Tuesday 18 October 2011

Neposlušnu kosu Stilovi

Let's get u neki humor prije nego što sam govoriti o stilovima neposlušnu kosu. Jeste li ikada dotakli you kose i osjetio da malo štapovi su ukorijenjeni tamo u mjestu kosu? Odnosno, ima glavu ikad električnoj da neka vlasi kose na vlasište uspravno stajati? Ne, to ne može biti pravi doživljaj život, ali da vaše kose može se kao suho drvenim palicama i kao grubi as struja kose. Kada imate takve vrste kose, to je vrlo teško upravljati hrpa debelih neposlušnu paperje na glavi. Svaki dan možete biti prokletstvo kosu, govoreći. 'Oh! Bože, kako sam mogao dobiti osloboditi od ovaj pramen suh, kako sam mogao dobiti svilenkast sjajan grivu? Ima li bilo koji stil kose koji se može upravljati neposlušnu kosu? ' Chill onda, ovdje su neke neposlušnu kosu stilova koji se mogu držati u neposlušnu kosu. Pročitajte više o neposlušnu kosu rješenja.
Prije nego sam ići u neposlušnu kosu stilova, ću dobiti neke savjete neposlušnu kosu, koje će vam pomoći zadržati svoju kosu pod vašom kontrolom. Također možete pročitati, kako ukrotiti neposlušnu kosu.
Neposlušnu kosu Savjeti
Prije nego što idete na frizuru, slijedite ove savjete kako bi savršeno upravljati svojim neposlušnu kosu. Nabavite neke više savjeta neposlušnu kosu. ; Idi na frizerski salon koji je iskusan u styling i projektiranje i neposlušnu suhu kosu. ; Preferiraju mokri pogled na kosu da se smiri nespretan volumen. , Uvijek održavati stilu. Posjetite salon najmanje jednom u 3 mjeseca do trim završava. , Ako primijetite split završava, trim odmah, prije nego što to čini bilo kakvu štetu na svoju kosu. ; Izbjegavajte korištenje brijač za skraćivanje završava vaše kose. ; Uvijek masaža s uljem, prije nego što opere kosu. Nanesite dobar omekšivač nakon shampooing. ; Izbjegavajte oblikujete kosu s gelovima, pjenu ili kemikalija. To vam može pružiti privremenu čist pogled, ali će oštetiti vaše kose u potpunosti u dugoj vožnji. Saznajte više ideje o kose maske za neposlušnu kosu. ; Izbjegavajte korištenje sušilo za kosu, kosa straightner ili kose željezo što manje. , Četkati kosu i brinuti se kako bi se spriječilo zamršene. ; Neposlušnu kosu stilova za muškarce
Muškarci s valovita ili kovrčava kosa može imati neposlušnu kosu. To vam daje nespretni izgled i štoviše dobiva oštećen na češljanje svaki put. Ima biljnih hidratantna kreme i gelove koje styling možete popraviti oštećene kose folikula i osigurati hrana za kosu. Primjena čistih prirodnih i biljnih proizvoda uvijek su se pokazale prednosti umjesto kemijske gelovi za kosu. Što god učinili, uzimajući dobar neposlušnu kosu stilova prvi je korak. Check out ove neposlušnu šišanje.
Kratke frizure tapered na kraju će smanjiti duljine kose uz zadržavanje samo jedan mali dio uvojaka na donjem rubu. Držite dugo s vrha i nasjeckajte kose po cijeloj volumen de-bulk guste neposlušnu kosu. Pročitajte više na šišanje stilova i ideja.
Posada rez je idealna frizura za muškarce s apsolutnom kovrča i ukupne suhe kose. To cut zahtijeva minimalno održavanje, kao što je dlaka vrlo kratka cut od strane s malo dulje na vrhu. Nivo kratkoća će varirati ovisno o vrsti koji želite. Pročitajte više na debelom neposlušnu kosu.
Neposlušnu kosu stilova za žene
Žene s neposlušnu kosu mogu isprobati različite frizure u stilu svoje neposlušnu kosu. Trebate imati malo strpljenja za upravljanje suhu i neposlušnu kosu. Postoji širok neposlušnu kosu stilovi u modi danas. Osim savjeta, gore spomenuto, morate ići na dobar salon da biste dobili dobar cut, koji ne samo da će odgovarati vašem licu, ali i omogućiti vam da uprava tvoj kose. Ako imate dugu kosu, uz GOOS rez, možete ga pletenicu, to kolač ili napraviti rep. Use hair bendova ili kose nožicama da bi dobili uredan izgled.
Možete dobiti Bob učiniti ako imate kratku kosu. Duga neposlušnu kosu može biti slojevita iz smanjiti volumen. Možete dobiti tipične 'božićno drvce rez "ili" piramidu isječka "kako bi održali svoju neposlušnu kosu. Slojevi bi trebao biti dug i trebao bi početi ispod brade. Kanal rezanje i pomaže u održavanju neposlušnu kosu u žena. Držite izrezati stan na vrhu glave kako bi se izbjeglo uobražen izgled. Super Short Cuts daje chic look za mlade i mladih. Znati više o kovrčast valovitu kosu.
Molim te, prestani prebiraše, ako imate neposlušnu kosu. Uvijek možete upravljati sa tim neposlušnu kosu savjete. Nabavite pravi frizuru, koji će vam odgovarati, iz više neposlušnu kosu stilova nude u salonu.

No comments:

Post a Comment