela koje se hrane na cvijeće manuka grm. This Bush često naziva kao čaj stablo koje pomaže u proizvodnji ove vrste meda. This antibakterijski vrsta meda nalazi se u Novom Zelandu i prirodnim ljekovitim svojstvima koje popravak kože zahvaćene zbog akni. Osim manuka tretmani acne med, on također radi za širok spektar kožnih problema kao što su opekline, ekcemi, lišajevi, inficirane rane, itd.
Mnogi dermatolozi tvrde da manuka med ima sposobnost izvući vlagu iz bakterijske stanice koje uzrokuju acne. Meda rids nečistoća iz kože, zajedno s unclogging pore i čisti breakouts. Manuka meda akni funkcija prodiru duboko u blokiran mahuna, ubija bakterije, a deblokadi folikul da objave infekcije. Kao što je folikul je jasan i sterilan, acne liječi brzo, dok smanjenje, a ponekad, spriječava stvaranje ožiljaka. Pročitajte više na prevenciju acne.
Liječenje acne s manuka Honey
Mnogi acne skin care products, kao što su kreme, masti, i lijekovi na recept, dostupni na tržištu imaju određene nuspojave. Nasuprot tome, manuka med koristi za akne, jer ima antibakterijsko, antimikrobno, antioksidans, antiseptik, anti-gljivične i anti-upalni svojstva. The hidratantna kvaliteta manuka meda pomaže smanjiti iritacije uzrokovane zbog akni i drugih kožnih problema. Primjenom manuka med, acne ožiljaka će početi da se minimizira i unutar nekoliko dana, vaša koža će vratiti svoj zdravi sjaj.
Manuka Med Acne Facial Mask; Dok koristite manuka med acne ožiljaka, vi ili mogao primijeniti meda po licu ili napraviti ovaj maska ​​kao dobro. Obje varijante su savršeno sigurne i koristan. Za pripremu masku za lice, trebat će vam:, 1 žumanjak, 1 kašika meda manuka; U zdjelu, tukli jaje žumance, a zatim dodajte med kao te držati stalno miješajući. Nakon što ste dobili pravo dosljednosti, primijeniti ga preko vaše lice i ostavite oko 20 minuta. Isperite masku mlakom vodom i obrišite lice s mekom pamučnom krpom nježno. Pročitajte više o acne ožiljak uklanjanje.
Manuka Med acne mane balzam; Domaći acne proizvodi su vrlo lako napraviti i koristan jer sadrži neotrovne sastojaka. Prirodne acne lijekove dali pozitivne rezultate zbog korištenja manuka meda. Da bi to mane balzam, trebat će vam:, 1 žlica pčelinji vosak, kakao maslac 1 žlica; 2 žličice meda manuka, 2 žlice shea maslaca, 5 kapljica ulja čajevca, Da bi se osigurala balzam je sve-prirodni, kupiti sastojke iz trgovine zdrave hrane samo. Stavite sve sastojke osim ulja čajevca i manuka med, u tavi. Rastopiti vosak, a zatim dodajte ulje i med u smjesu. Držite uzbudljiv kontinuirano i ukloniti iz topline nakon nekoliko minuta. Ulijte tekućinu u posudu i miješajte dok se hladi. Nakon što je cool dovoljno, izlijte tekućinu u čistu posudu prije vosak okreće kruto. Za korištenje, iverak balzam preko unakaziti onoliko često koliko želite.
Manuka Med acne skin losion, a to acne losion manuka med se mogu primijeniti na cijelo tijelo. Ako imate acne na leđa, lice, ili bilo gdje drugdje, losion definitivno će vam pokazati rezultate. Da bi losion, morat ćete:; ¼ šalice mlijeka, ¼ šalice manuka meda, 2 žličice maslinovog ulja; Ulijte sve sastojke u tavi i toplo na laganoj vatri. Nakon što je med rastopi, miješati everything ispravno i pustiti da se ohladi malo. Nanesite losion preko kože i ostaviti ga oko 20 minuta. Isperite višak losion mlakom vodom i obrišite mekom pamučnom krpom. Spremite preostale losion na čistoj posudi i stavite u hladnjak. Prije sljedeće upotrebe, ponovno toplo losion u mikrovalnu. Pročitajte više o calamine losion za akne.
Manuka meda za prištiće i akne ožiljci je nježan način ridding suhoće i čišćenje vaše kože. Manuka med acne tretman ima svojih prednosti, međutim, trebali posavjetovati s dermatologom prije nego težak ovaj režim zdravstvene zaštite. Izvođenje mali test patch da provjerite ako ste alergični ili osjetljiva na manuka med.

No comments:

Post a Comment