Tuesday 11 October 2011

Napraviti popis za vjenčanja

Napraviti popis za vjenčanje? Yeah, stvarno važno! Pitajte bilo 'tamo učinjeno da' nevjesta i ona će zakune njega. Oni fin vjenčanja, onih razraditi izbornike, onih prekrasan lokacijama ... oni ne dogoditi po sebi, oni trebaju biti planirane. The u blizini savršen bajka vjenčanja su paralelni kaotičan svijet koji im prethodi, znaš? Postoji zbunjenost i overwhelming, pretrpanost smislu 'Nadam ništa pođe krivo'. Postoje milijuni stvari događa istodobno, svaka zahtjevna na pozornosti. Oni treba da izađete i sami rezati na papir tako da svaki dobije zbog kreditne oni zaslužuju. I to. je. zašto, napraviti popis za vjenčanje je važno. Sljedeći članak će vas provesti kroz ono što točno ide u napraviti popis za planiranje vjenčanja. Čitanje i voditi bilješke iz sljedećih planiranje vjenčanja popis.
Da biste to učinili Popis za vjenčanja pripremu
Sljedeći je cjelovit popis koji vas vodi kroz sve aspekte planiranja vjenčanja. Pogledajte ovaj popis kako biste provjerili imate li uključene sve one stvari koje idu u vjenčanje. To ne bi trebalo biti teško s obzirom da sam pokušao i uključiti sve što će otići u planiranje uspješnog vjenčanja i čineći ga jedan dan da nećete zaboraviti. Ne samo zato što si udaje volim, nego zato dan prošao bez ikakvih glitch. So kad god postoje bilo kakve sumnje, samo pogledajte ovaj popis i plan da savršeno vjenčanje.
Vrijeme PeriodThings učiniti; 12-9 MonthsSet potencijalni datum, mjesto i vrijeme vjenčanja. ; Start gleda kroz svadben časopisima odrediti izgled za vjenčanje. , Odlučiti o veličini i svadbene proračuna. ; Završiti popis svatova. ; Najam planer, ako bude potrebno. , Zadržavaju datum vjenčanja i mjesta. ; Istraživanje fotografa, cvjećari, ugostitelja i bendovi za vjenčanje. ; Odaberite bridesmaids i groomsmen.
8-6 MonthsFinalize fotograf i snimatelj. ; Završiti bend i izbor vjenčanja glazbe. ; Upoznajte ugostitelja i početi uzorkovanje različitih izbornika. ; Odaberite iz platno, dekor i drugih artefakata koji će ići u vjenčanje ceremonija i prijem. , Plan medeni mjesec lokaciju i trajanje. ; Pick out vjenčanje svadba haljina i Tux. ; Rezervirajte sobe u motelima za izvan grada ili gostiju pogledati u izradi rješenja za njih.
6 MonthsSelect i kupiti karte poziv. ; Kupnja bridesmaids haljine. ; Udaljiti spasiti-the-datum kartice za sve svoje goste. , Sastati s bilježnika da potvrdi da li imate sve potrebne dokumente. ; Finalize your izbornik. ; Kupnja haljine i tuxedos za roditelje mladenka i mladoženja.
4 MonthsOrder vaše vjenčanje tortu. ; Start haljina spojnice i kupiti cipele vjenčanje. ; Sastaviti popis svoju glazbu. ; Raspored kosu i šminka profesionalaca. ; Knjiga dvorane koja će ugostiti probe večere. , Pogled kroz završni wedding kartice prije što se oni pošalju van i napraviti promjene ako je potrebno. , Odaberite čitač za ceremoniju.
2 MonthsMail vjenčanje pozivnice. ; Jeste vaše vjenčanje zavjete spreman. ; Završiti na vjenčanja priprema posebnu napraviti popis za vjenčanje prijem. ; Potvrdite sve detalje vjenčanje s svećenstva, bilježnik, officiant. ; Završiti na glazbu. ; Završiti čitanja. ; Naručite vjenčanje favorizira. ; Završiti ljudi koji će dati tost. ; Kupite vjenčano prstenje.
1 MonthGet brak licencu. ; Update konačni RSVP popis. , Raspored svoj konačni dolikuje haljina vjenčanje. ; Fix konačni termina s make-up umjetnici i frizeri. ; Dodijelite Raspored sjedenja na vjenčanju.
2-1 WeekPick gore brak licencu. ; Odaberite vjenčanja haljina i Tux. ; Raspored suđenja šminka i frizura suđenja. ; Dajte ugostitelj konačni popis gostiju. ; Pack za medeni mjesec. ; Dodjela dan vjenčanja dužnosti polaznika. ; Prisustvujte probe večera. , Napravite popis stvari koje ćete morati nositi na vjenčanju.
24 HoursCheck TO napraviti popis za vjenčanje i provjerite da li sve radi prema planu. , Predati prstenje najbolji čovjek i čast polaznik. ; Prisutni roditelji sa svojim darovima.
Dan WeddingCheck za aranžmane i vidjeti da sve radi prema planu. ; Potvrđujem da su svi dužnosnici, fotografa, glazbenika, djeveruše i čast polaznici stigli na mjesto događaja.
; Nadam se da ovaj sveobuhvatni napraviti popis za vjenčanje će biti u mogućnosti da vam pomoći pripremiti vjenčanje popis i kronologija. Nemojte brinuti o nečemu! Sada kada znate da stvari koje trebaju biti pogledao u i kako to ide o tome, možete samo ZAP kroz pripreme i radujemo se vašem bajke dan vjenčanja! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment