Wednesday 5 October 2011

Koža Namještaj Dye

Dyeing koža je obično koristi tehniku ​​sakriti nepravilnosti na površini kože. Dyeing kože promijeniti svoju postojeću boju i daje joj novi izgled također je popularna ideja. Postoje različite boje i vrste kože boja dostupan na tržištu od kojih možete odabrati jednu po Vašem izboru. Oštećeni ili stari kožni namještaj može biti odmah začinjeni kože boje. Ali zapamtite da odaberete pravo boje kože namještaj je primarni korak ove vježbe. Provjera razne marke gostiju online je definitivno pomoći u odabiranju ispravnog proizvoda koji će biti siguran za koristiti na bilo kojem od vaših kože. Biranje savršena hladu je važan zadatak. Mnogo puta, ljudi odluče za dvije boje, boja i kombinirati ih u obliku željeni hlad. Dakle, ako ste željni znati kako se boja kožni namještaj, ovdje je postupak treba slijediti.
Postupak bojenja kože Namještaj
Korak 1; Pokretanje postupka kože dyeing izradom kožne površine. Morat ćete ukloniti osnovi postojeće završiti, i čisto da biste dobili osloboditi od prljavštine i ulja. Možete kupiti kožnu preparer za ovaj zadatak i protrljati krpom namočenom u istom na kožni namještaj. Ovaj proizvod je također poznat kao deglazer kože. Primjena ovog će osigurati da se kožni namještaj dyeing može obaviti savršeno, a cijeli vježbe vam daje najbolje rezultate. Sada, neka suha koža.
Korak 2; Ako postoje bilo kakve pukotine ili natikača tragove na površini pijeska ih pomoću fini pijesak papir. Sada vlažiti ovaj oštećeno područje sa mokrom spužvom. Nabavite neutralni u boji boje i primijeniti kaput od ovog za pokriće šteta. Možete odlučiti za bež, koža ili bijele kože boje u ovu svrhu. Možete umjesto premijera ovog površina s sealer. Ostavite ga za sušenje.
Korak 3; Ravnomjerno navlažite kožu površinu pomoću raspršenim mlazom vode ili mokrom spužvom. Sada, svoje vrijeme za primjenu kože boje namještaja. Tako početi primjenom boje mekom četkom. Koristite duga, nježna potezima. Ne preklapaju poteza kako bi se osiguralo običan izgled. Neka ovaj kaput potpuno osuši prije nego odete na slijedeći sloj. Sjetite se koristiti dvije svijetle boje sloja umjesto jedne duboke boje dlake. Dva sloja će osigurati da cijelu površinu namještaja je pokriven ispravno. Ne biti nestrpljiv, sušenje je važan dio postupka za dobivanje da je čak i izgled.
Korak 4; Evo konačnog koraka kožni namještaj dyeing postupak. Uzmi mekom krpom i koža površine. Sada se koža završne smjese i sprej ravnomjerno obojen površine. To će pomoći u zaštiti izgled vaših omiljenih komada kožni namještaj. These završi su spremni za uporabu i dolaze u sprej bocama. Prskanje je to najbolji način primjene, kako bi se čak i izgled. Pa, bojenja posao je obavljen!
Pročitajte više na:; kožni namještaj Care; Koža proces suncanja: Kako Tan Leather, uvijek imajte na umu da koriste iste boje boje na različitim tipovima kože će dati različite rezultate. Stoga budite oprezni dok koristite boje. Uzimajući patch test je uvijek pametna ideja za takve projekte. Pri odabiru boja kožni namještaj, eksperimentiranje s raznim bojama podudaranje s ostatkom home dekor je odlična ideja.

No comments:

Post a Comment