Tuesday 25 October 2011

Frizure s Bangs i Slojevi

Ljepota oko frizure s bangs i slojeva je da su prikladni za gotovo sve oblike lica. Bangs može napraviti bilo tko izgledaju mlađe i slojeva pomoći da odskočiti i volumen na kosu. Postoji mnogo različitih frizura s bangs i slojeva za sve hair dužine, od super kratke do duge. Ovi tipovi frizura može se vidjeti na svim važnijim slavne osobe, kao i na modelima vodećih modnih dizajnera. Dodavanje lice kadriranje šiške su najbrži način da skrenemo pažnju na oči i oni izgledaju laskavi na svima. Tu ćemo razmotriti neke frizure s bangs i slojeva i kako ih možete napraviti kod kuće.
Frizure s Bangs i slojeva za srednje Hair
Jedan od najboljih frizura s bangs i slojevima za srednje kose je da se inspiracija od Taylor Momsen in Gossip Girl. Da biste dobili ovaj frizuru pitajte svog stilista vam dati ošišam da je ramena skimming sa slojevima koje su dugo. Prednji dio kosa bi trebala be oštro razored cut da izgleda nervozan and not mekom. Također je potreban da bi strani swept bangs koji uokviruje lice. U stilu ovog frizuru, morate šampon i stanje vaše kose sa šamponom kovrča kontrolu i omekšivač. Blow suhu kosu ravno uz pomoć kosu i okrugli kist i stvoriti duboku dio stranu. Nanesite malo izglađivanje balzam na suhu kosu, a zatim koristiti stan željeza za izravnati kosu od korijena do savjeta, pazeći da radite u male odjeljke. Također izravnati šiške na stranu i stavite ga nježno preko jedne strane. Da biste dovršili izgled i daju mu visoke sjaj, magla s Hairspray.
Duge frizure s Bangs i Slojevi
Jedna od trendiest duge frizure s bangs i slojeve 2010 je mekana valovita slojevita hairstyle. This valovita frizura s bangs je seksi s puno volumena i odskočiti i je super za večer s prijateljima. Kako napraviti ovu frizuru, najprije moraš pitati svog stilista da vam slojevite frizure sve kroz prednje i stražnje. The bangs bi trebao biti dugo i dolazi do svoje brade. U stilu this šišanje, prvi šampon i stanje vaše kose s volumizing šamponom i omekšivač. Blow suhu kosu s jedne kosu i okrugli kist. When je kosa suha, nanesite malo kovrča povećanje seruma za kosu. Uzmi curling željezo i nakovrčati izbrusaka kose sa srednje koluti za željezo. Napravite bočni dio i puhati suho šiške na stranu. To završiti slojevite frizure s bangs, nanesite malo seruma izglađivanje sjaj u dlanove svojih ruku, a zatim pokrenite seruma kroz svoje programske aktivnosti.
Kratka frizura s bangs i slojeva
Za stvaranje kratke frizure s bangs i slojeva trebate pitajte svog stilista da vam naletima slojeva na leđa sa strane brišući šiške na prednjem dijelu. To stil ovog kratkog šišanje, udarac suhu kosu na potiljku odmah nakon shampooing i uređaj. Uzmite velike dijelove kose u okruglom četkom i puhati suhu kosu postavljanjem kist pod rubrikom dlaka. To će stvoriti volumen na tjemenu. Sljedeća puhati suho šiške na stranu postavljanjem četkice ispod šiške, šiške drži na stranu. Nanesite malo pjenu na šiške tako da ostaje u položaju i završiti sa svjetlom magla laka za kosu.
To su neke frizure sa šiške i slojevima. These frizure su svi vrlo lako napraviti kod kuće i uz malo prakse, možete to učiniti u okviru 15 minuta. Postoji mnogo različitih frizura za šiške from naletima šiške na stranu swept bangs. Koji se odlučite na ovisit će o vašem oblik lica i strukture.

No comments:

Post a Comment