Thursday 27 October 2011

Garaža ispušnih Fan

Vaša vozila su parkirana u garaži. Vaša garaža je također svoju radionicu u kojoj ste radili manje popravke vozila. Štetnih plinova poput ugljičnog monoksida i dušičnih su iscrpljeni od vašeg automobila ispušni sustav. Udisanje tih plinova mogu dovesti do respiratorne probleme. Dakle, nakon što je pravilan garaže ventilacija je važno. Za ovu garaža ventilacije, garaža ispušni ventilator je potrebno.
Garaža je također tretira kao skladišni prostor, većina od nas. Garaža za pohranu stavke uključuju limenke boja, lakova, insekticidi, pesticidi i druge kemikalije za liječenje štetočine koji su opasni za čovjeka. Također pohraniti stvari koje više ne koriste kao lampshades, tepisi, slike, itd. Tijekom ljetnih mjeseci i nakon što su automobili putovao za neko vrijeme, garažu zagrijava i tu je opasnost od svih tih kemikalija reagiraju s drugim i uzrok nesreće. Te stavke mogu se zapaliti i cijelo vaše garaže može ići u dim, u takvim slučajevima. To čini ispušnih ventilatora za garaže toliko važne da je garaža dobro ventiliran. Zrak u garaži treba mijenjati svaki dan. U slučaju da vaš garaže vidi puno aktivnosti, trebat će vam svjež zrak svakih 4 do 6 sati. Garaža ispušnih ventilatora je izlaz za štetnih plinova i topline izaći iz garaže.
Kako kupiti i garaža ispušni fan?
Dok kupujete ispušnih ventilatora za garaže, prvi misliti na količinu vremena koje provode u garaži. Garaža za pohranu planovi također trebaju uzeti u obzir prilikom planiranja instalirati ispušni ventilator. Ako ćete potrošiti puno radno vrijeme u pare, garaži mora biti dobro prozračenom. Ljudi koji dućan opasnih kemikalija i osjetljive dijelove u garaži, također bi trebao imati jako dobar sustav prozračivanja. U obje slučajeva, kontinuirana ventilacija je preporučeno. Dakle, prvi korak kupnje garaže ispušni fan je s obzirom na vrijeme i stavke pohranjene u garaži. Trebat će vam različite veličine garaža navijače da bi vam osigurali maksimalnu ventilaciju. Oni su -; Veliki zatvarača Fans - koristi se u zatvorenim garaža područjima gdje postoji opasnost od maksimalne vlage i pare gomilaju. This fan pomaže da ispuhati dodatni kondenzacije formirao. ; Samostojeći Fans - koristi se usmjeriti plinova i toplog zraka iz garažna vrata i prozore garaža. Višenamjenska Ventilatori - koristi se za oboje - grijanje i hlađenje opcije. , Nakon što ste odlučili koji tip garaže ispušnih ventilatora što vam je potrebno, sljedeći korak je uspoređivanje cijene različitih vrsta i različitih marki ispušnih ventilatora za garaže. Možete posjetiti sva odjela i hardver pohranjuje na vašem području i saznajte najbolju ponudu. On-line stranice također može ponuditi odlične ponude za nisku cijenu garaža ispušni ventilator. Usporedite cijene i brandovi, a zatim odabrati onaj koji odgovara Vašem proračunu i potrebama garaža.
Dalje dolazi instalaciju u garaži ispušnih ventilatora. Možete to učiniti sami, ako imate ići-dobivanje stav ili ste jednostavno mogli zaposliti izvođač za napraviti posao za vas. Ako želite instalirati na svoj vlastiti, pogledajmo na postupak instalacije.
Kako to Uvesti koga u službu Garaža ispušni fan?
Ako želite instalirati sebe ventilator, slijedite niže navedene korake.
Korak Jedan: pronalaženje točne ispravnu lokaciju je prvi korak u instalaciji ispušnih ventilatora za garaže. Ako je Vaš visina stropa je dobra, a zatim instalirati strop obožavatelja za garažna ventilaciju. Inače, možete ići na zid jedinica. Položaj ovisit će o veličini vaše garaže.
Korak dva: Dalje, isključite sve prekidači krug kako bi se izbjegle nesreće. Također, brine za uklanjanje izolacije od oko mjesta gdje planirate za instaliranje ventilatora. To je preventivna mjera protiv požara.
Treći korak: Ako instalirate ventilator na stropu, to sigurno direktno na strop gredu. Ako su ga fiksiranje na bočni zid, izrezati zid na način da je vaš stambeni stabilnosti konstrukcije nije ugrožena na bilo koji način. Mark obim rez uz pomoć okvir ventilatora kućišta. Mjesto stanovanja čvrsto u rupu i zapečatiti čvrsto, s vremenske uvjete brtvljenje.
Četiri koraka: Dalje, umetnuti metalni isječak na kućištu ventilatora i koristiti žice koje ste kupili s ventilatorom, za spajanje ventilatora na izvor električne energije. Pokrenite ga putem vlastite neovisne prekidača. Tu, vašem garaža ispušni ventilator je spremna da se koristi!
Garaža ispušnih ventilatora je potreban za održavanje odgovarajuće ventilacije u garaži. Garaža mora biti dobro ventilirana kako bi se izbjegle nesreće. Garaža ventilacija je važno kao i podrumu kuće ventilacije i prozračivanja. Učinite ovo opasno mjesto, na sigurno mjesto tako da instalirate bilo koji od navedenih tipova ispušnih ventilatora za garaže. Pazite!

No comments:

Post a Comment