Saturday 1 October 2011

Viseći Ideje Cvjetni Košarica

Biljke i cvijeće su primarni elementi u uređenje sobu ili cijelu kuću. Kad je u pitanju cvijeće u viseće košare, oni su izvrsni za držanje u trijemovima, balkonima i rezervnih površina u vrtu. S jednostavnim savjete, možete pretvoriti u prazan prostor u lijepom i opuštajuću visi cvjetni vrt koji će svi obožavati. Sve što vam treba su neke kreativni vješanje cvjetne košarice ideje i osnovne vještine za zdrav vrtu održavanje postrojenja.
Ideje za vješanje košara cvijeća
Početna vrt sa cvijećem održava in vješanje košare se ne razlikuje od rastućih redovne cvjetnjak. Jedina stvar je da odaberete najbolji posude i cvijeće koje su pogodna za tu svrhu. Ako već znate kako to napraviti viseće cvjetne košare, održavanje lijepe cvjeta u određenom rasporedu je samo nekoliko koraka način. Viseći ideje cvjetne košarice vezi lonac tip, veličinu košarica, sadnja obrazac i cvijet mogućnosti su navedene u nastavku.
Odaberite viseća košara, iz redovnog plastičnih kontejnera za žicu košare i košare bakra, naći ćete različite opcije u kontejner u vrtu opskrba dućana. Od tih, žičane mreže košare smatra kao najbolje, s obzirom na svestranost dizajna i cijene. Ako koristite žičane košare, možete rasti cvjetnica u sredini kao i na stranama biljke. Za takve plantaže mogućnosti, trebat će vam prirodni brod i plastike liner za lonce.
Viseće košare Veličina; Odaberite velike veličine vješanje košare ili biljke. U stvari, veći koš, više atraktivnih će izgledati u trijem ili stolu. Prednosti korištenja većeg viseće košare su njegove sposobnosti za držanje mnogih biljaka u jednu posudu, manje zalijevanje učestalost i jednostavno održavanje postrojenja. Jedini problem je uvjet snažnu potporu struktura, kao veći lonac ispunjen zemljom je vrlo teška.
Ispravna priprema tla; Uspješna primjena vješanje ideja cvjetnih košara u velikoj mjeri ovisi o mediju sadnje, odnosno, potting smjesu. Za vješanje košare cvijet, to je idealno koristiti lagane, treset-based i tla slobodan potting medija prodan u rasadniku centrima. Posebno se koristi za punjenje vješanje košare, tlo-manje mix sadrži vezivanja vode kristala. Ako ne dodaje već, možete dopuniti s kristalima, a neki iznos od ilovače ili humusa.
Grupiranje cvjetnica; viseća košara cvijet ideje su beskrajne, možete misliti sadnje iste cvjetnica u kontejner ili stvoriti sorte uz mješavinu jarke boje cvijeća. Drugi savjet je da biljka cvjetnice vrste i okružite ga s ukrasno lišće biljke na obje strane. To će stvoriti zelenoj pozadini za svijetle boje cvijeća. Isto tako, možete misliti na druge kreativne ideje za vješanje košare cvijeća.
Odaberite cvjetnica; viseća košara cvijet kombinacije ili u kratkom, odabirajući pravo cvjetnice biljnih vrsta jedan je od najvažnijih koraka za održavanje zdravih biljaka u viseće košare. To je, jer samo one biljaka koje trebaju istim uvjetima uzgoja mogu biti grupirane zajedno u kontejner. Kao primjer, možete grupirati lobelija, ukrasne i Impatiens for shade nasada. U slučaju sadnje u djelomičnom nijansu punom suncu, slatki, slatki krumpir vino i petunije cvijeće mogu uzgajati zajedno.
Pa, to je bio sve o visi cvjetne košarice ideje, koje možete uzeti u obzir prilikom stvaranja visi cvjetnjak u vašem trijem. Ako ne imati zeleni palac, početi s rastom sličnim biljkama, umjesto grupiranje mnoge sorte u jednom kontejneru. Na taj način ćete imati manje prepreke u zalijevanje, gnojenje i brige za biljke. Nakon što ste upoznati s osnovnim brige upute za vješanje košare cvijet, možete eksperimentirati s biljkama varijantu.

No comments:

Post a Comment