Friday 14 October 2011

Ladybug Tattoo Designs

Jedan od najboljih načina da se modna izjava ovih dana je da biste dobili tetovaža. Tetovaže nisu puke dizajna, za mnoge, te su izraz njihove unutarnje osjećaje. Većina tetovaže su simboli određenih ideale ili emocijama, dakle, morate odabrati tetovažu koji najbolje odgovara Vašim stilom i osobnošću.
Bird tetovaže, tetovaža dizajne životinja, insekata tetovaže i cvijet tetovaže su vrlo popularna tetovaža dizajne. Ukoliko ste se odlučili doći kukaca tetovaža, možete uzeti u obzir bubamara tetovaža umjetnosti. Možete sport bubamara tetovaža za sreću. Možete kombinirati bubamara tetovaža s drugim elementima dizajna i korištenje živih boja kako bi tetovažu privlačan izgled.
Ladybug tetovaža dizajne može se koristiti kao dio veće tetovaža. Ako ste novi u svijetu tetovaža umjetnosti, možete početi s malom Ladybug tetovaža. Dobivanje mala bubamara tetovažu na gležnju je odlična ideja za sve one koji ne žele njihov tattoo da se vrlo upadljivo. Pa, rekao bih da ako ga imate, onda ga vijoriti. Ladybug tetovaže izgledaju jako slatka, pa zašto ih sakriti. Let's saznati više o fin bubamara tetovaža dizajne.
Ladybug Tattoo značenja
U nekoliko zemalja, bubamara je povezan s puno sreće. Engleski i francuski poljoprivrednici smatraju da je bubamara je povezan sa dobrim vremenskim uvjetima. Ne bi bilo pogrešno reći da to znači različite stvari različitim ljudima. U Švedskoj, to je povezano s pronalaženju svoje istinske ljubavi. Ona također ima neke vjerske konotacije. Smatra se da je tijekom srednjeg vijeka, ladybugs su se zvali "The Bube Gospine 'ili' Lady Bube 'od strane poljoprivrednika. Pa, farmeri imao ovaj uvjerenje da ove bili poslao Djevicu Mariju da zaustaviti neke kukci iz wreaking pustoš na svoje usjeve. Crvena krila bubamara predstavljao Djevice plašt i crna mrlja simbolizirao njezin radosti i tuge.
Osim folklora, tu su i nekoliko drugih uvjerenja. Neki ljudi vjeruju da je bubamara slijetanje na nekoga je znak dobre sreće. Također je vjerovao da ako sleti na nekoga tko pati od bolesti, bolest će biti izliječen uskoro. Sada kada znate da je bubamara simbolizira dobre stvari, možete dobiti bubamara tetovaža donijeti sreću ili označiti unos istinske ljubavi u vašem životu.
Ladybug Tattoo Ideje
Ako ste sigurni o dobivanju bubamara tetovaža, morate početi u potrazi za bubamara tetovaža dizajne. Iako jedan od najčešćih bubamara tetovaža dizajne je crvena bubamara tetovaža s crnim točkama, ali nema potrebe da se ograniči pri odabiru boja. Možete probati sve vrste boja, kao što su žuta, narančasta, zelena i crna. Što se tiče bubamarama tattoo dizajna tiče, puno se može učiniti, samo trebate da se oslobodite svoju kreativnost te ukljuËiti druge elemente dizajna. Također je potrebno donijeti odluku o lokaciji tetovaža.
Ako radite u formalnom postavke i ne želite tetovažu da se vide, možete dobiti malo bubamara tetovažu na gležnju, inače bi mogao dobiti ovu tetovažu na svoj ručni zglob ili želudac. Tetovažu također mogu biti dio veće cvijeta tattoo dizajna. Možete izraditi tvoj tetovaža izgleda zanimljivo ga u kombinaciji s cvijećem, vinova loza, leptira i lišća. Svijetle boje bubamara sjedi na cvijet ili list zelene ili vino definitivno će izgledati jako slatka. Također možete dobiti mali zvijezde ili crvena srca tetovirala oko Ladybug tetovaža. Najljepše uzorke oko bubamara tetovaža će da izgleda fin. To može biti ugrađeni u većim tetovažu koja je vinova loza, cvijeće i leptiri.
Pročitajte više na:, Ladybug tetovaže na stopala, gležanj tetovaže za djevojke, tetovaže za djevojke, Feminine Tattoo Designs, Nadamo se da ćete naći informacije o bubamara dizajna tetoviranje zanimljiv. Nemojte se ograničiti kada je u pitanju boja kombinacija i bubamara tetovaža dizajne. Potražite izvrstan bubamara tetovaža dizajn i neka tetovaža bubamara donosi sreću u vašem životu. Ostanite u stilu!

No comments:

Post a Comment