Saturday 15 October 2011

Murphy Bed Hardware Kit

Što ako dobijete mogućnost savijanja i pretvoriti svoj krevet u ormaru? Dobro, zar ne konačan! Vjerojatno to je ono što William Richards mislio kada je došao gore sa idejom nevjerojatna krevetu u 1900's. Ovaj krevet poznat kao Murphy krevet može biti jedan od najkreativnijih komada namještaja razvijen u one dane. Propadajućeg krevet koji bi mogao biti zamotan do izgledati kao ormar ubrzo postao popularan. Osnovna ideja je bila uistinu kreativne i idealan za one koji traže neke štedi prostor spavaće sobe namještaj. Kako Murphy krevet radi i ono što je Murphy krevet hardver kit? Let's saznati više o ovom komadu namještaja.
Što je Murphy Bed
Murphy krevet je jedan od najboljih prostora štediše koje možete donijeti u vašem spavaće sobe. Murphy krevet mehanizam u osnovi se sastoji od proljeća koji vam pomaže da saviti ga i pretvoriti u ormar. Kada se otvore imate krevet za opuštanje i kada nije potrebno, ona može biti uzdignut od stopala u krevet koristeći mehanizam Murphy proljeće i uklopiti u ormaru okvir. When zatvoren to izgleda kao jedan zatvoreni ormar. Najčešće postoji knjiga polica i ostali namještaj u prilogu ovog osnovni okvir s obje strane. Na ovaj način možete pronaći kompletan spavaću sobu postaviti u skladu s Vašim potrebama. When presavijeni gore imate cijeli kat prazan prostor koji bi bio drugi okupirana od strane jednog krevet.
While these prethodno Murphy kreveta su pakirane u dvokrevetnoj vrata ormara, danas možete pronaći njih u stilova koji mogu biti skriveni u knjižnicu, kao i police za knjige ili skladište u velikim okvirima namještaja koji izgleda kao armoire. U knjižnici stil murphy kreveti su prilično popularan kao i oni također nude puno prostora za knjige i tiskanice. Sada također možete kupiti setove Murphy krevet hardvera koje su krajnji alternativa za one znatiželjna i kreativna to učiniti yourselfers '. Ovdje je više o njima.
Murphy Bed Kit
Murphy krevet hardver setove su postali toliko popularni danas. Mnogi odluče za te "stvoriti svoj krevet 'setove koji se sastoje od svih materijala koji je potrebno. Dostupan u različitim veličinama kao što je blizanac, pun i kraljica možete odabrati one u horizontalnom ili vertikalnom stilu. Pitate se kako izgraditi Murphy krevetu? Sve što trebate pretvoriti ovaj Murphy kit krevet hardver u rad krevet je osnovna drvo radne sposobnosti. Što je više, hardver kit ovog kreveta dolazi s kako okupiti i video upute vodiča s potrebnim predložaka će vam pomoći izgraditi se ovaj zid krevet savršeno. Da, Murphy kreveta su također popularno naziva kao zidni kreveti zbog dizajna. Ako niste puno impresioniran s dizajnom dostupnim u trgovinama ili čak dizajna koji Murphy krevet hardver setove će izgraditi, onda postoji još jedna mogućnost za vas.
Možete jednostavno prilagoditi kako bi krevet Murphy. Danas ljudi vole da se većina elemenata prilagođene, zašto onda ne ovaj sustav! Uostalom Murphy krevet nije samo podesiv krevet, ali nudi mnogo više od toga. Tako sada možete jednostavno naručiti dizajne i dobiti jedan isporučena u vaš dom. Možete ponovno odlučiti na kupnju Murphy kit krevet hardvera ili dobiti jednom instaliran od strane profesionalaca. Tako je nakon čitanja ove informacije na Murphy setove krevetu hardver, većina vas bi se odlučili za pretraživanje jednom za svoj krevet. Instaliranje jednog u vašoj spavaćoj sobi definitivno će pretvoriti vaše spavaće sobe pakiran u prostranoj jedan. Možete uzeti u obzir dostupne veličinama i stilovima u tim i odabrati onaj koji dobro uklapa u svoju sobu i odgovara vašem ukusu.

No comments:

Post a Comment