Thursday 20 October 2011

Crveni ruž za masline kože

Ako želite napraviti podebljano, hrabra izjava na party ili večer funkcije, ništa ne može biti učinkovitiji u stvaranju dramatičan učinak kao crveni ruž. Dopustite mi da vas upozoriti, iako, ako ste stidljivi, skroman vrste, zatim boravak daleko od nose jarko crveni ruž da ga odnijeti, čovjek mora imati stav i mnoštvo samopouzdanje. Nakon što ste napravili svoj um da je crveno je ono što želite da se vijoriti na tvojim usnama, sljedeći put kada se na večernji izlazak, prva stvar koju morate učiniti je odabrati pravu nijansu crveni ruž, prema Vašem kože. Pa, da li ste u potrazi za savršenom crveni ruž za maslinovo kožu ili kožu ili tamne kože, evo nekoliko savjeta koji će sigurno vam pomoći. Pročitajte više na šminku.
Različite tonova kože te crveni ruž; radi poštene žene kože, crvena ruža za usne koje se temelje plave kao one s ružičasto ljubičast ili bobica prigušeno će najbolje odgovarati. Pročitajte više na crveni ruž za sajam kože. ; Za žene srednje boju kože, crvena ruža za usne koje su smeđe temelji će izgledati dobro. ; Najbolji sjeni crveni ruž za maslinovo koža vatrena crvena s bilo žute ili narančaste prigušeno. : "Za tamnoputa žene, sve nijanse svijetlo crvene će učiniti. Pročitajte više o ruž boje vodič. , Savjeti na primjeni crveni ruž za masline ton kože
Prije nanošenja crveni ruž, vrlo je važno da se ljuštiti usana. Za to, pripremite smjesu vode i šećera i utrljajte kružnim pokretima na tvojim usnama, tako da je suha koža može izaći. Zatim, nanesite balzam za usne da hidrat usana. Slijedite ove do primjenom usne brod. Usna liner treba biti izabrani čuvanje sjeni crveni ruž na umu. Gol usna liner ide dobro s gotovo svim nijansama crvene ruž. Ako primijeniti tamne usne liner s crvenim ruž, to može dati vrlo surovi izgled s obzirom na činjenicu da je crvena samo po sebi je vrlo jaka boja. Dakle, koristite prirodne boje usana liner po mogućnosti. Pročitajte više na usni makeup savjete.
Sada kada su usne priprema, primijeniti crveni ruž. Vi svibanj koristiti usne četka za čak i izgled. Zatim, uzeti papir tkiva i izbrisat ruž za usne, a zatim primjenom prah na usnama. To pomaže ruž duže ostati na usnama. Također, primjena u prahu na i oko usana pomaže u sprečavanju ruž za usne od krvarenja. Na kraju, ponovo crveni ruž za usne, a zatim osušiti s toaletni papir ponovno. Pročitajte više na dugotrajni ruž za usne.
Kada se nosi crveni ruž, zadržati ostatak svog šminka vrlo suptilan. Sjena oka treba biti svjetliju nijansu i vrlo tanke linije oka liner treba primijeniti. The blusher bi trebao biti prirodan ton i izbjeći koristeći bronzer, jer ne ide dobro na sve s crveni ruž. Nanesite sjajilo ili samo svjetlucanje na sredinu usana inače će vam dati vrlo glasno izgled. Na kraju, nikada ne nositi crveni ruž ako ste nosio crvenu odjeću. Pročitajte više na prirodni makeup savjete.
Crvena ruža za usne koji dolaze sa mat obrada treba nositi tijekom večeri. Za dan, upaljač ne-mat ruža za usne bi se odlučili za. I na kraju, žena koje žele nositi crvene usne ali tražite nešto suptilniji, usne usne boje i objašnjenja su tukli alternative za crvena ruža za usne.

No comments:

Post a Comment